Bildirim
Karakterimi tanitayim bare :d
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
abiii bu np kollugu yakar ....
kardes sakın alınma sakasına diorum boswer npyi exs kas dewam et sen is görür charın ... NoNpMoreExS -
quote:
Orjinalden alıntı: calısto
abiii bu np kollugu yakar ....
kardes sakın alınma sakasına diorum boswer npyi exs kas dewam et sen is görür charın ... NoNpMoreExS
elle exp kasamam kardes
bu server dada artik exp kasilmaz
charin satilp pc nin upgrade edilip yeni server da 7x bug la kasmak lazim :d
bende internet olsa zaten bu char simdi 75 leveldi
ben bu chari max 1 ay level kasarak yaptim
nese insallah itu vadi yurtlarinda oyun calisirda 7x bug la yeni server da bir 75 kasariz ^^
-
itemler gzl mis -
bı shell set al bence ıstersen vs yapabılırız bendede ınt prıest var vs ıstıosan cotyledon a pm at -
İtemler ii ama char berbat Str 248 (+46)Str Tak istersen Biraz.. -
senden iii ollmasın :D -
silahlar iyide zırh yok.............. -
bence sen ardream char aç o fp ler ile işin zor s)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichelleRodriguez -- 19 Mayıs 2007; 20:21:34 > -
silahlardan birini feda edip shel set cek -
güzel... -
şaka mı buuu... senin manes te bladeoflight diye 75 lwl bir asas ın yok muydu -
Off bea Np ye bak Yawrum BEnim O kadaR Silah war da Üstün Eziq
Üstünüde düz artıkk -
YAP Bİ ARDREAM CHAR 59 LVL WARRİOR O İTEMLERLE KRAL OLURSUN ARDREAMDE
YOKSA EX KASMAN GEREK -
kardes carın güzel ama üstünü +7 shel set yapmaya bak sen atağa önem verdin galiba ama defansda lazim bu arada carın fena deil
-
Bence lwl kas....Cz ye gıtme sana bu np yeter....... 1-2 hafta içinde kolu yakarsın :D:D:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X