Şimdi Ara

Karaca Perfect Gray 4+6 Lt Düdüklü Tencere Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
5.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tefal'den başka marka almak düşündürüyor. Ama tefal de çok pahalı. Ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyuncuh K kullanıcısına yanıt
    FİYAT çok iyi yorumlarda sayfasında iyi demişler hep alınmalı mı sizce

• Birkaç ay önce hanım istedi aldım, şuan çok memnun.
    Kayınvalide istedi ona da aldık, o da çok beğendi.

Tavsiye edermisin derseniz, kesinlikle ederim.

• fissler vitaquickten başkası yalan ama fiyat meselesi var işte. babam 5-6 sene önce eve aldık 400 liraydı tatava ettik çok pahalı diye. Şu an 1000 tl olmuş keşke 2 set alsaymış diyoruz
  • 3D ödeme hatası alıyorum. Sipariş veren varmı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler az önce aldım arkadaş a tşk ederim. Haber verdiği için.

Ayrıca mbl30 kodu indirim var sitede geçerli bilginiz olsun.
    🙋‍♂️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullananlar memnun mu
    Karaca düdüklü nasıl bilen var mı

• Bunun 6 lı seti 250 tl ye satılınca insanın alası gelmiyor. Stokları bitirdikleri bir tarih var. O tarihi takip edip bombayı patlatmak lazım.
  • Bimden 199 a tefal almış idik. Şuan kuru fasulye pişiyor içinde

• Kaynana için bir adet sipariş geçtik bakalım. 3d ödeme hatası karttan kaynaklıymış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an satın aldım. Kod devam ediyor, 320TL'ye denk geldi. Alanlar üründen memnun mu? Tantitoni almıştık çok sorunluydu. 3-4 kez sıfırdan verdiler iade edince. Hatta en son çıkan modellerinden verdiler. Fakat onlar da sorunluydu. En son bu markanın düdüklüsünden ve klipsoludan hayır gelmeyeceğini anlayıp, yerine demlik aldık. Klipsoların hepsi mi sorunlu oluyor yoksa? İaden sonra eski düdüklüyü kullanmaya devam ettik, eski tip olanlardan. Yaklaşık 1-2 senedir eskini kullanıyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 18 Şubat 2020; 21:22:7 >
  • fiyat iyi
  • fırsat olan markaya göre öneri mercedes al demek gibi olacak ama, illa çift tencere lazım olmayacaksa ki deneyimime göre tek 6 lt alınca %99 yeterli oluyor, alt modeli de alınsa fissler öneririm. bu tür ürünler beğenilmeyince atsan atılmaz kıvamında oluyor kıyamayıp değiştiremiyorsun, o yüzden bir kere alıp rahat etmek lazım.
  • Almayin dostlar arkadasin karaca marka duduklusu 2 kere patladi.Ayni tip ama fatkli marka benimde patladi .Bu piyasada satilan duz lastiksiz tip olanlardan kullaniyorum gayet memnunun bence patlama riski daha az.

• Karaca mı? benden uzak şeytana yakın olsunlar, bunlar kadar kalitesiz ve mallarının arkasında durmayan başka firma görmedim, hanımın çeyiz için aldığı sette bizi çok yordular, mallarındaki kusurları kabul etmiyorlar, değiştirilen üründe yine aynı sorun çıktı, firma çok uzun tutuyor garanti değişim süresini ve 2-3 ay bekletiyor değişim yapmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

Bunun 6 lı seti 250 tl ye satılınca insanın alası gelmiyor. Stokları bitirdikleri bir tarih var. O tarihi takip edip bombayı patlatmak lazım.
    Usta 6'lı set 250 tl derken hangi ürünler ve nerede ne zaman o fiyata satıldı. Eğer bu ürünlerin aynısına ek olarak başka ürünlerle birlikteyse efsane fiyat. Ekim-Kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz da alsak mı bilemedim tam bir dh ölücüsüyüm sürekli fırsat kovalıyorum daha vaktim olduğu için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.