Şimdi Ara

Kararsız Kaldım bi bakarmısınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş 2 sinden birini almayı düşünüyorum bek bilgim yok o yuzden sordum:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin işin youtube'da
    Burada objektif cevap bulamazsın.
    Ama bana sorarsan Eylülü bekle, iki konsolu da oyna, kurcala öyle karar ver.
    Kağıt üzerinde ya da izlediğin videolar üzerinden karar verme. İki cihazı da önce bi gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 19 Ağustos 2014; 18:59:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de destek bakımından ps4,xbox360 mı ps3 mü diyebiliriz ama ps4 mü xo mu diyemeyiz ps4 ün dengi başka Bi ps4 olur,teknolojisi ram miktarı ve grafik veriyolu artı sabit 60fps 1080p ile farkını ortaya koyuyor.gddr5 varken ddr3 e aynı parayı vermek istemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorumu bu be tabiki playstation
  • God of war, uncharted, the last of us, little big planet, gran tourismo, infamous vs. Bunların hepsi ps oyunu olduğuna göre başka seçenek yok gibi. ;)
  • Tartışmasız PS4

Türkçe dil desteği ve yaygın kullanıcısı olması yeterli sebepler.
  • cengiz57_1978 kullanıcısına yanıt
    DriveClub - Killzone

tek istediğim PS e de forza horizon tarzı bir yarış oyunu gelmesidir.

festival havasında bi modifiye yarış oyunu milyonları ekrana kitlerdi resmen
  • Gfbyarenler14 kullanıcısına yanıt
    donanım olarak ps4 daha güçlü. bu da daha akıcı çözünürlüğü yüksek oyunlar demek + exclusive oyunlar ve türkçe çıkan ex oyunlar da var. daha geniş servis ağı TR de daha fazla oyun satış vs vs.

xbox ta türkçe oyun yok.

ama burada önemli olan hangi konsolun oyunlarını daha çok beğendiğin. benim için ex oyunlar önemli zaten diğer oyunlar aşağı yukarı her iki konsola da çıkıyor. mesela sırf bloodborne oynamak için ps4 alırım. bana ps konsolunun ex oyunları daha cazip geliyor. biraz araştırma yap derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.