Şimdi Ara

Karakter İadesi(Önemli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tristina bedavası devam ediyor mu ? bir de bedava alistar + skin almayı bilmeyen varmı ?
  • Ee bizi epostadan mi bulcaklar niye nick yazmadik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cunnoob

Tristina bedavası devam ediyor mu ? bir de bedava alistar + skin almayı bilmeyen varmı ?

Alistar i bilmiyorum. Tristana devam dun yaptim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle 2 sorum olacak karakterin adını filan yazmamiz gerekmiyomu ve iade edeceğimiz hesabın e mail i mi olmak zorunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle evet e mail i olmak zorunda. adamlara mesajı nerden atçaksın

karakter adını yazmaya gelince de onlar sana sonradan mesaj olarak soruyorlar .

şunu yazıcaksın

Username: *******
    Summoner Name: *****
    Email address: ********
    Server: **

yıldızlı yerleri kendin doldur.ama adamlar mesaj olarak sorduktan sonra support dan yazcaksın bunu
  • kardes ben sana soylesem de sen yapsan olurmu zahmet olmazsa ayrıca mail i sordum demin ama karaktere ait mail mi onu sordum

• quote:

Öncelikle evet e mail i olmak zorunda. adamlara mesajı nerden atçaksın

karakter adını yazmaya gelince de onlar sana sonradan mesaj olarak soruyorlar .

şunu yazıcaksın

Username: *******
    Summoner Name: *****
    Email address: ********
    Server: **

yıldızlı yerleri kendin doldur.ama adamlar mesaj olarak sorduktan sonra support dan yazcaksın bunu

Eğer ilk mesajda belirtirsen sormazlar, sadece zaman kaybı oluyor belirt. Anlamıyorum tamam daha evvel açılmış konu var ama adam uğraşmış yapmış, işiniz gücünüz yararlı konulara muhalefet olmak. Bence gidin kendiniz bir champion veya oyunla alakalı faydalı bir rehber yapın herkes için yararlı olur.

• evet karaktere ait e mail olmalı.aslında e mail le mesaj atınca e mail den bakıp senin bütün bilgilerini görebilirler (oyunla alakalı ) ama sürekli herkes adamlara pm attığı için adamlar zahmete girmiyor.
  • Ya sorun orda ben e mail i hatırlamıyorum hatırlasam bile şifreyi hatırlamıyorum

• arkadaslar o bu deilde ben birkere le blanc ı geri verdim simdi nidaleyle ezreali almıolar 3 kere dielmiydi hakkımız faklı zamanlarda ama once lb yi verdim sora bu ikisini deniyorum ne yazsam ikna olur bu herifler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Shaco TR -- 12 Temmuz 2012; 13:23:48 >
  • O zaman yapıcak bir şey yok karakter 25-30 lvl arası değilse yeni karakter aç.bedava skinlerden ve bedava karakterlerden yararlanamazsın.
  • arkadaşım hakkımız 3 değil. hakkımız 1 dir. ama sadece 1 kerede 3 çhamp veriyoruz.düzgün okusaydın keşke
  • imzaya dikkat:

Server : Eu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 12 Temmuz 2012; 13:31:25 >
  • yanlış bir şey mi var dostum ? eu nordic & east ?? senin problemin ne
  • Ya şimdi change e mail seçeneği varda eski e mail i istiyormu acaba

• Bilmiyorum arkadaşım. senin soruna yapcak bişe yok.kullanıcı kaç lvl di
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

imzaya dikkat:

+1 EU NE LAN AHAHAHAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

quote:

imzaya dikkat:

+1 EU NE LAN AHAHAHAH

Sen ne istiyosun bu adamdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

quote:

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

quote:

imzaya dikkat:

+1 EU NE LAN AHAHAHAH

Sen ne istiyosun bu adamdan

okullar kapanınca başlayacak 12 yaş grubunun ilk örneklerinden bu konuyu açan arkadaş, diğer konularınada göz at istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Troll

quote:

Flood için özür dilerim ama ceavp vermem gerekiyor.Nyan istediğin 3 champ ı yazsan geri verirlerdi.ister bedava olsun ister paralı

boşuna üzülme bu, arkadaşın bir halttan anladığı yok konuşuyor, eğer riot girl tristanayı almadan önce 1350 ip verip tris aldıysan bunu belirtip 1350 ip i tekrar alabilirsin, ben yaptım oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.