Şimdi Ara

Kararsız Kaldım 5+1 mi 2+1 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rbilgin

:) ozaman onceligin muzikse sen yine edifierden yana kullan pisman olmazsin 2+1 ama film ise kesinlikle 5+1 ve digital cikislari olan bir siatem almalisin

Aslında gündüzleri müzik dinliyorum geceleri bi oturmaya 3 film izliyorum.Filmleri genelde gece izlediğim için 5+1 gereksiz olur o saatte milleti rahatsız edemem.Haftasonu vatanda indirimle M3300SF yi 110 a alıcam kısmet olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |NiqhTBLueS|

quote:

:) ozaman onceligin muzikse sen yine edifierden yana kullan pisman olmazsin 2+1 ama film ise kesinlikle 5+1 ve digital cikislari olan bir siatem almalisin

Aslında gündüzleri müzik dinliyorum geceleri bi oturmaya 3 film izliyorum.Filmleri genelde gece izlediğim için 5+1 gereksiz olur o saatte milleti rahatsız edemem.Haftasonu vatanda indirimle M3300SF yi 110 a alıcam kısmet olursa.

film icin ideal degil ama film de sadece ses olsun yeter diyorsan al tabi simdiden hayirli olsun diyelim

• quote:

quote:

film icin ideal değil ama sen sadece film de bana ses olsun diyorsan al tabi şimdiden h.olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbilgin -- 14 Mart 2012; 21:43:46 >

• yıllarca 5.1 dvd player kullandım. DVD ler artık çöp olunca bu sistemi rafa kaldırdım. şimdi mediaplayer'dan HD MKV film izliyorum. TV sesi yeterli gelmiyor. Aslında optik ses girişli hi-fi sistem almak var ama çok pahalı ve çok yer kaplıyorlar, bunların da zamanı geçti. Herhalde en mantıklısı 2.1 kaliteli bir sistem diye düşünüyorum. edifier m3300SF ile logitech Z523 arasında karar vereceğim. Edifier'in Bas ünitesini ve kablolu kontrolu beğenmedim, logitech'inki daha şık. Eğer orjinal DVD film izlemiyorsanız, 5.1 gereksiz, üstelik ortalık kablo salatasına dönüyor. Özellikle rear hoparlör kablolarını ayak altından saklamak pek de pratik değil. Bu yorumu tamamen TV kullanıcısı olarak yazdım. 5.1 oyun vs için PC ihtiyaçları farklı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

yıllarca 5.1 dvd player kullandım. DVD ler artık çöp olunca bu sistemi rafa kaldırdım. şimdi mediaplayer'dan HD MKV film izliyorum. TV sesi yeterli gelmiyor. Aslında optik ses girişli hi-fi sistem almak var ama çok pahalı ve çok yer kaplıyorlar, bunların da zamanı geçti. Herhalde en mantıklısı 2.1 kaliteli bir sistem diye düşünüyorum. edifier m3300SF ile logitech Z523 arasında karar vereceğim. Edifier'in Bas ünitesini ve kablolu kontrolu beğenmedim, logitech'inki daha şık. Eğer orjinal DVD film izlemiyorsanız, 5.1 gereksiz, üstelik ortalık kablo salatasına dönüyor. Özellikle rear hoparlör kablolarını ayak altından saklamak pek de pratik değil. Bu yorumu tamamen TV kullanıcısı olarak yazdım. 5.1 oyun vs için PC ihtiyaçları farklı olabilir

Bende 2+1 e kırar kıldım zaten mantıklısı o geldi.Zaten 5+1 sistemi destekleyecek filmleri izlemiyorum.M3300SF fazlasıyla işimi görür.

• tabiki 5+1 2+1den cacık olmaz
  • ben filmde izliyorum müzikde dinliyorum bana bassı sağlam bi sistem tavsiye edermisiniz tercihen 5+1 ama 2+1 sana yeterli gelir derseniz oda olur bütçe en fazla 150 lira temiz 2.elde olabilir bi yardımcı olun bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

ben filmde izliyorum müzikde dinliyorum bana bassı sağlam bi sistem tavsiye edermisiniz tercihen 5+1 ama 2+1 sana yeterli gelir derseniz oda olur bütçe en fazla 150 lira temiz 2.elde olabilir bi yardımcı olun bana

Aradığınız sistemleri 1.1 - 2.1 - 4.1 - 5.1 - 7.1 Ch kanalları Sistemleri Rms Değerleri Ele alınarak Gözlemlenmeli.
    Kolay Gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

ben filmde izliyorum müzikde dinliyorum bana bassı sağlam bi sistem tavsiye edermisiniz tercihen 5+1 ama 2+1 sana yeterli gelir derseniz oda olur bütçe en fazla 150 lira temiz 2.elde olabilir bi yardımcı olun bana

bası sağlam bir 2.1, 5.1 den iyidir. Müzikte 5.1 in hiçbir avantajı yok. Film olarak da orjinal DVD izlemiyorsanız 5.1 gereksiz. logitech Z523 vatanda 174TL bence kaçırmayın.
  • bunun x530dan iyimi yada eşdeğermi acaba
  • Hala alamadım 2+1 i ya Vatanda indirim yok hemde maaşım yatmadı kaldık laptopun hışır hoparlöre
  • quote:

Hala alamadım 2+1 i ya Vatanda indirim yok hemde maaşım yatmadı kaldık laptopun hışır hoparlöre

ben aldım %18 KDV indirimi var vatanda, Z523, 174TL ye geliyor. bu akşam çalıştırıp denedim. Evde son sesi açamadım baslar çok güçlü, kaliteli ve net ses veriyor. Mediaplayer ile denedim sonuç beklediğimden iyi. bir de mp3 player ile deneyeceğim yarın.
  • müstakil bir evde oturmuyorsun 1+1 bile bazen fazla geliyor, hiç 5+1 alıp komşularla papaz olma derim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.