Şimdi Ara

Karadeniz Teknik Üniversitesi Kazananlar Buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
5
Favori
14.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phantom.

quote:

Orijinalden alıntı: aktan27

quote:

Orijinalden alıntı: phantom.

Hosgeldiniz gencler okul ve sehirle ilgili sorularinizi paylasabilirsiniz.

kardeş ben antepten gelicem de yemek konusunda çok sıkıntı çekicem gibi görünüyo :D hani oraya özgü ne çeşit yemekler var söylesen de bi baksam :)

Uni etrafi tam ogrenci memleketi ucuz yollu cok cok iyi olmasada her cesit yemegi kebabi bulabilirsin :) forum alisveris merkezi de yakin orda da restorant zincirlerinin halkalari mevcut.. Temiz ve guzel ev yemegi yapan yerlerde var ac kalmazsin anlicagin yemek sikinti olmaz :)

bu forum avm egitim fakültesine yakın mı ne kadar yol var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar egitm fakültesini kazandm fatih kampüsünde yada cevresinde yüksek ücretli kyk var mı .ana kampüste varmıs ama her gün fatih kampüsüne gitmesi zor olur mu uzak mıdır ikisi arasındaki mesafe

• quote:

Orijinalden alıntı: wight94

KYK sitesinde yüksek ücretli yurtlar içinde Trabzon Yurdu da geçiyor. Ancak internette fotoğraflarını bulamadım. Fotoğraflarının bulunduğu bir facebook sayfası, internet sitesi varsa paylaşın lütfen. Yomra Kanuni Yurdu kampüs içerisinde mi, bunu merak ediyorum bir de

içinde değil ulaşım 1.75 filan dolmuşla.10 15 dklık yol arabayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burser.

arkadaslar egitm fakültesini kazandm fatih kampüsünde yada cevresinde yüksek ücretli kyk var mı .ana kampüste varmıs ama her gün fatih kampüsüne gitmesi zor olur mu uzak mıdır ikisi arasındaki mesafe

40 dklık mesafe var dolmuş ve otobüsle arasında yakın değil iki ayrı uçtalar trabzonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss?

quote:

arkadaslar egitm fakültesini kazandm fatih kampüsünde yada cevresinde yüksek ücretli kyk var mı .ana kampüste varmıs ama her gün fatih kampüsüne gitmesi zor olur mu uzak mıdır ikisi arasındaki mesafe

40 dklık mesafe var dolmuş ve otobüsle arasında yakın değil iki ayrı uçtalar trabzonun.

fatih yerleskesinde bildiğin iyi bir yurt var mı arkadasım .yoksa oradaki yurtların hepsi devlet yurdu mu (8 kisilik olanlardan ) 8 kisiliklerde kalmak istemiyorum da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ss?

quote:

fatih yerleskesinde bildiğin iyi bir yurt var mı arkadasım .yoksa oradaki yurtların hepsi devlet yurdu mu (8 kisilik olanlardan ) 8 kisiliklerde kalmak istemiyorum da

Kafana takma bunları tam olarak hatırlamıyorum ama oralarda apart daireler falan vardı olmadı onlarda kalırsın fatih eğitim fakültesi çok uzak da değil merkeze tek dolmuşla falan gidiliyor 20 25 dk da adamın sürmesine bağlı :)

• Arkadaşlar yeni kayıtlar harç paralarını ne zaman yatırıyor . Ayrıca sınav sonuç belgeni kayıt yaptırırken getiriyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysuco

Arkadaşlar yeni kayıtlar harç paralarını ne zaman yatırıyor . Ayrıca sınav sonuç belgeni kayıt yaptırırken getiriyor musun ?

Ktü nün sitesinde yayınlandı kayıt için neler gerekli falan diye 3 7 arası kayıt yapılacak kayıttan önce yatırman gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevermind61

quote:

Arkadaşlar yeni kayıtlar harç paralarını ne zaman yatırıyor . Ayrıca sınav sonuç belgeni kayıt yaptırırken getiriyor musun ?

Ktü nün sitesinde yayınlandı kayıt için neler gerekli falan diye 3 7 arası kayıt yapılacak kayıttan önce yatırman gerekiyor

Peki 2.öğretimdeyim ben istersem 1. öğretim derslerine girebilir miyim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nevermind61

quote:

Peki 2.öğretimdeyim ben istersem 1. öğretim derslerine girebilir miyim ?

Bazı hocalar izin veriyormuş bazıları vermiyormuş ama girme ihtimalin yüksek fazla sorun çıkarmazlar herhalde

• biltepe yüksek ücretli yurtlar arasında de mi
  • yomradaki kanuni yurdunda tek kişilik odalar varmış bunlra yeni geln öğrenciler yerleşebiliyo mu ?
  • Tıp kazandım bende.Yurtta kalmayı düşünmüyorum.Kira fiyatları nasıl? Kampüs çevresinde veya merkezde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_fake

biltepe yüksek ücretli yurtlar arasında de mi

biltepe özel.
  • Makine Mühendisliği benim de Yurtlar ile ilgili hiç birşey bilmiyorum Kyk'da öncelikle yüksek ücretlilere başvurdum ama onlar mı yerleştiriyor biz mi seçiyoruz bürokrasi nasıl işliyor yardım lütfeeen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cabricornus

Makine Mühendisliği benim de Yurtlar ile ilgili hiç birşey bilmiyorum Kyk'da öncelikle yüksek ücretlilere başvurdum ama onlar mı yerleştiriyor biz mi seçiyoruz bürokrasi nasıl işliyor yardım lütfeeen

Onlar seni nereye yerleştirecekse oraya gideceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

quote:

Makine Mühendisliği benim de Yurtlar ile ilgili hiç birşey bilmiyorum Kyk'da öncelikle yüksek ücretlilere başvurdum ama onlar mı yerleştiriyor biz mi seçiyoruz bürokrasi nasıl işliyor yardım lütfeeen

Genel yurtlar bahsedildiği kadar gerçekten sıkıntılı mı ya?

• quote:

quote:

quote:

Ben de bu sene gideceğim.Ama bir odada 6-8 kişi kalmak ne kadar rahat olabilir ki ?

• KTÜ'de okuyan ve Trabzonlu olan bi arkadaşınız olarak hepinize hoş geldiniz diyorum öncelikle.Trabzona gelmeden önce ilk öğreneceğiniz şey şu olsun.Biz Trabzonlular için iki tane kutsal şey vardır; birisi Vatanımız diğeri Trabzonsporumuz.Trabzonda Trabzonspor haricinde hiçbir takımın formasıyla atkısıyla aksesuarıyla gezmeyeceksiniz.Özellikle istanbul takımlarına hele bu şike olaylarından sonra fenerbahçelilere asla tahammül yoktur.Benden uyarması.Özellikle şehir dışından gelen arkadaşlar bizim kurallarımızı bilmediğinden geçen sene kayıt olmaya fener formasıyla gelen birkaç kişi tartaklandı Trabzon meydanında.Biz de istemiyoruz böyle olayların olmasını.Misafirimizsiniz başımızın üstünde yeriniz var ama nasıl bir eve misafirliğe gittiğinizde oranın kurallarına uymak zorundaysanız bizim de kurallarımıza uyacaksınız.

İkinci olarak da Trabzon Türkiyenin en milliyetçi şehridir özellikle kürt kökenli arkadaşlar veya bdp liler huzur bozmaya kalkmasın edebiyle gelip eğitimini alsın ve gitsin.Bakın Trabzon Düzköy'de birkaç ay önce jandarma karakolu önünde pkk lılarca bomba patlatıldı ve askerlerimiz yaralandı.Bizler çok iyi biliyoruz ki oraya bomba koyan şerefsizler büyük ihtimalle ktü de eğitim gören aynı görüşe sahip kişilerden yardım, destek ve istihbari bilgileri almıştır.Trabzon insanı vatanına milletine son derece bağlı milliyetçi duyguları en üst seviyede olan vatanperver insanlardır ve bölücüleri içlerinde barındırmazlar.Zaten son dönemde artan terör olaylarından ötürü güneydoğu kökenli insanlara karşı bölgemizde negatif düşünceler hakim.Sakın ola bu düşünceleri körüklemeyin ona göre herkes akıllı olsun.

Onun haricinde Trabzon insanı biraz ters mizaçlıdır asabidir ilk başlarda alışamazsınız belki ama Trabzona tam olarak alıştığınız zaman ayrılmakta güçlük çekeceğinizden eminim.Çok insan tanıyorum 4.sınıfta okuyan ve mezun olup gideceği için üzülen.Trabzon ve çevresinde gezip görebileceğiniz turistik yerler yaylalar çoğunluktadır.Kampüsümüz son derece güzel hareketli sosyal faaliyetler düzenlenmektedir.ÖZellikle son yıllarda Trabzon tam bir öğrenci şehri olmaya adaydır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 21 Ağustos 2012; 16:02:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de bu sene gideceğim.Ama bir odada 6-8 kişi kalmak ne kadar rahat olabilir ki ?

yani haklısın harbiden hiç birşey bilmedğimi farkettim sonuçlar ne zaman açıklanıyor peki ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.