teknosadan aldım radyo hediyeli bu makinaya bence radyo şart alacaksanız radyolu alın ses baya bi iyi yalnız menüleri brz karılık geldi bana zamanla çözecem artık daha bilgisayara bağladım şuanda gayet iyi
keşfettikçe bizi bilgilendirir misin?
bi de hangi modeli aldın?
creative
ya @kontG kardeş sen bu konuda çok kararsızsında , bence sen gidip gönül rahatlığıyla creative alabilirsin , yani sırf benim demele olmaz tabi ama bugüne kadar forumda creative'in ses kalitesi kötü diyen biri çıktı mı ? aksine ses kartları ve hoparlörler = multimedya ses sistemleri konusunda uzmanlaşmış bir firmanın ürünü ve oldukça güzel , ses kalitesini geçtik mobil cihazlarda pil çok önemlidir , oda arkadaşımın ipod'u (20 gb'lık olan) şu anda toplam 6 saat zor gidiyor ki zen touch'ın 16 saat gibi gittiğini söyleyenler var , ayrıca ipod'un en ufak aksesuarı bile dünyanın parasıyken creative'de tek bir kumandayla hepsini hallediyorsun . şekil ? evet ipod'un şekli çok çok güzel ama insanların arasında çıkarıp da bir kaç salak kızın "ay o ne güzel şey ööööleeeee" demesinin ben birine fayda sağlayacağını sanmıyorum ; hani güzel bir araban olsa sağlarda ipod sağlamaz maalesef ; çok para veriyorsun , tahminen uzun süredir biriktirdin bu parayı ve doğru şeyde harcamak istiyorsun , sonuna kadar da haklısın ama bu gerçektende mantıklı bir seçim
quote:
Orjinalden alıntı: civilcivil
ya @kontG kardeş sen bu konuda çok kararsızsında , bence sen gidip gönül rahatlığıyla creative alabilirsin , yani sırf benim demele olmaz tabi ama bugüne kadar forumda creative'in ses kalitesi kötü diyen biri çıktı mı ? aksine ses kartları ve hoparlörler = multimedya ses sistemleri konusunda uzmanlaşmış bir firmanın ürünü ve oldukça güzel , ses kalitesini geçtik mobil cihazlarda pil çok önemlidir , oda arkadaşımın ipod'u (20 gb'lık olan) şu anda toplam 6 saat zor gidiyor ki zen touch'ın 16 saat gibi gittiğini söyleyenler var , ayrıca ipod'un en ufak aksesuarı bile dünyanın parasıyken creative'de tek bir kumandayla hepsini hallediyorsun . şekil ? evet ipod'un şekli çok çok güzel ama insanların arasında çıkarıp da bir kaç salak kızın "ay o ne güzel şey ööööleeeee" demesinin ben birine fayda sağlayacağını sanmıyorum ; hani güzel bir araban olsa sağlarda ipod sağlamaz maalesef ; çok para veriyorsun , tahminen uzun süredir biriktirdin bu parayı ve doğru şeyde harcamak istiyorsun , sonuna kadar da haklısın ama bu gerçektende mantıklı bir seçim
doğru...evet...haklısın
creative alıyorum kesin kararım... size güveniyorum..
Saolun yardımlarınız için... Özellikle @civilcivil..
al kardeş çok güzel hatta şuan kulağımda ses kalitesi süper ama creative kullana arkadaşlara bişey sorcam menuda artist albüm falan var onların ayarları nasıl yapılıyor yani hepsi karıştı baya bi bende
ne demek , ne zaman istersen ; maksat tecrübelerimizi paylaşalım
i love you civil civil
dostum onları aleti bilgasayara bağladığında yapabiliyosun cihaz üzerinden oynayamıyosun
quote:
Orjinalden alıntı: SaDoR
al kardeş çok güzel hatta şuan kulağımda ses kalitesi süper ama creative kullana arkadaşlara bişey sorcam menuda artist albüm falan var onların ayarları nasıl yapılıyor yani hepsi karıştı baya bi bende
nası yapcaz dostum kopyala yapıştır yaptım ama btn şarkılar artist ve albüme fln gitti belli bü düzen yok
alete şarkı atmadan önce atacağn şarkıları düzenle öyle at isimleri flan belli olsun albümler flaan içerde ayarlanıyo zaten bende otomatik olarak türlere ayrılmıştı kendiliğinden
nooluyoz yav
quote:
Orjinalden alıntı: cilginfirari
i love you civil civil
o arkadaş foruma daha yeni ısınıyo sanırım takma boşver
quote:
Orjinalden alıntı: civilcivil
nooluyoz yav
quote:
Orjinalden alıntı: cilginfirari
i love you civil civil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme