Merhaba, Önceki paketlerde belirli statlar üzerine yoğunlaşıyorduk(Mastery vs.) ARMS Warior için yeni pakette stat önceliklerini nasıl ayarlamak daha mantıklı olur (Crit, Mastery, vs. gibi)acaba fikrinizi almak isterim.
icy-veins.com
karakteri simule et, en sağlıklı yöntem
Karakteri simule edecek kadar bilse buraya konu açmazdı.
Tartışmaya gerek yok karakter smilasyon edeceke kadar gear sahibi değil. Heroic dungeon'a bile giremiyor daha sadece belirli bir stat sırası varmı şeklinde sormuştum. icy-veins'e bakarak devam edeceğim. o siteyi pek kullanmadığımdan unutuyorum genelde
öğrenmek için konu açıp soru soruyor insanlar bilmem farkında mısın
quote:
Orijinalden alıntı: aschil
öğrenmek için konu açıp soru soruyor insanlar bilmem farkında mısın
Farkındayım...öğretmek için daha detaylı ve açıklayıcı olmakta fayda var.
@Clibretto
Hocam sende öyle bir konu açıp post atmışsın ki, okuyan kişi simulasyon nedir bilmiyor diye düşünüyor.
Amacım tartışmak değil konu biraz yeni başlayan oyuncu tarzında olmuş.
ayrıntılı rehber var forumda , araştırır diye dedim hocam
tartışalım hocam
aschilA
kullanıcısına yanıt
Ben konuyu okuduğumda konuyu açan arkadaşın statlar hakkında bilgiye ihtiyacı olduğunu, sizin postu görünce açıklayıcı olmadığını düşünerek yorumladım. Açıkçası ben forumda simulation craft rehberi olduğunu bilmiyordum hoş bu konuda rehberler okumuştum başka kaynaklardan. Velhasıl konu sahibi sorununu zaten çözmüş iyi forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme