Şimdi Ara

Karadenizdeki Tıplar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: StyLee61

quote:

Orijinalden alıntı: Akif95

quote:

Orijinalden alıntı: StyLee61

Ne yani KTÜ de tıp olmasın da trabzondaki rizedeki artvindeki ardahandaki adam tıp icin samsuna mı gitsin? Az daha düşünenerek konuşun. Adam AVM diyor. Burdaki üniversitenin dibinde ****abzon var. Havaalanı zaten karsısında.

Edit: Gel gel burda horon ögretirim sana. Hamsinin kralını yersin burda.

Benim bildiğim 1 izmirin kızlarıysa 2 samsunun kızlarıydı ki ben bu sıralamayı ankarada öğrendim

AVM olarak karadenizin en büyük avm si samsundadır. Piazza avm. Ankamall kadar büyüktür ve denize karşı lokanta ve kafeleri üst katlarında oldığundan Ankamall gibi pek çok büyük avm ye de on basar.

Samsunda şehir içi ulaşım kolaydır. Kafeler, öğrencilerin takılacağı yerler daha fazladır. Herşeyden öte bizim sahillerimiz tersane değildir. Hamsi trabzon sınırlarında yaşayan bir canlıda değildir, samsunada gelirler yani :)

Samsun kara, deniz, hava, tren yollarının hepsinin aktif olarak kullanıldığı 5-6 ilden biridir. Ayıca şehir meydanından üniversiteye kadar giden hafif raylı sistem de bulunmaktadır. Kampüsümüzün bir yanı yemyeşil orman diğer yanı denizdir. We love Samsun

1-Avm: Bahsettiğim forumun denize uzaklığı hakkında bilgin var mı?
    2-Kıyılar:Allah aşkına bunu kimden duydun?
    3-Ulaşım:Tren hariç hepsi bulunmaktadır. Sen trene ne sıklıkla binersin?
    4-Yeşillik:Hiç Google görsellere Ktü yazdın mı?
    5-Gezilecek yerler: Hayatında kaç kez Trabzona geldin?

Ben burda üniversiteleri ya da sehirleri kıyaslamıyorum ama sizin bilmeden/görmeden böyle yargılamanız dogru değil.

trabzona gezmeye birkaç haftalığına gelmiştik yani gitmediğim yer değil.

• Tıp açısından omü daha iyidir.

İnşaat-Makine-Harita felan yazacaksan KTÜ daha iyidir.

ayrıca samsun daha sosyal bir şehir daha rahat edersin.
  • arkadaş şöyle bir şey var Trabzon ne kadar düşük kapatıyor olsa da (10,200) ktü deki öğrencilerin çoğunun sıralaması daha iyi gitmek istemeyip ailesinin yanında olmak isteyenlerle dolu. örnek: bir arkadaşım 3397. oldu ktü tıpta. ben 5529. oldum bu sene ktü tıp ilk tercihim
  • Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.Pdö hakkında pek fazla bilgi edinemedim ama yararlı oldu bunlar.İlk tercihe omü ikinci tercihe ktü yazacağım büyük ihtimalle.Herkese üniversite hayatında başarılar...
  • ordu tıp nasıldır,internet sitesinden fena gözükmüyo ama bi de benm sıra 12968 ordu olur mu ki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurnakalb

ordu tıp nasıldır,internet sitesinden fena gözükmüyo ama bi de benm sıra 12968 ordu olur mu ki??

Ordu Tıp yeni açılan bir tıp galiba mezun verdi mi vermedi mi bilmiyorum.Geçen seneki sıralaması 12bin bu sene kontenjanlar arttı ama 968 kişi var arada çok muallaktasın olabilir de olmayabilir de.
  • quote:

Bir Samsunlu olarak anlatıyorum..

Herşeyden önce ktü bir teknik üniversite ne işi var onun tıpla ? İTÜ de ODTÜ de varmı tıp? Herneyse. Şimdi şöyle bişey var hocam ben samsunda yaşarken tıp fakültesi hastanesine gittiğimizde otoparklarda hep çevre illerin arabaları olurdu. Yeri gelir 61 plaka bile olurdu yani. Omü karadenizin tıp merkezi olarak görülüyor. Zaten samsunada karadenizin başkenti diyorlar Tamam bizim TS gibi iyi bir takımımız yok belki ama sosyal hayat, güzel sahil, büyük avm ler, güzel kızlar samsundadır Uzun lafın kısası tıpı samsunda okursan üzülmezsin.

Edit//: Samsun pidesini ve dönerini saymıyorum bile

ktü tıp 19 mayıstan daha köklü bi geçmişe sahip. şimdi çeneni kapayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harmonical

quote:

Bir Samsunlu olarak anlatıyorum..

Herşeyden önce ktü bir teknik üniversite ne işi var onun tıpla ? İTÜ de ODTÜ de varmı tıp? Herneyse. Şimdi şöyle bişey var hocam ben samsunda yaşarken tıp fakültesi hastanesine gittiğimizde otoparklarda hep çevre illerin arabaları olurdu. Yeri gelir 61 plaka bile olurdu yani. Omü karadenizin tıp merkezi olarak görülüyor. Zaten samsunada karadenizin başkenti diyorlar Tamam bizim TS gibi iyi bir takımımız yok belki ama sosyal hayat, güzel sahil, büyük avm ler, güzel kızlar samsundadır Uzun lafın kısası tıpı samsunda okursan üzülmezsin.

Edit//: Samsun pidesini ve dönerini saymıyorum bile

ktü tıp 19 mayıstan daha köklü bi geçmişe sahip. şimdi çeneni kapayabilirsin.

Kuruluş yılları arasında 2 yıl fark var? Şaka mı bu?

Ya herneyse tamam sizin köy daha büyük!

Bu arada çene konusunu kapatması gereken kimmiş sana gösterim. Kırmızıyla çizili yerlere bak!

Karadenizdeki Tıplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akif95 -- 4 Temmuz 2013; 15:09:08 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.