Şimdi Ara

Karabük Üniversitesi Genel Bilgi Konusu- İlklerin Üniversitesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
544
Cevap
7
Favori
28.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salvoni

geçen seneki ingilizce muafiyet sınavını yada güz dönem sonu muafiyet sınavını nereden bulabilirim?

Hocam nette araştırdım ama bulamadım.Ama bir sene kayıp olarak görmeyin hazırlığı dili halletmiş olursunuz hemde karabük'e alışmanız kolaylaşır.
  • Hocam burada övüyorsun ama Uludağ Sözlük'te Karabük Üniversitesi için yüksek lise diyen sen değil misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretnkl

Hocam burada övüyorsun ama Uludağ Sözlük'te Karabük Üniversitesi için yüksek lise diyen sen değil misin

Şimdi hocam açıklayayım.Bu arada araştırmacı ruhunu sevdim.Üniversiteye geldiğim zamanlar baya sıkıntı çektim.Büyükşehirden gelmiştim o zamanlar nefret etmiştim ama diğer üniversitelerde okuyan arkadaşlarımında aynı durumda olması,Karabükte çevremin gelişmesi ve hocalarla aramdaki ilişkiler gelişti ve üniversitenin ilk gittiğim zamanlardan sonra bile çok gelişmesinden dolayı sevdim üniversiteyi.İlk zamanları kötüydü arkadaşlar üniversite yol yoktu.Sadece 3 tane bina vardı ve şimdiki kadar öğrenci yoktu.Sıkıntıydı yani ilk zamanları üniversitenin(İlk kurulduğu zamanlardan bahsediyorum).Sonradan herşey yapıldı ve güzel hale geldi ve gelişmeye devam ediyor.Bu arada sözlük yerlerindeki yorumlar sizi aldatmasın arkadaşlar insanların başına kötü birşey gelince direk oraya yazma gereği duyuyorlar(bende dahil).Odtü yazın göreceksiniz ki odtü hakkında bile sürüsüyle kötü yorum yapılmıştır.

Edit:Arkadaşlar Karabük üniversitesi elbette bir İTÜ ODTÜ değil.Karabükte bir büyükşehir değil.Ama burayı düşünen arkadaşların puanı az çok bellidir yani.O puan aralığında yazabileceğiniz en iyi üniversitedir arkadaşlar buna emin olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasta Siempre Comandante -- 13 Temmuz 2013; 17:18:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

quote:

Orijinalden alıntı: emretnkl

Hocam burada övüyorsun ama Uludağ Sözlük'te Karabük Üniversitesi için yüksek lise diyen sen değil misin

Şimdi hocam açıklayayım.Bu arada araştırmacı ruhunu sevdim.Üniversiteye geldiğim zamanlar baya sıkıntı çektim.Büyükşehirden gelmiştim o zamanlar nefret etmiştim ama diğer üniversitelerde okuyan arkadaşlarımında aynı durumda olması,Karabükte çevremin gelişmesi ve hocalarla aramdaki ilişkiler gelişti ve üniversitenin ilk gittiğim zamanlardan sonra bile çok gelişmesinden dolayı sevdim üniversiteyi.İlk zamanları kötüydü arkadaşlar üniversite yol yoktu.Sadece 3 tane bina vardı ve şimdiki kadar öğrenci yoktu.Sıkıntıydı yani ilk zamanları üniversitenin(İlk kurulduğu zamanlardan bahsediyorum).Sonradan herşey yapıldı ve güzel hale geldi ve gelişmeye devam ediyor.Bu arada sözlük yerlerindeki yorumlar sizi aldatmasın arkadaşlar insanların başına kötü birşey gelince direk oraya yazma gereği duyuyorlar(bende dahil).Odtü yazın göreceksiniz ki odtü hakkında bile sürüsüyle kötü yorum yapılmıştır.

Edit:Arkadaşlar Karabük üniversitesi elbette bir İTÜ ODTÜ değil.Karabükte bir büyükşehir değil.Ama burayı düşünen arkadaşların puanı az çok bellidir yani.O puan aralığında yazabileceğiniz en iyi üniversitedir arkadaşlar buna emin olabilirsiniz.

eyvallah hocam.tatmin oldum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salvoni

geçen seneki ingilizce muafiyet sınavını yada güz dönem sonu muafiyet sınavını nereden bulabilirim?

Hocam nette araştırdım ama bulamadım.Ama bir sene kayıp olarak görmeyin hazırlığı dili halletmiş olursunuz hemde karabük'e alışmanız kolaylaşır.

kayıp olarak görmüyorum ingilizce bölüm tutmazsa eğer Türkçe bölüme yerleşirsem eğer o zaman kayıp görüyorum 1yıl ingilizce öğrence derslerin çoğu Türkçe tekrar ediyorum bu aralar ama sınava bir baksaydım zorluğu soru tarzlarını görseydim ona göre hazırlanırdım
  • Raylı sistemler mühendisliği tek karabükte var bu bölümle ilgili bi bilgin var mı? Onu yazmayı düşünüyorum ingilizcesi de yeni açılmış sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperco

Raylı sistemler mühendisliği tek karabükte var bu bölümle ilgili bi bilgin var mı? Onu yazmayı düşünüyorum ingilizcesi de yeni açılmış sanırım

Rektörümüzün en çok yatırım ve reklamını yaptığı bölüm.İş garantisi veriyor ve çift diploma alıyorsun.Hem Raylı sistemler mühendisi oluyorsun hemde makine mühendisi oluyorsun.Çift diploma veriliyor.Üniversitenin içinden karabük merkeze tramvay projesi var.9 Km ray kardemir tarafından üniversitemize armağan edildi ve bunu döşeyecek olan siz raylı sistemler mühendisi öğrencileri olacak.İyi bir deneyim olacaktır.Bu arada hızlı tren raylarını üreten tek fabrika karabükte.Ama bu rayların testlerini bizim ülkemizde hiçbir labarouarda yapılamıyodu öyle bir lab yoktu.Rektör hocamız Ar-ge binasında bu işleri yapacak lab'lar kurdu ve artık bizim üniversitede test edilecek.Bunları yapacak olan hepşi raylı sistemler mühendisleri.İş garantiside veriyor rektör.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timon

rektör çalışıyor
    raylı sistemler mühendisliği
    tıp mühendisliği
    ulaştırma mühendisliği
    yakında mühendislik mühendisliği filan açacaklar herhalde

benimde aklıma aynısı gelmişti

• Öğrencilerin Sosyal, Kültürel, Sportif, Mesleki Ve Öz Güven Duygularının Gelişimi Ders İçi Etkinliklerden Daha Fazla Ders Dışı Etkinliklerle Gerçekleşir. Sınıfta Öğretim Elemanının Anlattığı, Öğrencilerin Dinleyip Not Aldığı, Sınavda İse Anlatılanlardan Sorulan Sorularla Değerlendirme Yapıldığı Bir Eğitim Sisteminde Ancak Ezberci, Papağan Türü Bir Nesil Yetişir. Karabük Üniversitesi Hayat Boyu Öğrenme Felsefesine Uygun Olarak, 2013-2014 Öğretim Yılından İtibaren, Öğrencilerin Ders Dışı Katılmış Olduğu Etkinlikleri Kayıt Altına Alacak (İsteğe Bağlı) Alt Yapıyı Tamamlamıştır. Mezuniyet Sonrası İsteyen Her Mezuna Ders Dışı Etkinliklere Katılım Sertifikası Verecek, Eğitim Öğretim Dönemi Süresince İse Katılmış Olduğu Ders Dışı Etkinlikleri İlgili Kurulların Görüşü Doğrultusunda Seçmeli Derslere Saydırabilecektir. Böyle Bir Uygulama Sonucu: Hayat Boyu Öğrenme Felsefesine Ve Kültürü Gelişecek, Sosyal, Kültürel, Sportif Ve Mesleki Etkinliklere Katılım Artacak, Ferdin Özel İlgi Ve Yetenekleri Doğrultusunda Kendi Kendini Yetiştirecek, Sınıf Ortamları Dışında Sunulan Eğitim/Öğretim Etkinliklerinden Daha Fazla Öğrencinin Faydalanmasını Sağlanacak, Öz Güven Duygusu Yüksek Bir Mezun Profili Oluşacak, Biz Birlikte Başardık Duygusunu Gelişecek, Öğrenmeyi Öğrenme Yeteneği Gelişecek, Grup Çalışmasına Kültürü Gelişecek, Çevrenin Ve Bölgenin Eğitim İmkanlarından Azami Derecede Yararlanılacak, Bölgesel, Ulusal Ve Uluslararası Yarışmalara Katılımı Artacak, Bunun Sonucu Olarak Üniversitenin Tanınırlığı Artacak, Uygulamalı Ve Yaşayarak Öğrenme Sonucu Öğrenme Kalıcı Hale Gelecektir. Bir Üniversitenin Öğrencilerinin Ders Dışı Etkinliklerinin En Önemli Göstergesi, Öğrenci Kulüpleri, Grupları Ve Öğrenci Konseyinin Düzenlemiş Olduğu Etkinlikler Ve Gerçekleştirmiş Olduğu Projelerdir. Karabük Üniversitesi Bünyesinde Faaliyet Gösteren Öğrenci Kulüpleri, Grupları Ve Öğrenci Konseyinin Gerçekleştirmiş Olduğu Faaliyetler ve Projelerin Resim Albümüne Aşağıdaki Linkden Ulaşılabilir.

• inşşat müh. nasıl acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anildoganci

inşşat müh. nasıl acaba ?

İnşaat mühendisliği geçen sene açıldı.Daha oturmadı ama ulaştırma mühendisliğ ve çevre mühendisliğide var üniversitemizde.Bildiğin gibi bu mühendislikler inşaat'la alakalı.Bunlar güçlü kılacaktır inşaatı.Başka neresi var aklında
  • şu an sıralamam Balıkesir-Manisa-kütahya-balıkesir (iö)-zonguldak
  • quote:

şu an sıralamam Balıkesir-Manisa-kütahya-balıkesir (iö)-zonguldak

Aralarında kesinlikle en iyisi eğitim bakımından söylüyorum Manisadır.Diğerleri arasında pek fark yok.
  • Doğrudur da sıralama 90k Manisa 73k zor gibi
  • quote:

Doğrudur da sıralama 90k Manisa 73k zor gibi

Düşünürsen Atatürk Üniversitesi düşünmüyorsan diğer üniversiteleri şehir bazında sırala derim
  • quote:

quote:

Düşünürsen Atatürk Üniversitesi düşünmüyorsan diğer üniversiteleri şehir bazında sırala derim

Atatürk'ü düşünmüyorum da şehir bazı derken ? Siz nasıl sıralardınız
  • quote:

quote:

quote:

Atatürk'ü düşünmüyorum da şehir bazı derken ? Siz nasıl sıralardınız

Ben kütahyaya gitmezdim.Balıkesiri öne alıp ardından zonguldak yazardım
  • Gazateci ve Eğitim konusunda Tecrübeli Abbas Güçlü'nün köşe yazısı okumanızı tavsiye ediyorum.

Hangi Üniversiteler Daha İyi ve Karabük Üniversitesi?

"LYS Maratonu tamamlanmak üzere. Bu yüzden Tercih maratonu için şimdiden hazırlık yapmanızda yarar var. Eğer ille de şu üniversite ve şu fakülte demiyorsanız, bu yıl üniversiteye girememe gibi bir durum, asla söz konusu değil."

Onu da dememelisiniz, çünkü artık hiç birin, diğerlerinden bir farkı kalmadı.

Elbette eski, yeni üniversiteleri birbirinden ayırmak gerekir.

Vakıfla devletleri de...

Ama içlerine girip biraz incelediğinizde aslında hiç birinin, aynı paraleldeki diğer üniversitelerden çok farklı olmadığını görüyorsunuz.

Anadolu'da öyle üniversiteler var ki, kesinlikle büyük kentlerdekilerden bir kaç adım daha öndeler.

Bu yüzden bir yandan sınavlara hazırlanırken, bir yandan da gideceğiniz kentleri, üniversiteleri ve bölümleri araştırmanızda sonsuz yarar var.

Son haftalarda alınan kararlar hep çok sağlıksız oluyor.

Bizden hatırlatması...

Karabük Üniversitesi

Önceki gece, Genç Bakış için Karabük Üniversitesi’ndeydik.

Henüz 6 yaşında. Ama kırk yıllık üniversitelere taş çıkartırcasına büyük bir atak içerisinde.

Öğrenci memnuniyeti de, akademik konularda, şaşırtıcı derecede yüksekti.

Kampüsün son halini iki yıl önce görmüştük.

O günden bugüne çok şeyler değişmiş.

Tıp mühendisliği, Üretim Mühendisliği, Raylı Sistemler Mühendisliği gibi çok farklı ve çok yeni alanlar var.

Tercih öncesinde gidip görmenizde yarar olan üniversitelerden birisi olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasta Siempre Comandante -- 14 Temmuz 2013; 17:52:28 >

• Up
  • ingilizce sınavını bulamadım düzeyi hakkında bilgi verir misin?Intermediate,Upper Intermediate,Advanced hangisi?İngilizce bölümü kazanırsam hazırlığı okuyacağım ama Türkçe gelirse bir sene kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.