Şimdi Ara

Karakterlerimi satıyorum(Resim eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu bırakmak istiyorum 3 karakterlerim var 930 günlük 2900 günlük ve 800 günlük karakterler.Karakterler gruplarda çalabilecek seviyede yetenekleri var ve hala yeteneklerini geliştirmeye devam ediyorum.Hepsinin başarı puanı az uğraşmadım almak için hiç sadece konser başarıları ve bir iki tane farklı başarılar var.12-13 yıldır oynuyorum bu oyunu hazır karakterler ile başlamak istiyorsanız sizin için ideal karakterler .Uygun bir alıcı olursa 200tl den satmak istiyorum hepsini.Pm atabilirsiniz.Discord Whatsapp üzerinden de görüşüp anlaşabiliriz problem değil benim için.

2900 günlük karakterin yetenekleri

Karakterlerimi satıyorum(Resim eklendi)Karakterlerimi satıyorum(Resim eklendi)Karakterlerimi satıyorum(Resim eklendi)Karakterlerimi satıyorum(Resim eklendi)Karakterlerimi satıyorum(Resim eklendi)

930 günlük karakterin yetenekleri

Karakterlerimi satıyorum(Resim eklendi)Karakterlerimi satıyorum(Resim eklendi)

800 günlük karakterin yetenekleri

Karakterlerimi satıyorum(Resim eklendi)Karakterlerimi satıyorum(Resim eklendi)Karakterlerimi satıyorum(Resim eklendi)Karakterlerimi satıyorum(Resim eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert-- -- 31 Ağustos 2020; 18:2:9 >

• Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.