Şimdi Ara

KARADUTLU BOZA SEZONU BAŞLADI - karemis.com.tr'de %20 Ekstra İndirim! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
18
Favori
16.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

perşembe günü 2 sade 2 karadutlu sipariş ettim cuma elime ulaştı direk.akşam evde karadutluyu denedik aşırı hoşumuza gitti o tarz bi patlama sorunu yaşamadım.sadeyi daha açmadım sadeninde tadına bakarak bi 4 tane daha sipariş geçmeyi düşünüyorum.Ayrıca bundan önce bal,karadut pekmezi gevrek filan almıştık yanında deneme amaçlı bi lokum gelmişti. sanki o lokumda böyle karadut tadı aldık bi ince sitenizde satışı var mı acaba?
    Merhaba

Öncelikle ürünlerimiz hakkında yapmış olduğunuz nazik yorum için teşekkür ederiz. Tüm ürünlerimizi özenli şekilde paketleyerek sizlerin damak tadına sunmak için çabalıyoruz, elbette bazen kargo kaynaklı sıkıntılar yaşıyoruz. Bu durumda elimizden gelen tüm imkanlar ile sizlere tekrar ürünlerimizi ulaştırmak için çabalıyoruz.

Karadutlu Lokumlarımız mevcut efendim. Sipariş vermeden önce lütfen DM den yazınız size özel satışı açalım efendim. Sitemize ürünlerin yüklemesini en kısa sürede yapacağız. Resim çekimlerini tamamladıktan sonra satışımız açılmış olacaktır.

İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz...

• maxplanck M kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Kargodan dolayı yaşanan sorun için tekrar özür dileriz. Yurtiçi kargosu ile çalışmaktayız. Bazı bölgelerde malesef gecikmeler yaşanıyor.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi Akşamlar Dileriz...
  • ikbals kullanıcısına yanıt
    PTT dışında bölgem sıkıntılı hocam. Siparişte nasıl belirtebilirim PTT istediğimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

PTT dışında bölgem sıkıntılı hocam. Siparişte nasıl belirtebilirim PTT istediğimi?
    Whatsapp hattımıza iletirseniz takım arkadaşlarım yardımcı olacaktır. İyi akşamlar dilerim...
    WP Hattımız: 0541 670 79 79
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikbals

Whatsapp hattımıza iletirseniz takım arkadaşlarım yardımcı olacaktır. İyi akşamlar dilerim...
    WP Hattımız: 0541 670 79 79

Alıntıları Göster
    Bozalar halen 25 mesaj geldi ama 33 indirim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişi verdim Whatsapp hattına yazdım. Hayırlı işler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok ilgili bir arkadaş. Ürünlerde sorun çıkarsa hemen telafi ediyor.
    Allah kazancını bereketlendirsin İnşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Gerçekten çok ilgili bir arkadaş. Ürünlerde sorun çıkarsa hemen telafi ediyor.
    Allah kazancını bereketlendirsin İnşallah.
    Merhaba

İlginiz için biz teşekkür ederiz, amacımız diz değerli müşterilerimize ürünlerimizi sorunsuz şekilde ulaştırmak ve afiyetle tüketmeniz. Bu anlamda bazen kargo ile ilgili yaşanan sorunları telafi etmek için her zaman çabaladığımızı belirtmek isteriz.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz...
  • Salı günü verdiğim sipariş hâlâ teslim edilmedi. Umarım 3. günün şafağında kavuşuruz. Ankara ümitköyde yani Satış yerinize sadece 64 km uzakta olmama rağmen... Ürün boza olmasa sorun değil ama sanırım tüketemeyeceğimiz için bir tanesi boşa gidecek. Benden size tavsiye Ankaranın göbeğine ertesi gün teslim edemeyecek bir kargoyla çalışmayın. Veya müşterilerinize teslimatın 3 gün sürebildiğini söyleyin ki bir daha düşünsünler alırken.
    Sipariş No: 796JO8582D
  • murat220275 M kullanıcısına yanıt
    Yurtici ile gelmisti bana, isyerim kazanda ertesi gun elimdeydi urun. Bir diger siparisimde cankaya icindi oda ertesi gun geldi. Belki sube bazli bir sorun yasamissinizdir.

• Ankarada olmama rağmen ve sırf kargolarla anlaşamadığımdan dolayı sipariş vermiyorum. Kızılay gibi bir yerde ürünlerin satışını yapabilirseniz gelip geçerken almak isteriz.

• Bu yüzde 30 lu kampanyanız nasıldı,sipariş vermiştim ama bilgiye ulaşamadım,hediye dutsuyu gönderimi de vardı belli aipariş üzerine ,ben 1 adet sipariş vermiştim dutsuyu ama kmpanya ile gelmesi gereken gelmemiş galiba

• Benimde siparişimde de 2. Günde İstanbul'a bugün gelmiş yarına bana gelirimi bilemiyorum. En son 3 yıl önce surat kargoda yaşanan aksaklıkta mutfak perişan olmuştu. Yurtici kargo 60 tır sırada bekliyor diyo bizim bozlar heba olacak sanırım yine :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murat220275 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Efendim, yaşanan aksaklık için özür dileriz. Son 2 yıldır Yurtiçi Kargo ile gönderimlerimizde sorun yaşamıyoruz ama malesef 11:11 kampanyalarından dolayı kargo firmalarında aşırı yoğunluk olduğunu belirtiyorlar. Mümkün oldukça şubeler ile iletişime geçiyoruz.

Ürünlerinizi teslim aldığınızda bir sorun olursa lütfen DM den bize iletiniz.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi Akşamlar Dileriz...
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili çalışmalarımız mevcut, olumlu bir durum olması durumunda sizlerle yeni satış noktalarımızı paylaşacağız.

İlginiz için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz...
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba Efendim,

Konumuz malesef forumdan silindi, şartlarımızı sağlayan tüm DH üyelerine uygulamamız yapılmıştır.

İlginiz için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz...
  • tolgahan22 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Efendim,

Konu ile ilgili sürekli kargo firması ile iletişimdeyiz. Mümkün oldukça hızlı olmaları için rica ediyoruz. Ürünlerimiz taze olarak sizlere gönderildi, sorun yaşanmamasını temenni ediyoruz, olası bir sorunda lütfen DM den bizlerle iletişime geçiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi Akşamlar dileriz...
  • Yurtici kargo yan komsumun kapisina birakip gitmis kutuyu, ne arama var ne sorma :) kurabiye ve bozayi denedim, oldukca begendim. Recel ve bal da iyidir diye dusunuyorum. Joleli lokumu begenmedim, bana gore degilmis. Bozanin skt 19.11.2019. yarisi yolda gecti tabi normal olarak. Bi kac gun uzatirsam zehirlenmem diye dusunuyorum :)

• Sistem neden şifremizi SMS gönderiyor? Bu özelliği devre dışı bırakmalısınız. Ve sanırım sistemden herkesin şifresini görebiliyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.