quote:Orijinalden alıntı: emin_43Necmettin Korkmaz BenAlıntıları Göster jamie richards cok ciks bir isim
quote:Orijinalden alıntı: JackFuckingDanielsjamie richards cok ciks bir isim Alıntıları Göster Zeynep Zöngür
quote:Orijinalden alıntı: NutcrackerZeynep Zöngür Alıntıları Göster Irmak Barışlar... Gençler sizleri başarı puanı başlığına davet ediyorum. Aynı zamanda forumda aktif olmanızı diliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: mz~ Irmak Barışlar... Gençler sizleri başarı puanı başlığına davet ediyorum. Aynı zamanda forumda aktif olmanızı diliyorum. Foruma yavaştan canlılık geldi zaten
quote:Orijinalden alıntı: Buroc.k quote:Orijinalden alıntı: mz~ Irmak Barışlar... Gençler sizleri başarı puanı başlığına davet ediyorum. Aynı zamanda forumda aktif olmanızı diliyorum. Foruma yavaştan canlılık geldi zaten öyle oldu gibi
quote:Orijinalden alıntı: emin_43quote:Orijinalden alıntı: Buroc.k quote:Orijinalden alıntı: mz~ Irmak Barışlar... Gençler sizleri başarı puanı başlığına davet ediyorum. Aynı zamanda forumda aktif olmanızı diliyorum. Foruma yavaştan canlılık geldi zaten öyle oldu gibi Alıntıları Göster ben katıldım ya ondandır bu arda Ertem Avcı
quote:Orijinalden alıntı: Buroc.k quote:Orijinalden alıntı: mz~ Irmak Barışlar... Gençler sizleri başarı puanı başlığına davet ediyorum. Aynı zamanda forumda aktif olmanızı diliyorum. Foruma yavaştan canlılık geldi zaten 3-5 kişi yetmez bize. o kadar kişiye söyledik çoğu uğramadı bile foruma.
quote:Orijinalden alıntı: mz~quote:Orijinalden alıntı: Buroc.k quote:Orijinalden alıntı: mz~ Irmak Barışlar... Gençler sizleri başarı puanı başlığına davet ediyorum. Aynı zamanda forumda aktif olmanızı diliyorum. Foruma yavaştan canlılık geldi zaten 3-5 kişi yetmez bize. o kadar kişiye söyledik çoğu uğramadı bile foruma. Alıntıları Göster Sus sus nazar değecek buna da şükür
quote:Orijinalden alıntı: -burakSus sus nazar değecek buna da şükürAlıntıları Göster Marshall Dunn :)
quote:Orijinalden alıntı: darkest earthÖzay GüzelAlıntıları Göster ComeIn başlığını editlesen herkesin ismini yazsan güzel olur şuanki mevcudumuzu biliriz DH daki
quote:Orijinalden alıntı: emin_43ComeIn başlığını editlesen herkesin ismini yazsan güzel olur şuanki mevcudumuzu biliriz DH dakiAlıntıları Göster onun yerine bizim başarı topluluğuna gelsiler.
quote:Orijinalden alıntı: mz~onun yerine bizim başarı topluluğuna gelsiler.Alıntıları Göster Asıl sohbet başlığı sabit olmaktan kaldırılmalı ve hepimiz oraya gidip orada konuşmalıyız oraya mesaj yazınca sabit olduğundan hiç belli olmuyor.
quote:Orijinalden alıntı: -burakAsıl sohbet başlığı sabit olmaktan kaldırılmalı ve hepimiz oraya gidip orada konuşmalıyız oraya mesaj yazınca sabit olduğundan hiç belli olmuyor.Alıntıları Göster millet o başlığı bilmiyor bile.