Bende çok korkuyordum sonra neden korkcam dedim annemler yokken karanlık salonda oturdum 1 dakika falan korkuyordum ama korkmamaya çalışıyordum sonra kapı çaldı çok korkmuştum ama azalmıştı korkmuştum sen korkunç videolara meraklanıp falan bakma zamanla geçer
Korkunç videolara meraklanmıyorum , ama okuyorum bunu durduramıyorum artık okumamaya başladım ama iş işten geçti galiba
Ben geçen hafta baktım ama sadece o gece biraz korkuyorum saçma sapan şeyler bidaha okumucam periler ruhlar falan saçma geliyo ama korku oyunlarına bakıyorum biraz psikolojimde kalıyo bakmıcam de karar ver bakmamaya çalış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Alışkın olmadığından biraz üstüne git ben 10 yaşında 1 km karanlık yoldan giderdim saat 1 -2 civarı sağlı sollu orman mezarlık filan da var. Yıllardır gidiyorum hiç bir korkma yok sende bir kaç kere dene bir şey olmayacağını gördükçe alışırsın
Hortlatmış gibi olacağım ancak bu korku bende de vardı 9 yaşımda dedem gece yarısı mezarlığa bırakmıştı sonra gitmişti.Öyle yenmiştim korkumu. Çılgın bir durum tamam ama işe yaramıştı :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme