Şimdi Ara

>>Karadeniz Teknik Üniversitesi #2014# Girişliler<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
9
Favori
4.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayıt işlemleriyle ilgili duyuru geldi arkadaşlar 1-5 Eylül arasında olacak bütün kayıtlar ve her fakülte için ayrı olmayacak hepsi 1-5 eylül tarihleri arasında olacağı yazıyor...
    www.ktu.edu.tr
    Karadeniz Teknik Üniversitesi
    http://www.ktu.edu.tr/ktu-duyuru6311

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım metalurji ve malzeme mühendisliğinde tek başıma okuycam benim haricimdeki 51 kişi nerde ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compterist

quote:

Orijinalden alıntı: ibo6699

ktü tıp koskoca forumda kimseyi bulamadım ya konuşacak

Napcan konuşacak adamı sen şimdiden kütüphane ortamına hazırla kendini

deme öyle deme

• Poljak50 kullanıcısına yanıt
    ben yatay geçiş ile gelmeyi düşünüyorumda birkaç şey soruyum

1) gece clubu varmı

2) öğrenciler genelde il dısındanmı o ildenmi

3) kiralar ne kadar, tek başıma çıkıcam

4) ankaradan özel bir okuldan gelicem, sosyal ortam burda çok aşırı rahat. Trabzon insanı belki rahat olmaya bilir o sıkıntı değil ama öğrencilerin durumu nasıl rahatlarmı, siyaset vs oluyormu
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderstruck7 -- 19 Haziran 2015; 17:52:29 >
  • thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    son olarak mezunlarının iş bulma olasılığı yüksekmidir. İnşaata geçmeyi düşünüyorum ben, iyi iş buluyorlarmı öyle söyleyim. Herkes iş bulur o sıkıntı değil ama iyi iş sağlam iş, kendini geliştirip yükselebiliceği işi kolaylıkla bulabiliyormu
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt
    1) gece clubu var 2-3 tane ama çok afilli değil
    2)ortalama %50-%50 diye biliriz
    3)Kiralar biraz pahalı okula yakın yerler 600-1200 uzak yerlerde 400-600 arası(uzak mesafe 5-10km)
    4)siyasi olarak sıkıntı olmaz.sosyal ortamdan kasıt çok sıkıntı olmaz aşırıya kaçmadığın sürece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

son olarak mezunlarının iş bulma olasılığı yüksekmidir. İnşaata geçmeyi düşünüyorum ben, iyi iş buluyorlarmı öyle söyleyim. Herkes iş bulur o sıkıntı değil ama iyi iş sağlam iş, kendini geliştirip yükselebiliceği işi kolaylıkla bulabiliyormu
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderstruck7 -- 19 Haziran 2015; 17:53:09 >
  • okuldan mesaj alan var mı bana gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Mühendislik tamamen kendini geliştirmeye bağlı. Ve bence teknik bir üniversitede mühendislik fakültesinde okunmalı. İş olarak odtü, itü olmadıktan sonra tüm üniversiteler aynı bence, iş bulmak tamamen çevreyle bağlantılarınla alakalı. Şu an neredesin ? Bu arada ben daha bu sene başlayacağım, of teknoloji fakültesinde

Tobb bilgisayar mühendisliğindeyim 3e geçmiş bulunuyorum. Bizde stajlar var extra 2yıl daha okul var yani 2sede 3e geçtik okuldan dolayı herneyse, bizdde iş bulmak çok rahat hatta direk mail kutuları iş ilanları ile dolu ama okulda okumak zor, tobb gibi iş imkanı rahat ama okulda rahat olsun istediğimden ktü yü düşündüm birde inşaat alanında çalısmak istiyorum bilgisayar bana göre değil

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderstruck7 -- 19 Haziran 2015; 17:52:43 >
  • bana geldi.ösym sitesine hangi tel. kayıtlı bir bak istersen.yada gelir.
  • KTU kazanıpta hazırlık muafiyet sınavına girmek isteyen var mı acaba?
  • Sms bana ulaştı. Öğrenci no yazmakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: kakalow61

KTU kazanıpta hazırlık muafiyet sınavına girmek isteyen var mı acaba?

Hazırlık muafiyet ne oluyor hocam? Ben bilgisayar müh. kazandım. İngilizce bölüm yok ki muafiyet olsun

• birinci öğretim kazanmış isen %30 ing olduğu için zorunlu hazırlık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakalow61

birinci öğretim kazanmış isen %30 ing olduğu için zorunlu hazırlık var.

İkinci öğretim kazandım hocam

• i.ö ise zorunlu değil.
  • metalurji malzeme kazanan harbı az kişiymişiz
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderstruck7 -- 19 Haziran 2015; 17:52:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.