Şimdi Ara

Karar verdim gpunto mükemmel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bn CLıo yu fuarda ınceledım guzel bır arac kalıtelı bır arac malzemeler kalıtelı tıpıde hos baya ama bnce o fıyat pahalı bn GPuntoyu alırdım zevk meselsı tabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

http://www.auto-motor-und-sport.de/d/95865/d_ams_vtest_wertung_cars
    http://www.auto-motor-und-sport.de/d/116630/d_ams_vtest_wertung_cars

şunlarıda inceleyebilirsin

Kusura bakma sanada çok zahmet oluyor ama. Bana şöyle anlayacağım dilden bi link verebilir misin? Ayrıca asilix sen benim yerimde olsan hangisini alırdın. Bi fikrini alayım. Eğer yinede clio3 dersen işte o zaman clio3 işini iyice bi düşünücem. Çünkü benim aklımdan ne zamandır clio3 geçiyor. Kendimizce böyle artılarını eksilerini topladık ve 35000ytlyi geçmeyecek bol donanımlı b sınıfı sıfır km araba alalım dedik. Dediğiniz gibi sonradan bütün özellikler araca taktırılır. Ama bu sınıf bi araç için 35500e kadar açıldım. Biz baba parası yemiyoruz. Hepsi alınteri ile kazanılan paradır. İşte dediğim gibi umarım beni anlıyosundur. Sen benim yerimde olsan hangisini alırdın. Clio3ün yolda duruşu filan güzel ben arabaya bi kusur bulmuyorum. Sen kıyaslama yap biri 6 vites 90bg ve vergisi düşük, diğeri 80bg 5 vitesli vergisi yüksek. Tüketim değerleri ikisinde de aynı.

• quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Sana en güzelini gösteriyoruz , sen yorum dahi yazmıyorsun resimle ilgili!!!

Yoksa sen de g.punto mu var! ( arabasını alan insan bu resimle ilgilenmez sadece:: örnek: microab,asilx...)

Ciddiyim

Karar verdim gpunto mükemmel

quote:

Orjinalden alıntı: zorllu

quote:

+1
    ne yalan söyleyim banada böyle geldi son mesajdan sonra

dynamique de 4 airbag var diyecek kadar işini bilmeyen bir bayii olamaz
    quote:

quote:

Kusura bakma ama sen araban olmadığına emin misin?

G.puntoyu öyle bir anlatıyorsun ki kesin almış ve kullanıyormuş gibi,bu kadar özelliğini o kadar benimseyerek anlatıyorsun ki fiat bayisi falan sanıyor insan...

Yoksa bu saydığın g.punto özelliklerinin yanında ve clio 3 ünde boş ayrıca 35 bin YTL olması özellikleri ile gidip de clio 3 alırsan...

Çok garip anlayamadım...

Sen de G.punto olmasın???

Bizimle ilgilenen zaten bi bayandı dynamique aracı gösterip bunda 4 airbag yanındaki diğer dynamiqe arcı gösterip bunda da 6 airbag var dedi. Bizde şaşırdık heralde diğerinde güvenlik paketi filan var zannettik.

Kusura bakma arkadaşla tamda bu corsa olayını konuşuyoduk. Senin koyduğun resimdeki araç bu ülkeye gelir mi bilmiyorum. Clio3ünde buna benzer bi resmi var navigasyon sistemli filan ama buraya gelenle o resimdeki arasında dağlar kadar fark var. Üstelik bakış açıları farklıdır diye bi reklam var. İşte bu corsaya da öyle bi bakmışlarki arabayı canavara dönüştürmüşler. Ben bunun diğer fotoğraflarınıda gördüm bu resimde çok uçmuşlar. Dİğer gördüğüm resimde önü asra ile aynı ve arkasıda clio3le aynı yani arasında bi fark yok. Üstelik arkadaşın dediğine göre punto ve corsanın yüzde30 parçası ortak olucakmış.Yani bana dediğine göre ha corsa ha punto ikiside aynı ve yeni çıkacak corsanında fiyatını bilmiyoruz. Ayrıca artık benim beklemeye takatim kalmadı 1 aydır arabasızım otobüslerde dolmuşlarda sürünüyoruz.

• ya yeni corsa mükemmele yakın tam benim istediğim gibiymiş
    bu araçla opel ortalığı sallar
  • İçini bırak sen dışına bak...

Şu güzelliği gör...

• sayısal verileri kıyaslaman için vermiştim almanca testi
    bak sana Türkiyedeki Auto motor und sport daki dizel kıyaslamasındaki motorlar hakkındaki yorumu yazayım:

1.3lt olarak anılsada 1248cc lik hacmiyle 1.2lt ye yakın duran Fiat'ın multijet adını verdiği motor 90hp lik gücüyle kağıt üzerinde yeterli gözüksede gerçek hayatta zayıfmış izlenimi veriyor. Daha doğrusu alt devirlerin cansız olması sıkıntı yaratıyor. 2000d/d nın altında isteksiz olan motor, gerçek gücünü 2500d/d dan sonra koyuyor. Bu da yukarı doğru yapılan dur-kalkalrda motorun zorlamanıza neden oluyor. Stop etme eğilimi, fazla gaz verme ve sonucunda debriyaj baskı balatasının ömrünün kısalması anlamına geliyor. 207 1.6hdi ve Clio 1.5 dCi ise alt devirlerde bile yeterli çekişi sunuyor.

Benim arabam Clio olduğundan sorduğun cevaba tam objektif cevap veremem ama Ondan sana bu konuda yardımcı olamam.. Ama beklersen otohaberin puanlamasınıda koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 3 Eylül 2006; 22:21:22 >

• galericinin ilk müşteriye satıcam demesi çok enterasan
  •  Karar verdim gpunto mükemmel
  • quote:

sayısal verileri kıyaslaman için vermiştim almanca testi
    bak sana Türkiyedeki Auto motor und sport daki dizel kıyaslamasındaki motorlar hakkındaki yorumu yazayım:

1.3lt olarak anılsada 1248cc lik hacmiyle 1.2lt ye yakın duran Fiat'ın multijet adını verdiği motor 90hp lik gücüyle kağıt üzerinde yeterli gözüksede gerçek hayatta zayıfmış izlenimi veriyor. Daha doğrusu alt devirlerin cansız olması sıkıntı yaratıyor. 2000d/d nın altında isteksiz olan motor, gerçek gücünü 2500d/d dan sonra koyuyor. Bu da yukarı doğru yapılan dur-kalkalrda motorun zorlamanıza neden oluyor. Stop etme eğilimi, fazla gaz verme ve sonucunda debriyaj baskı balatasının ömrünün kısalması anlamına geliyor. 207 1.6hdi ve Clio 1.5 dCi ise alt devirlerde bile yeterli çekişi sunuyor.

Benim arabam Clio olduğundan sorduğun cevaba tam objektif cevap veremem ama Ondan sana bu konuda yardımcı olamam.. Ama beklersen otohaberin puanlamasınıda koyarım

Sağol asilix biz dergi testlerine bakarsak valla yandık her dergiden farklı bişey çıkıyo bizde bunu bulduk.http://arabam.milliyet.com.tr/arabamtest/fiat_grandepunto_13multijet/fiat_grandepunto_13_1.asp Multijet dci, hdi, tdi gibi motorlardan da iyi diyo ve 2005 te yılın motoru ödülünü almış. Şimdi ben bugün 2sinide test ettim hatta arkadaşın aracınıda biraz önce kullandım onda da 1.3 90bg var. Derginin dediği gibi bayır yukarı tam verimi 2500dv gibi alıyosun ama 1.5 dcidan çok daha seri. Ayrıca gpuntoda hilhoder falan filan olucak bayır yukarı kaydırma gibi bişeyi zaten yaptırmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorllu -- 3 Eylül 2006; 23:11:42 >

• Zorllu selam. Ben yaklaşık 5 aydır Gp kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Sana tek söyleyebileceğim evet buradan belki iki araç için de fikir edinebilirsin ama bence gidip ikisi ile de test sürüşü yap, hangisinde daha rahatsani hangisi içine daha iyi siniyorsa onu al. Bu sınıftaki arabaların hepsi üç aşağı beş yukarı aynı. Birinin bir diğerinden çok daha fazla artısı ya da eksisi yok. Ben GP almadan önce Clio'ya da baktım. GP'nin tipini daha çok beğendim, o anki fiyatı bana daha uygun geldi onu aldım. Yani tamamen kişisel tercih meselesi. Nacizane şunu da söylemek istiyorum. ne dergilerin ne internet sitelerinin yaptığı testleri de çok gözönüne alma. Birinin yazdığı bir diğerini tutmuyor. Tamam bir miktar fikir verebilir belki ama bu kadar birbirine yakın araçlarda bence karar vermeni etkilememeli. Daha önce de yazmıştım. Yıllardır okuduğum x dergisi 3.20 d BMW'nin 0,100'ünü 12.6 saniye vererek beni bayağı bir hayrete düşürmüştü. Uzun lafın kısası sonuçta bu arabayı sen kullanacaksın ikisini de dene hangisi içine siniyorsa onu al. Bence bu fiyatlara ikisi de seni pişman etmez.

• Asilix kusura bakma senin başını çok ağrıttım. Sırf böyle hani gözümle görmeden inanmam gibi bişey olucak ama 1.5 dci 80bglik olan versiyonda intercooler vardır açıklaması yapan ne bi katalokta nede öyle bişey yazan bi site bulamadık sende var diyosun çok çelişkide kaldım. 2.si clio3ünde böyle gençlere yönelik funclup gibi bi sitesi varsa adresi bana verirmisin orada bi bilgi paylaşımı kısmına bakayım neler yazmışlar. Heralde clio3ünde öyle bi sitesi vardır yılın otomobili seçildi ve gençlerin tercihi sonuçta. 3.sü sen benim yerimde olsan bu 2 araçtan hangisini alırdın. Bunların cevaplarını verirsen aklımdaki bütün soru işaretlerini kaldıracaksın. Cevabın için şimdiden teşekkürler.
  • Estağfurullah ne demek

1- Böyle bir link elimde yok ama bayiiye gittiğinde kaputu açarsan ön ızgaranın arkasındaki radyatöre benzeyen şey intercooler oluyor Intercooler motora giren havayı soğutan bir araçtır ve günümüzün modern tüm turbo dizellerinde vardır aşşağı yukarı.. Genede link bulursam koyarım buraya
    2- DH bünyesinde Clio3 topiğimiz var imzama tıklayıp girebilirsin. Puntonun sitesiysewww.teamgrandepunto.com
    3- Dedim ya ben Clio III sahibiyim Tercihimi Clio III ten yana kullandım Sanada Clio III ü tavsiye ederim

• Zorllu arkadaşım bence sen tercihini yapmışsın ve grande puntoyu seçmişsin. Yani kendi kafanda olayı bitirmişsin ama önceki topiğinde de dediğin gibi tükürdüğünü yalamak istemiyosun. Millet sana 1.3 multijet dizel motor tavsiye ediyor yok istemiyorum diyosun. İşte bu memlekette senin gibi 1.3 multijet motoru küçümseyip 1.3 multijet alan okadar çok insan var ki. Neyse sana şimdiden grande punton hayırlı olsun bu donanımda bu özelliklerde bu fiyata 2. elde bile araç çok zor bulurdun. Hemen yarın sabah fiat servisi ara ve aracının keyfini çıkarmaya bak güvenlik donanımları çok güzel kullanırken zaten en büyük artılarını göreceksin.
  • quote:

Estağfurullah ne demek

1- Böyle bir link elimde yok ama bayiiye gittiğinde kaputu açarsan ön ızgaranın arkasındaki radyatöre benzeyen şey intercooler oluyor Intercooler motora giren havayı soğutan bir araçtır ve günümüzün modern tüm turbo dizellerinde vardır aşşağı yukarı.. Genede link bulursam koyarım buraya
    2- DH bünyesinde Clio3 topiğimiz var imzama tıklayıp girebilirsin. Puntonun sitesiysewww.teamgrandepunto.com
    3- Dedim ya ben Clio III sahibiyim Tercihimi Clio III ten yana kullandım Sanada Clio III ü tavsiye ederim

Grande puntonun sitesine girmiştim tekrar teşekkürler araç ile ilgili güzel bilgi paylaşımları var. Keşke aynısı clio3 içinde olsaydı.
    Asilix evet sen clio3ü tercih etmişsin çünkü oyak indirimini kullanmışsın benimde indirimim olsa bende clio3ü tercih ederim. Şimdi benim indirimim yok ve 2sinin fiyatıda aynı ve arasında dünya kadar özellik farkları var. Bunlara rağmen yine clio3 diyebilirmiydin. Sana soruyorum çünkü bana clio3 kullananlardan başka kimse akıl vermiyo. Bu gece bana uyku haram oldu 2side güzel otomobil ve arkadaş çevremde fiat düşmanı olarak bilinen biriyim. Şimdi gidipte fiat alırsam herkes beni yanlış anlar. Fiat düşmanı olmasaydım hiç düşünmeden daha bugün o gpuntoyu alırdım.

• evet sanırım gene clio3 alırdım Clio3 donanım olarak geri kalabilir ama yol tutuş, malzeme kalitesi ve frenleri Grande Punto dan ileri

Zor tercih, yakın araçlar.. Sen içine sineni al bence git ikisinide test et.. beğendiğini al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 3 Eylül 2006; 23:51:13 >
  • Eninde sonunda güzelden anlayacağını iddia ediyorum !!!

• quote:

Eninde sonunda güzelden anlayacağını iddia ediyorum !!!

Tamam kardeşim corsa güzel arabahttp://www.motorpasion.com/archivos/2006/03/28-opel-corsa-2007-nuevas-fotos-.php ama fiyatınıda bilmiyoruz nedir ne değildir hiçbişeyini bilmiyoruz. Hem ağzı opelden çok feci yanmış ve opelzede olmuş biriyim bende mümkünse bana opel demeyinde ne derseniz deyin. Chavrolet kalos deyin kia deyin ne derseniz deyin ama opel artık ömrüm billah düşünmüyorum. İsterse opel araba fiyatına uçak yapsın gene opel düşünmüyorum.

• Fiyatları makul. İnternet sitesi ingiltereden bakabilirsin.

Allah aşkına bırak şu opelzede ağızlarını...

• quote:

Fiyatları makul. İnternet sitesi ingiltereden bakabilirsin.

Hadi senin dediğin gibi yaptım dizelde en bazı 14000euro biraz donanım koysan skydome filan 18000euro oluyor. Bunuda hiçbir zaman unutma türkiyede herzaman araç fiyatları daha pahalıdır. Al sen şimdi corsaya baktığımada inanmazsınhttp://www.opel.de/shop/cars/corsa/product/model/content.act;jsessionid=G7MB32Jb2f633tn6mpFGKl8mlB74HDCQ6NX54MTKXyD2f1VtSQKh!1821981914!-675273504?bodystyle=0A%2068&model=0AE68&.act hem dedimya artık opel hayatta düşünmem. 2002 senesinde 2001 model astra aldım hay almaz olaydım. 20000liraya aldım araç tam 3 ayda 3000ytl masraf çıkardı ve servis hiçbişekilde fabrika hatası olduğunu kabul etmedi ve bütün servis ücretlerini kendi cebimden ödedim. Neyse satalım kurtulalım dedik 17000liraya zor sattım. 3 ayda o zamanın parasıyla 6000lira zararım oldu. O zamanlarda 6000lira o kriz zamanı çok büyük paraydı. Dahada gidip opel almam alanada almaması için yalvarırım. Aslında böyle kriz zamanı ev arsa alacaksın ucuz ucuz 3-5 sene sonra satacan. Ben opeli alırken bizim bi akraba gel arsa alalım ortak olalım ilerde satarız filan dedi ben ortak olupta almadım. Akraba gitti 22000liraya birisinden acil satılık arsa aldı adam çok sıkışmış yarı fiyatına aldı şimdi o arsa 200 000ytl olmuş. Şimdi nerde 22000ytlye arsa alacan bırak arsayı arsanın a sını alamazsın. Offf ne dolmuşum be.

• Ne clio 3 ne grande punto ne de yeni corsa al...

Gidip hemen bir arsa al...Pişman olmassın...

Yoksa 3 yıl sonra az önce yazdıklarını tekrar yazmak zorunda kalırsın.

quote:

Orjinalden alıntı: zorllu

quote:

Fiyatları makul. İnternet sitesi ingiltereden bakabilirsin.

Hadi senin dediğin gibi yaptım dizelde en bazı 14000euro biraz donanım koysan skydome filan 18000euro oluyor. Bunuda hiçbir zaman unutma türkiyede herzaman araç fiyatları daha pahalıdır. Al sen şimdi corsaya baktığımada inanmazsınhttp://www.opel.de/shop/cars/corsa/product/model/content.act;jsessionid=G7MB32Jb2f633tn6mpFGKl8mlB74HDCQ6NX54MTKXyD2f1VtSQKh!1821981914!-675273504?bodystyle=0A%2068&model=0AE68&.act hem dedimya artık opel hayatta düşünmem. 2002 senesinde 2001 model astra aldım hay almaz olaydım. 20000liraya aldım araç tam 3 ayda 3000ytl masraf çıkardı ve servis hiçbişekilde fabrika hatası olduğunu kabul etmedi ve bütün servis ücretlerini kendi cebimden ödedim. Neyse satalım kurtulalım dedik 17000liraya zor sattım. 3 ayda o zamanın parasıyla 6000lira zararım oldu. O zamanlarda 6000lira o kriz zamanı çok büyük paraydı. Dahada gidip opel almam alanada almaması için yalvarırım. Aslında böyle kriz zamanı ev arsa alacaksın ucuz ucuz 3-5 sene sonra satacan. Ben opeli alırken bizim bi akraba gel arsa alalım ortak olalım ilerde satarız filan dedi ben ortak olupta almadım. Akraba gitti 22000liraya birisinden acil satılık arsa aldı adam çok sıkışmış yarı fiyatına aldı şimdi o arsa 200 000ytl olmuş. Şimdi nerde 22000ytlye arsa alacan bırak arsayı arsanın a sını alamazsın. Offf ne dolmuşum be.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.