Level dergisi aldım içinde oyunu anlatıyordu. Oyun güzele benziyor (Şimdi indireceğim). Oyunda hile kullananlar yoksa da devam ederim
40 lvl e ulaşman oynama sıklıgına baglı ancak. 5-10 saat arası değişebilir 40 olman Hile görmedim şu ana kadar umarım görmemde
quote:
Orjinalden alıntı: rockclimber
40 lvl e ulaşman oynama sıklıgına baglı ancak. 5-10 saat arası değişebilir 40 olman Hile görmedim şu ana kadar umarım görmemde
oyunda bot var hocam ama görmemişsindir. bi yerde sürekli aoe atan adam görürseniz bot kullanıyodur o adam. (kendimden biliyorum :P)
oyunda mob seçmenin kısayol tuşu olmadığından böyle oluyor
Birde Speed Hack var umarım yaygınlaşmaz
MUHTEŞEM EJDER ,AZAMETLİ YILAN ,AZGIN PARS bunlardan hangileri avantajlı? Mesela silah olarak hangisininkini bulmak daha kolay. Statlat nasıl olacak? Şuanda pathcler yükleniyor. İnşallah gireceğim
Ejder Kavmi ol Statlarını daha çok güç ve zindeliğe vermeye çalış.
Yeni server dün açıldı saat 12:00 da bu gün 12 ye kadar exp eventi var %100.
Ben 50 level oldum 4-5 saat oynamama rağmen.
Bu oyunda mage-sorcress-wizard tarzı büyü bazlı karakter var mı?
Her rpg mmorpg oyunlarında olur aslında.
Melee olarak değilde büyüler ile etkin olmayı her zaman daha cazip bulmuşumdur:)
quote:
Orjinalden alıntı: 3iks
Bu oyunda mage-sorcress-wizard tarzı büyü bazlı karakter var mı?
Her rpg mmorpg oyunlarında olur aslında.
Melee olarak değilde büyüler ile etkin olmayı her zaman daha cazip bulmuşumdur:)
oyun frp.
rehberde ilk başta Piran Sehri nde başlıyoruz denmiş ama ben avare şehrinde başladım ?
quote:
Orjinalden alıntı: slyman_b
rehberde ilk başta Piran Sehri nde başlıyoruz denmiş ama ben avare şehrinde başladım ?
An şehirler
Ejder kavmi-piran şehri Yılan kavmi-aware şehri pars kavmi-Dökme şehir.
oyunda ilk şehirde her silah için 3 tane skil var onlardan başka skil yok mu ?
diğer skiller moblardan düşer 30 lvl ve 60 lvl skiller:)
mob derken ?
Kota dolduğu için oyunu gelecek aya indireceğim veya bir internet kafeden çekerim neyse oyun güzele benziyor. Bir sorum var 5 TL lik karahan para önemli birşey mi elime geçti de Level Dergisinden beni aydınlatırsanız sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: slyman_b
quote:
Orjinalden alıntı: smyrna17
mob derken ?
Canavar
Oyungezer dergisinin verdiği han para kodunu pm atan ilk kişiye veriyorum
piri reiste 63 lwl azgın bir parsım
aile arıyorum.. karın tokluğuna çalışırım
quote:
Orijinalden alıntı: Wizzyy
Kota dolduğu için oyunu gelecek aya indireceğim veya bir internet kafeden çekerim neyse oyun güzele benziyor. Bir sorum var 5 TL lik karahan para önemli birşey mi elime geçti de Level Dergisinden beni aydınlatırsanız sevinirim.
evet aslında fazla değil am en azından bedava:) onla beraber tecrübe iksiri alır pazarda saatrsın en kötü:) oyunda para önemli olacak ilerde