Şimdi Ara

karakter satış/takas

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar account içinden tek karakter satma/takas işlemi nasıl oluyor? Eskiden soy isim aynı olması lazım gibi söylentiler wardı ama bir kaç kişidende kaldırıldığını duydum bu kuralın. Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim

• eet kaldırıldı o olay artık parayı basan karakter transferi yapabiliyo...parayı veren dudugu calar diyo blizz artık para tatlı geldi adamlara her yonden somuruyolar.
  • hede len sen nerden bilion
  • en son soy isim mecburiyeti vardı değiştimi bilmiyorum.
  • Bende soyisim aynı olmalı diye biliyorum 1 charı diger bir hesaba aktarmak için...
  • bu konuda net bilgisi olan tecrübeli arkadaş yokmu hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: mabi

bu konuda net bilgisi olan tecrübeli arkadaş yokmu hiç

var! baska bi forumda milyontane post var wtt karakter diye okadar insan akrabamı soy isimleri aynı? yada baska bisi yapıp transfer ediyolar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok istiyosa gider 0 account alır adamın accountuyla aynı isimde bu kesinlikle oluyo anlamına gelmez
  • yapamayanı duymadım hic, sen gorduysen duyduysan bilemicem.sen satarken yeni acc aldırırsın. ki bende trade etmek istiyodum karakter kimse bana yeni acc al trade edelim demedi.!
  • o kadar wtt yazan adam kendı acc sını verıp baska acc alıyor bır acc den sadece bır charı takas etmenız ıcın osy ısım aynı olması SART
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.