Şimdi Ara

Karakter Seçme Ekranında pc kapanıyor Throne And Liberty

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Makinam ile Counter Strike , Dota 2 , Diablo 4 oynuyorum suan faal olarak . Geçtiğimiz günlerde Yeni bir oyun olan Throne and Liberty indirdim denemek için fakat oyun açıldığında video bölümü geçtikten sonra nezaman karakter seçme ekranı gelse pc kendini resetliyor ve Windows ekranına gelmiyor sadece çalışır halde siyah ekranda kalıyor. Power komple kapatıp tekrar açınca pc tekrar açılıyor.

Bu arada sunu fark ettim reset geldikten sonra motherboard da beyaz cpu ışığı yanıyor. Ek bilgi olarak . Bunu söyleyebilirim.

Firewall , Antivirüs gibi şeyleri kapatıp denedim olmadı.
    Windows 10 var bende güncel update yapıldı
    Ekran kartı güncel .

Oyunu 2 kere indirdim farklı driverlara ( Denedim )

Neyle alakalı olabilir?

İntel i7 7700
    Gtx 1080 Ti nvdia
    16gb Kingston Ram
    MSI Z270 Gaming M5

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu arada aklıma geldi cihaz sorunsuz 90-100 fps Warzone da oynayabiliyor .Amabu oyuna gelince neden bilmiyorum böyle bir sorunla karşılaşıyorum

• Google'da "throne and liberty crash on character creation" şeklinde arama yapınca hem rehber videoları var hem de Reddit'te farklı başlıklar görünüyor. Bir sürü ayrı link vermek istemediğim için bu şekilde arama yapıp izlemeni öneriyorum.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Geri dönüş için teşekkür ederim konuyu çözüme ulaştırdığım zaman bilgi paylaşacağım

• Selamlar, ilgili sorunu birebir bende yaşıyorum bir çözüm bulamadım.

Bilgisayar işlemciye bir problem yaratacak bir durum ile karşılaştığında direkt olarak gücü kesiyor. Isınmadan kaynaklı diye çok fazla yorum gelmiş ısınma gibi bir durum söz konusu değil.reddit üzerindeki yorumlarıda okudum bios güncellemeni ekran kartı güncellemeni istiyorlar hepsini yaptım bir sonuç alamadım eğer sen çözüm bulursan buradan paylaşmanı rica edeceğim. PSU'dan olabilir dediler gittim 1000W PSU aldım onda da aynı sorun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.