Şimdi Ara

karanlıkta çekim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Laptop'ımda kullanmak için rexpo diye dandik bir webcam almıştım (3-5ytl) tek amacım msn videochat olduğu için "zaten msn minicik vidyo gönderiyo, bilmemkaç megapikseli napıcam" diye düşünmüştüm ve en ucuzunu almıştım ama şimdi görüyorum ki kazın ayağı öyle değilmiş. kamera kesinlikle bana odaklanamıyor ve renklerin iyi çıkması için deli gibi spot ışığı veya gün ışığı istiyor.
    şimdi soruma geçeyim, karanlıkta da iyi görüntü yakalayabilecek bir kamera arıyorum. üzerinde binbeşyüz tane led olan kameralar dikkatimi çekmiyor, zaten ışık istesem karanlıkta oturmam. sanırım bunun için CCD sensörlü kameraları araştırmam gerekiyor fakat bu kameraların hepsi 100ytl civarında mı dolaşıyor? kısacası;
    30 ytl civarı (max. 40ytl) düşük ışıkta (örneğin mum ışığı) renkleri kaybetmeden ve noise olmadan çekim yapabilecek, laptopa tutturabileceğim bir webcam arıyorum.
    bu arada elimdeki kamerayı laptopın ekranına taktığımda o kadar yakın gösteriyo ki, karşımdaki sadece burnumla konuşuyor. umarım hepsi böyle değildir çünkü kamera yüzüme bir karış mesafede duracak. herkese çok teşekkür ederim.

• hadi pamuk eller klavyeleree =( yok mu karanlıkta dahili ışık kullanmadan iyi çekim yapabilecek, tercihen CCD sensörlü bi kamera bilen? =(
  • Düşük ışıkta logitech lerin üzerine çekim yapabilen görmedim. Bütçenize göre bir tane bakabilirsiniz. pro 5000 i sanırım o fiyatlara bulmanız mümkün.
    http://forum.donanimhaber.com/m_14623080/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Çekim(Duvar) Sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Karanlıkta gölge görme.
    10 yıl önce açıldı
    video çekim süresi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.