Şimdi Ara

Karakter skill Türkçe çevirisi yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Karakter skillerinin Türkçeye çevrilmesi konusunda yardımcı olabilecek var mı? WD nin skillerini aşağıda gördüğünüz gibi excele aktardım. Çeviri olursa diğer karakterler içinde excele aktarımını yapabilirim. Sonrasında forumda paylaşılırsa benim gibi birçok insan istifade edebilir.

Not: S1 zamanında aynı şekilde bir çalışma yapmıştım. Sağolsun bir arkadaş da tüm karakter skillerini çevirmişti. Burada da paylaşmıştı. Ancak S6 ya kadar birçok skill değiştiğinden geçmişte yapılan çevirinin pek bir esprisi kalmadı.

Tşk

• Bence hiç böyle bir işe girişmeye gerek yok. Zaten üç aşağı beş yukarı yarım ingilizceyle bile ne olduğunu anlıyor insanlar. Kaldı ki bu daha iyiymiş deyip bu skilli kullanmayacaklar, bakacaklar netten builde aynısını kopyala yapıştır. Öyle aşırı farklı bir skill ile oynama şansları yok zaten.
    Ha bir tek sezon başladığında yardımı dokunur, o da setleri düşürene kadar.
    Hiç ingilizceye sahip olmayan insan oynayarken eline alsın telefonu bilmediği kelimeyi çevirsin daha faydalı öğrenir. Hem ne yapmak istediğini anlar. Skilli çevirmenin yararı olacağını sanmıyorum ben. Zaten sıkılıp bırakacağı oyun için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası böyle bir paylaşım olursa ben okur faydalanırım
  • Çeviren olsa güzel olurdu. Ancak oyunu oynayanlar orta yaş grubu. Ev, iş, çocuk vs den pek zaman kalmıyordur sanırsam. Dolayısıyla ilgi görmedi.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_59847552/tm.htm

Bunun gibi rehberler mevcut, tüm runelar yazmasada skiller yazıyor türkçe. Zaten sadece hasar olarak veya alınan hasar olarak buff veya nerf yediler (yüzdelik yazan yeşil kısımlar). Skill'in yaptığı iş veya miladı değişmedi. Belki birkaç sınıf için 1 ya da 2 skill birazcık değişime uğramıştır.
  • ya bütün karakter skill ve runlerinin TR açıklamalarının olduğu resimler vardı ama şu an linkleri kırık keşke onları tekrar bulup indirebilsem..

'Failimechul' diye bir arkadaş düzenlemeyi yapıp sabitlemiş konuyu ama şu an da resimler açılmıyor maalesef.. e tabi 2 yıl olmuş konuyu açalı =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddar12 -- 11 Ağustos 2016; 19:10:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.