Şimdi Ara

kararsız kaldım. fotolar buraya lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: lezgan

a95 -- 5mp ama 3 optik zoom
    a520-- 4 optik zoom
    kodak--10 optik zoom

optik zoom o kadar önemli mi peki yani 3 yerine 4 olsa ne çıkar..
    bir de 6 optik zoomdan sonra kötü çıkabiliyormuş fotolar galiba..

fotoğrafı zoom konusunda referans olması açısından koydum. 10x optik zoom da tripodsuz (elde) çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perspective -- 13 Haziran 2005, 12:13:34 >
  • Nikon coolpix 5700 le çektiğim fotolar
    çözünürlüğünü düşürdüğüm için kalite de düştü ister istemez
  • a520
  • arkadaşlar saolun tercihlerinizi belirttiğiniz için.. açıkçası dün bir fotoğrafçıya gittim ve ilk defa makinaları elime aldım..
    kodak 6490 canonlara göre daha kaba geldi bana.. sonuçta a520 ve a95 in farkları da birisi 4x ve 4mp diğeri 3x ve 5mp.. birde a 95 in dönen ekranı var..ama internet üzerinden baktığınızda dışardaki fiyatlar korkunç pahalı. adam bana a520 için 645 milyon demezmi..halbuki internette 500 milyon filan.yurtdışı daha da ucuz..ama garantisiz makina almayı düşünmüyorum pek herhangi ufak bir pürüzde kafamızı taşlara vurmayalım değil mi..

bir de a520 ve a95 arasında 200 milyona yakın fark var..acaba 1 mp fark ve dönen ekran için o kadar vermeye değer mi..

haa bir de adam a520 ye pil taktı ekrana filan bakabilirsiniz foto çekebilirsiniz dedi..ama ekranına baktığımda dikine doğru inen beyaz bir çizgi vardı..adama sordum ışıklı alana tuttuğunda öyle oluyor fotoğraflarda çıkmaz o çizgi dedi.. gerçekten öyle mi arkadaşlar yoksa fotoğrafın ortasında düz beyaz bir çizgi hiç hoş olmaz değil mi...

• Canon a520 yle a95 arasındaki saydığın fark o kadar değil biraz daha fark var, A95 lerin sensörleri daha büyük ve bu yüzden daha kaliteli fotoğraflar çekebilir. A95 ler CF Card da kullanabiliyor.
    Daha fazla ayrıntıyı bu linkten öğrenebilirsin. Umarım faydası olur arkadaşım.

http://www.muharremkaraduman.com/eniyidijital/DC_Compare.htm?|1,3|1,6|0,0|0,0|
  • quote:

Orjinalden alıntı: perspective

quote:

a520-- 4 optik zoom
    kodak--10 optik zoom

fotoğrafı zoom konusunda referans olması açısından koydum. 10x optik zoom da tripodsuz (elde) çekildi.

çok güzel bir fotograf. çok zoom iyi olmaz diyenlere çok güzel bir yanıt bence. üstelik makineyi sabitlemediğin halde. saygılar.

• xtolga çok teşekkür ederim çok güzel bir site önermişsin.. kararımı sayende verdim.. ve hakikaten bayağı fark varmış iki makine arasında.

son kararım a 95

asıl sorun şimdi başlıyor bu makineyi ucuza nerden bulurum arkadaşlar..ben en ucuz pc depo da gördüm o site güvenilir mi bi sorun yaşayan varsa lütfen uyarsın.. bir de daha ucuza bulabilirmiyim
  • pcdepoya güvenebilirsin
  • quote:

quote:

a520-- 4 optik zoom
    kodak--10 optik zoom

Valla hocam fotoğrafa bayıldım gerçekten...Makine gene konuşturmuş yani...

• quote:

quote:

a520-- 4 optik zoom
    kodak--10 optik zoom

Hakkatten güzel çekmiş makina. Bu hassas yaratıklara yaklaşmak için ya görünmez olmak lazım ya da sağlam bir tele objektif. Hangi makinayla çekildi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arctic -- 15 Haziran 2005, 6:33:00 >

• Beyeniniz için teşekkür ederim. Deneme amacıyla çekmiştim. Makinayı alalı henüz 1 ay oldu. Yeni yeni alışıyorum. Makina Fuji S5100
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.