Şimdi Ara

Karadeniz Teknik Üniversitesi soru cevap başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ktü de mühendislik ile ilgili sorularınızı cevaplayabilirim fakat istediğiniz bölüm mühendislik değilse o zaman sadece şehir ile ilgili sorularınızda size yardımcı olabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 108.689
    121.000
    121.906
    122.000 bu siralamalarla kapatmiş hocam en son 108 yazilim muhendisligi sizce bu sene 100k da olan. Biri girebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2 senedir Bilgisayar ve Yazılım mühendisliği popülerleşti diyebilirim. O yüzden sürpriz sıralamalara gebe. Ama 8 bin oynayacağını da düşünmüyorum.
    Yazılım yazmak istiyorsan bölüm ana yerleşkede değil. Of teknoloji fakültesinde bulunuyor. Yazarken bunu çok dikkate almanı tavsiye ederim.

• Biliyorum hocam ama 1 senede 13 bin oynamiş bu sene de oynar diye korku var bir miktar

• Theonewithoutlife kullanıcısına yanıt
    Kyk kız yurtları yeterli ve yeni yapılardan oluşuyor. Erkek yurtları ise sayı olarak benim düşüncem yeterli değil Yomrada ki yurt dışında diğer yurtlar daha eski yapılardır. Ev kiraları yüksek. Trabzon pahalı bir şehir şunu kesinlikle söyleyebilirim ki burada öğrenci yolunacak kaz demek. 1000 tl ile geçinebilirsin fakat istediğin kadar rahat olmayabilir. Staj konusuda bölümünün ne olduğuna bağlı.

• Şimdi hatırladım, bu sene özellikle hükümetin yazılımcı yetiştirme projelerini duyurması sıralamada çok etkili olabilir.

• Uni cok iyi degil mi neden puani dusuk konumdan dolayi mi

• Özellikle mühendislik açısından iyi bir üniversite fakat dediğin gibi konumdan kaybediyor. Trabzon büyük bir eksi yazıyor.

• Muhendislikte hazirlik okunabiliyor mu?

• felucar F kullanıcısına yanıt
    Soruyu tam anlamadım ama mühendislikte hazırlığı olan bölümler var tavsiyem bölümünüz % 30 ingilizce ise yazın dil e çalışıp muafiyet sınavından geçin. Hazırlık %30 size pek bir şey katmıyor . 1 seneniz boşa gitmesin .

• Hocam bosa gitmesinden degil, dil'den ilk 100 bursunu deneyecegim. O yuzden hazirlik olursa ktu'ye gitmeyi dusunuyorum.

• hocam selamlar öncelikle hangi bölümdesiniz kaçıncı sınıf
  • Hocam ben ofluyum. Senin fakülten bizim dolmuşgeçmez eğimi 1 olan köyün altında. Of a gelme. Ne ilçe olarak güzel ne insan olarak

• Hocam hangi bolumu okuyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.