Şimdi Ara

karaciger kanseri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün babamın karaciğer kanseri olduğunu öğrendim cok mutsuzum acaba aranızda yakınları veya kendisi bu hastalığa yakalanan var mı ?durumun farkındayım cok hızli ilerleyen bi hastlık bildiğiniz biseyler varsa paylasın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş Allah şifa verrsin Allah hiç bir zaman ümit kesilmez çünkü kendisi Kur'an-ı Kerimde biz sizi hastalıkla ölümle anne babayla mal ile mülk ile çocuk ile sınarız diyor .

İlaç tedavisi başladımı sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum doktora danışarak bir şifalı bitki olan zerdeçalı öneririm buraya yazmak uzun sürecek yanlış anlamassan şuray bakabilirsin

http://nethastane.blogspot.com/2013/02/zerdecal-hint-sars.html
  • teşekkürler araştırıyorum ilaç tedavisine yeni başlandı ama en son evresinseymiş sadece daha uzun yaşaması için dua edebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bildiğiniz biseyler varsa paylasın lütfen

Bildiğim şey şu; İzmir/Bergamada Lokman Hasan ismi ile bilinen bir şahıs var. Basit bitkisel önerilerle kanser hastalarının şifâ bulmalarında Allah'ın izni ile vesile oluyor. Öyle üçkağıtçılardan da değil, herhangi bir ücret talep etmiyor. Modern Tıp baban için ne yapar bilemem, benimkisi bir alternatif sadece. Eğer giderseniz haftasonu gitmemenizi tavsiye ederim, pek bir kalabalık oluyor(muş). Telefonu: 0 232 688 01 77

Geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 14 Eylül 2013; 1:46:42 >
  • kardeş Allah şifa versin gerçekten çok üzüldüm .Bende 1 ay önce doktora gitmiştim egzema için .Karaciğerde enzimler yüksek çıktı .Kötü bir durummuş.

Allah yardımcın olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.