merhaba arkadaşlar...geçen yıl bir gezi düzenleyen sınıfta sağlam kalanlardan birisi de benim.2 kişi daha var birisi hasta kronik şizofren.neyse.şimdi lütfen bunu dikkatlice okuyun çünkü birileriyle paylaşmak zorundaydım... 02/06/06
evet..herşey bir haziran günü oldu.ismini vermek istmediğim batıda bir yerde sınıf gezisi düzenlemiştik.o çevre için gezi yapıyorduk.lisenin geri kalanı ise haftasonunu okulda ( yatılı ) geçirecekti.önce herşey güzeldi fakat saat 3:00 e yakın terkedilmiş bir köye girdik okul otobüsü ile.su içip köyü gezip okula dönecektik...güzel bir geziydi..eğer köyü merak ediyorsanız bir ip ucu....loopus lakaplı bir şarkıcı orada klip çekti..neyse.sonra yıllar önce boşaltılmış köyde herhangi bir hayat belirtisi yoktu.sokakları küçük ve güzeld.herkes akıp duran çeşmeye gittiğinde gölgesinge dinlenebileceğim bir duvar kenarına yürüdüm.birden boş odaya kırık camlardan baktım ve orada bir yazı gördüm.sprey ile yazılıştı eski olamayacağını düşündüm.sonra yazıyı okudum.ingilizce yazımıştı.ama esrarengizdi.
''bazı şeylerinsanların kaderini değiştirir,ve sen de pişmanlığından yanar tutuşursun..sahanın arkasına git anahtarı gör..''
daha vaktim olduğu düşünüp 2 arkadaşımı aldım ve koşarak oraya gittik.yaşlı bir ınar ağacı vardı... üzerinde
''güneş batınca karanlığı aydınlatan ay ol...''yazıyordu. birbirimize baktık.güldük.birazda korktuk.ama içimizden kendimizi avutarak rahatlamaya çalışıyorduk.geri döndüğümzdene otobüs vardı ne örenci.ana caddeye çıktık.cep telefonları çekmiyorduki civarda da hiç baz istasyonu yoktu.ben koşarak bir tepeye tırmandım.telefonun ekranında rum harfleri çıktı.belliki operatördü.arama yapmaya çalıştım olmadı...arkadaşım (kız) omzumda hıçkırarak ağlıyordu.bende ona sarılmıştım korkuyorduk.diğeriise etrafa bakıyordu(erkek).tepede etrafı ve denize giden anayolu izliyorduk.birden yolun görünmeyen kısmında otobüs boş bir şekilde ilerleyerek durdu.koştuk fakat kpı kapalıydı.ben kapıdan içeriye bakarken kız olan arkadaş çığlığı koydu.otobüstekiler ölüydü....
lütfen burada sonrasını yazamayacağım.ama okuduğunuz için sağolun...
olaya iyi tarafından bak,kız,diğer erkeğe değil de sana sarılmış
hangi korku filmi bu,ben de seyretmek isterim
neyse sonra sınıf arkadaşlarının şaka yaptığını anladık...şizofren kısmı yalandı tabi..ama sarılma doğru bana yani elimizden zor kurtuldular...böyle şaka olurmu değil mi?neyse...
şekil hikaye yalnız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme