Şimdi Ara

KARARSIZ KALDIM XPERİA Z3 MÜ ONE M8 Mİ SİZCE HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SONY XPERİA Z3 MÜ YOKSA HTC ONE M8 Mİ SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa3535 -- 18 Aralık 2014; 13:06:58 >

• acıkcası amıral gemı modelınde 2 gb ram ve o dusuk kamerayı kullanmasından dolayı bu saatten sonra m8e o prayı vermezdım,zaten donanım olarakta z3 daha ustun ve ılerıye donuk daha ısabetlı olacaktır,sony xperıa z ye bıle androıd 5 verecegını acıkladı bu acıdan z3 epey bır sure guncellemede alır.
  • Sormanız hata. Gidip incelemelerini izleyin hangi özelliği sizin için daha önemli ona göre karar verin. Şahsen M8 alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir m8 kullanicisi olarak cok cok emin soyluyorum Z3

• Kesinlikle Z3 ;)

• Bir zamanlar htc one m7 ye guluyorlardi kamerası pembe çekiyor akşamları diye :)şimdi sony z3 ana konusunu gidip okuyun telefonun ne kadar hatalı üretimleri var görün adam servise gönderiyor değişim için gelen telefonda hatalı çıkıyor :) bunları belirtmek lazım belirtmek post kasmakla fanboy olmakla bir yere gelinmez :)2 ay sonra z4 çıkar z3 fis diye söner ve ikinci eli çok düşer :).benim önerim m8 bu yılın hem üretim olsun hem kalite olsun en iyi telefonu m8 bana göre yok 2 gb ram mis falan onlar sadece boş sözler telefondan anlamiyan adam söyler onu yada htc hiç kullanmamis biri :) şuan en stabil en iyi kaliteli cihaz htc de :) kimse nedense 5 megapiksellik ön kamerasını demiyor direk arka kamerasına leke atıyor :) bence arka kamerasıda gayet güzel günlük kullanım için yeterli :) yerinizde olsam m8 alırım :)

• ve son olarak m8 pahalı diyenler artık yeter da:) hepsiburada resmi garantili cihaz 1899 lira :)

• kesinlikle z3
  • BUGÜN Z3 ALDUIM BRONZ RENK SONY TR GARANTİLİ 46.HAFTA ÜRETİMİ HATASIZ CİHAZ, AÇIKLIK, LENS KAYMASI VS VS HİÇBİR SORUN YOK
  • Bekle z4 al bence

• M8 mi z2 mi desen bile z2 derdim bu arada ios kullaniuorum iki cihazida inceledim

• Melikbey M kullanıcısına yanıt
    2 gb ram mis falan lafından sonra beni bi gülme aldı.. iki yıl sonra arayüz sıfırlanması yaşadığında 2 gb ram dersin umarım hadi hayırlı işler :)
  • tabi canım tabi samsung ile karıştıyorsun htc yi :) m7 ilk günkü gibi kullanıyor arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

2 gb ram mis falan lafından sonra beni bi gülme aldı.. iki yıl sonra arayüz sıfırlanması yaşadığında 2 gb ram dersin umarım hadi hayırlı işler :)

2 gb ram telefona yetiyor sizin gibiler anca ram ve kameradan başka bişey söylemez zaten ramde kullanan biri olarak söyluyorum yetiyor boşta 750 800 arası yedigi oluyor belkide daha düşük butun herşey kapalıyken yanı bu telefon 2 gb ram 2 sene sonrada yeticek kaldıkı android 5.0 ile iyicene ram kullanım oranında dususler yaşatmaya başladı oyuzden ramdan vurmayin
  • baranist kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamıyana anlatmak kadar zor bir şey yoktur :) boş verin kendileri öyle sansin :)

• telefonda OTG desteği (usb bağlama) ve androide merakınız yok ise (yazılım vs geliştiricisi değilseniz) iphone 6 alın ben iphonedan andriode geçen biri olarak çok pişmanım. ne marketteki uygulamalar stabil ve çeşitli nede cihaz stabil. Z3 e lafım yok ama andoid çöp bir sistem ve daha önce ios kullanmamış kişilerce karalandığı için android bu seviyelere geldi ben otg desteği için z3 aldım keşke iphone 6 alsaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

Senin bu mesajından sonra beni bi kahkaha aldı :) geçen elime sensation xl geçti çıkalı 3 seneyi geçmiş 768 MB RAM ve 1.5 ghz tek çekirdekli işlemciye rağmen cihaz sorunsuz çalışıyordu Sony SP konusuna bi git istersen 4.3 ten sonra millet nasıl ağlıyo telefon mahvoldu diyerek HTC stabilite konusunda Sony i katlar..

• blackperson44 B kullanıcısına yanıt
    xl nin son güncellemesi ne? birader ben marka fanboyu değilim. android sürümü 4.4.2 4.3 falan ise bir cihazın ileride 5.0 dan sonra ram sıkıntısı yaşar. bunu bilri bunu konuşurum. senin savunduğun htc birşey yapamıyor rame. android dolduruyor o rami sen rahat ol. ram doluykende ana sayfa resetlenip durur. istediğin yerdede araştır bunu. facebook wsapp viber yükle bi xlye tabii son güncellemesinde yükle. bak bakalım donuyomu donmuyomu? benimle marka yarıştırma. bilgin varsa 2 gb rami savunmazsın. 3 gb varken 2 alınmaz!
  • baranist kullanıcısına yanıt
    android 4.4.2 de de ram kullanımı düşecekti ama aksine 2 6 larda 1.2 gb bos olan ram 4 4 2 de 700 mblere indi. yalan bunlara inanmayın. 1 gb ram s2 zamanında hayli hayli yeterken şimdi yetmiyor. xperia z 4.4.4 de facebooku kullanırken 500 Mb boş alan facebook yokken 700 Mb boş alan oluyor. bu cihaz 2 gb ramli. yani demem şu ki we chat line viber felan kursam ohooo ram yetmezliğine gider bu iş. bal gibide yetmiyecek 3 gb ram her zaman daha iyidir.
  • Mayısa kadar bekle bırcok amıral gemı cıkar onlar arasından tercıh yaparsın. Eger M9 yanı HTC Hima denilen gibi cıkarsa efsane olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.