Şimdi Ara

Karanlık korkusu ve paranoya (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Boss1184

quote:

Orijinalden alıntı: rdjrholmes09

quote:

Orijinalden alıntı: Boss1184

Koştukça daha çok korkuyorsun dimi

Aynen öyle .

Bende çok korkuyordum sonra neden korkcam dedim annemler yokken karanlık salonda oturdum 1 dakika falan korkuyordum ama korkmamaya çalışıyordum sonra kapı çaldı çok korkmuştum ama azalmıştı korkmuştum sen korkunç videolara meraklanıp falan bakma zamanla geçer

Korkunç videolara meraklanmıyorum , ama okuyorum bunu durduramıyorum artık okumamaya başladım ama iş işten geçti galiba

• Ben geçen hafta baktım ama sadece o gece biraz korkuyorum saçma sapan şeyler bidaha okumucam periler ruhlar falan saçma geliyo ama korku oyunlarına bakıyorum biraz psikolojimde kalıyo bakmıcam de karar ver bakmamaya çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışkın olmadığından biraz üstüne git ben 10 yaşında 1 km karanlık yoldan giderdim saat 1 -2 civarı sağlı sollu orman mezarlık filan da var. Yıllardır gidiyorum hiç bir korkma yok sende bir kaç kere dene bir şey olmayacağını gördükçe alışırsın
  • Hortlatmış gibi olacağım ancak bu korku bende de vardı 9 yaşımda dedem gece yarısı mezarlığa bırakmıştı sonra gitmişti.Öyle yenmiştim korkumu. Çılgın bir durum tamam ama işe yaramıştı :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.