Şimdi Ara

Kararsız Kaldım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen en iyisi bir eline i8910 u digerine de 3gs i al biraz incele samsung oyuncak gibi gelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

sen en iyisi bir eline i8910 u digerine de 3gs i al biraz incele samsung oyuncak gibi gelecektir

ikisinide eline aldınmı.emin ol kararı %90 i8910 olacaktır.o ekran kalitesi ile iphone yarışamaz i8910 ile.
  • 1.kimseyle laf dalaşına girmem ama akıl var mantık var göz var nizam var
    2.3gs kullanmış birinin böyle konuşmayacagı belli
    3biri iphone os biri symbian kullanıyor başka birşey demiyorum
    ha son olarak bir yerde şimdi aradım bulamadım internet sayfası açma hızı vardı aynı sayfayı samsung 39 saniyede açarken 3gs 7sn de açıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

1.kimseyle laf dalaşına girmem ama akıl var mantık var göz var nizam var
    2.3gs kullanmış birinin böyle konuşmayacagı belli
    3biri iphone os biri symbian kullanıyor başka birşey demiyorum
    ha son olarak bir yerde şimdi aradım bulamadım internet sayfası açma hızı vardı aynı sayfayı samsung 39 saniyede açarken 3gs 7sn de açıyordu

1.si tartışırsan zararlı çıkarsın.bana internet açma hızının videosunu gösterirmisin.yanlış bilgiler verme.3gs kullanmadım ama aldım inceledim.sen i8910 u inceledinmi.cevap istiyorum.yukarıda işletim sistemi ile ilgili bir konumu var.sen ne yazmışsın ben ne yazmışım.işletim sistemiyle ne alakası var.sanırım sende iphone dan başka tel görmemiş bilinçsiz tüketicilerdensin.

• arkadaşım sen benim başka telefon görüp görmedigimi bırak da
    ben işletim sisteminde tercih nedeni oldugu için yazdım i8910 işyerinde bir arkadaşımda var ordan biliyorum kusura bakma da çin malı mp3 çalara benziyor samsung
    son 6-7 ayda kullandıgım telleri yazayım
    nokia n95 8gb
    asus p535 10 gün
    motorola v9 2 gün
    samsung omnia (dokunmamatik)
    htc touch hd 15-20 gün
    s 8300(bayanlar için süper bir tel)
    n96 1 ay zor dayandım
    iphone 3g yegenim el koydu
    n97 3 gün alana allah yardım etsin
    iphone 3gs
  • i8910 kusura bakma ama kaliteli bir tel.eline alan bir kullanıcı bunu hisseder.çin malı mp3 yakıştırması çok doğru bir tabir değil.işletim sistemine birşey dediğimiz yok.mesele senin telin görüntüsüne laf atman.bana görede iphone dan daha güzel.bu kişisel beğeni ama çin malı mp3 yakıştırması pek gerçekçi olmasa gerek.
  • tabi ki kasa-görünüm zevktir herkes herşeyi begenecek diye birşey yok o benim görüşüm sadece
    bu arada testi arıyorum bulamadım istersen sende bir bak
    http://www.gsmarena.com/forum/viewforum.php?f=1
  • Şimdi arkadaşlar bence i8910'da güzel bir cihaz. iPhone'da ki uygulamalar vb tüm şeyler daha oturmuş bir sistem olduğu için iPhone almayı düşünüyorum. Samsung'a karşı antipatimde var. Samsunglar kağıt üzerinde birçok özelliği olan telefon yapmasına rağmen pratikte o özellikler iyi çalışmayabiliyor. Fakat iPhone da hiçte öyle değil. Hangi uygulamalar varsa sorunsuz bir şekilde hepsi çalışıyor. Ama yine de i8910'u incelemek lazım yabana atılacak bir telefon değil. Zaten şu anda piyasada iPhone'da yok. Bakalım nolucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnoMomento -- 30 Eylül 2009; 23:33:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.