Şimdi Ara

kararsız kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bnm 2006 model 40 binde megane II sedan faz1 dinamik dci m var satmaya da hiç niyetim yoktu ama şu iki ilandaki araçlar dikkatimi çekti satarsaö bnm megane la başa baş bi fiyata gelirler ne diyosunuz şu iki araç alınır mı artıları eksileri nedir çok kararsız kaldım bnm megane ı aratırlarmı çok şükür megane da hiç bi sorun yaşamadık bu laguna da tıkırtı tukurtu sesi olurmu sorun çıkarır mı cabasse ses sistemi nasıldır vs vs..
    http://www.sahibinden.com/2000_turbo_170_beygir_lpg_li-70WQQaXQQ16868656WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/63_300_km_de_2006_model_makyajli_kasa_laguna_privilege_2_0t_ptek-68WQQaXQQ17211171WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurbaba06 -- 4 Ekim 2009; 2:47:12 >

• yokmu beyler fikri olan????
  • Hiç kendine macera arama MEGANE devam vergisi yakıtı bakımı MEGANEyi aratır
  • yourumun için teş. ederim dostum ama artılar eksiler olarak düşündüğümde yol konforu kalite vs. konular da laguna öne çıkıo ama yakıt bakım vs konularda da megane öne çıkıo benim kafamı karıştıran da bu işte emin değilim
  • Madem dizele alışık birisin şöyle 2006 ve sonrası 1.9dCi alsana tam istediğin gibi tabi benim şahsi görüşüm ve tavsiyem.Fiyatları birbirine yakın.
  • ya yardan ya serden geçeceksin.konfor,rahatlık istiyorsan maliyetide göze alacaksın. tabiiki benzin masrafınıda.iki araç arasında çok fark var.yoksa sıfır iki araç arasında o kadar fiyat farkı niye olsun.zaten araçların sınıfı bile farklı.
  • dizel laguna olsa daha iyi olurdu ama kesinlikle laguna megandan her konuda daha üstündür
  • arkadaşlar iki aracın fiyat konusu hariç kalitesinin karşılaştırılması çok anlamsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: SucukluYarbay

dizel laguna olsa daha iyi olurdu ama kesinlikle laguna megandan her konuda daha üstündür

doğru söze ne denir
  • LPG takmadan kesinlikle kullanılmaz bu araç ki bir miktar turbo boşluğuna sahip ve tfsi ler gibi güçü doğrusal olarak üretmiyorlar ancak fiyatı ve çok iyi olan konforuyla megane den çok daha iyi bir seçim olur tabi iyi bir kontrolden aracın komple olarak geçirilmeden ki şanzıman ve kaporta başta gelmekte kullanımzevki olarak ta pek mukayese kabul edilmez ki otomatiğin konforu büyük şehirlerde düz vites kullanımını insana zul ettirmektedir.
  • arkadas lar slmm oncelıllee laguna 2 15 bıne bulabılırmıyımm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.