< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullaniciadiaklimagelmedi -- 11 Şubat 2023; 0:32:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uçak muhendisligi
-
-
etmem makine mühendisi ol yüksek lisans yap
-
Tavsiye ederim. Havacılık sürekli gelişen ve istihdam açığı kapanmayan bir sektör. Ülkemizde de gerek sivil havacılık gerekse savunma firmaları gün geçtikçe büyüyor. Maaşları da tatmin edici düzeyde. Yurtdışı olanakları da yüksek.
-
-
Hocam tavsiye ederim. Mayış 85k
-
buradaki maaşlar özeli gösteriyor, teğmenler özelde daha yüksek alabiliyorlar öyle astsubay gibi düşünmeyin hocam üsteğmen, orgeneral falanı da kapsıyor bunlar
onlar da alsınlar bi zahmet hocam almasın mı??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Şubat 2023; 16:51:6 > -
özel derken?
-
kariyer net kamudaki maaşları göstermiyor özel sektördeki maaşları gösteriyor ben de anlamadım tsk daki maaşları mı gösteriyorlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Şubat 2023; 17:47:43 > -
İnsanlar kendi maaşlarını yazmıyor mu? Ben şimdi gidip 100k da yazabilirim yani güvenilir bir yer değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok kendi maaşını yazamıyor hocam öyle olsa herkes istediğini yazamıyor:(
glassdoor gibi veri istiyor sizden kanıtlı bir şekilde
zaten piyasa ile yakından ilgili
-
bence sevıyorsan baya iyi bir bölüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X