Bildirim
Kararımı verdim sizce nasıl?? (2. sayfa)
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum cok para be... tabiki paran varsa alirsin tabiki de bi arkadasin verdigi linkte ki monster i alsan daha iyi bence..
3-4 sene sonra değiştirirsin hem..
ayni paraya 2.pcye gecersin..
10.binde versen yipranma süreleri asa yukari ayni..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam buna baktınız mı yine sorayım da;http://www.sanalmarketim.com/msi-gt70-superr-2od453tr-core-i74700mq-16gb-2x128gb-ssd-1tb-gtx780m-4gb-173-full-hd-bluray-win-8-gaming-pack-hediyeli/p_50122/ eğer baktınız ama Monster'ın kendi artıları ağır bastıysa o zaman bir şey diyemem. Bu fiyatlarda maalesef Monster, Msi 780m'li modelleriyle yarışamıyor düşündüğünüz eklentileri yapınca. Peki 870m ile 780m arasında ne fark var derseniz ona da buradan bakabilirsiniz;http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html Bu performanslar ve diğer parça farkları doğrultusunda sorumu soruyorum hocam. Monster'ın artıları şu noktalarda olacaktır eğer biraz beceriniz ve bilginiz varsa veya arkadaşınızda, bilgisayarı açıp temizleyebilir veya istediğiniz parçasını değiştirebilirsiniz garantiden çıkma sorunu olmadan. Msi'da kapakta garanti etiketi olduğu için garanti süresince servise mecbur kalıyorsunuz ama o da yılda 1-2 kere temizletmek için. İleride ekran kartı değiştirme durumunda yine siz yapamazsanız bile Monster size burada yardımcı olacaktır. Bir de yazılımsal bir sorun olduğunda telefondan veya email'den zaten olduğu gibi forumdan da yetkili kişilere ulaşabilmek de artısı Monster'ın. Hocam sonuçta az para vermiyorsunuz o yüzden keşke şunu alsaydım demenizi istemem her şeyi göz önünde bulundurup ona göre son kararınızı vermenizi isterim. Kendim son saydığım sebeplerden ve zamanında Msi 680m'li modeli ve Monster 770m'li modellerini karşılaştırınca bile Monster daha ucuz olduğu ve paramı ancak o kadarına zorlayabildiğim için Monster'dan yana seçimimi kullanmıştım.
-
Eyvallah kardeşim yorumuna dediğin gibi baktım. İkisinin arasında da pek fark yokmuş. Grafik kartı MSI yın daha iyi biraz daha düşüneyim ikisinin arasındaki farka bakayım -
Eğer ben bi notebook alırsam en az 5-6 yıl idare etmesini istiyorum. Hep güncel kalsın yeni, oyunlarda da yüksek ayarlarda oynayabilmeli. Bu aralarda aşşağı yukarı o laptopu alacak kadar da birikim yaptım Biraz daha iyilere kayıyor gözüm. -
Monsterın Tulparda 8gb 256 bitlik 880m li modeli de vardı sanırım. Tulparlar da sonunda stoklara girmiş. Ancak aqua07 nin de dediği gibi fiyat karşılaştırmasinda ssd ve hediyeler de göz önünde bulundurulduğunda alınası duruyor MSI. Tabi 4000 tl lik bir laptop için Monster çok idealdi. (Bkz 15.6")
Ama ben fikrimi değiştirdim. Oyun bilgisayarı almaktan vazgeçtim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Blu-Ray okuyucu eklemen saçma olmuş bence. Şimdiki bilgisayarlara CD sürücüsü bile koymuyorlar. Oyunları Steam'den yüklersin. Filmleri de Apple Store ve ya benzeri bir yerden alsan blu-ray'e gerek kalmaz. Ayrıca SSD seçerken de msata yerine Birincil disk bölümünden seçersen ve ikincil diske de normal HDD koyarsan daha ekonomik oluyor.
Ben aynı kasayı 4.911,08 TL'ye topladım. (120GB SSD ; 750 GB HDD ; Notebook sigortası ; Win 8.1 dahil)
MONSTER® TULPAR T7 V2.3 17.3" -
Yorumun için sağol. Senin yaptığın seçim mantıklı geldi. Aslında şöylede olur mu bilmiyorum tek bir tane 120gb ssd koydurmak yerine 60gbx2 koydurmak mantıklı olur mu? Hız açısından falan bişey değişir mi
Bir de sen HDD yi nasıl 750 GB yaptın. Birinci Sabit Disk te 1TB seçilmiş, ikinci sabit diskte 750GB HDD var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXX_CommanderUK -- 22 Nisan 2014; 20:01:50 > -
2*60 GB SSD koymak iyi olabilir ama çok fark edeceğini düşünmüyorum. Durduk yere 2 slot doldurmak mantıklı gelmedi bana. Hafıza seçimlerini şu şekilde yaptım:
mSATA SSD (1. Slot) : yok
mSATA SSD (2. Slot) : yok
mSATA SSD (3. Slot) : yok
Birinci Sabit disk : 120GB Kingston® HyperX 3K SSD Disk SATA-III 6GB/sn ( Okuma : 555 MB/s - Yazma : 510 MB/s )
İkinci Sabit Disk : 750GB Western Digital Scorpio Black 7200RPM
İkinci sabit diski 1 TB istersen 50 TL daha koyuyor. -
Bu iki tane sabit disk seçtiğinde C: ve D: olarak mı gösteriyor yoksa sadece C: mi -
arkadaşlar cihazda 2 tane disk yeri mevcut. mSata ssd'ler ise bu yerlerden birine takılan üçünü bir arada tutan aparatla dolduruluyor. Tulparların alt kısmının açılmış resimlerine bakın göreceksiniz anlatmak istediğimi göreceksiniz. Orası ya mSata ssd'yi kullanan aparat ya da normal 2.5"lik ssd ile doldurulacak.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X