arkadaşlar bu iki cihaz arasında kararsızım sizce hangisini alayım??? Yorumlarınızı bekliyorum...
-8,16,64 GB dahili hafıza (ben 8lik alacağım) -iki kamera (öndekiyle Facetime adı app ile görüntülü konuşma) -arkadaki kamera HD video kayıt yapıyor... -Klasik (Wi-Fi) -Bluetooth var ama dosya aktarımı yapıyor mu bilmiyorum... -Galiba 3,5" Retina Ekran (inc'inden tam emin değilim...)
Bump: Lütfen bazı arkadaşlar benim de önceden dediğim gibi burası psp yeri burada açarsın herkes psp apple yerinde açarsan iTouch der demesinler... Hem öyleyse ben kimsenin adam akıllı fikrini alamamki...
Ben konu dışına açmıştım 9 kişi psp go 10 kişi psp 3004 46 kişi ITouch 4 al dediler.
Sanırım elinde bir PSP var. Eğer varsa kesinlikle Ipod Touch 4 almalısın. Oyun ve uygulama konusunda kesinlikle sıkıntı çekmezsin. Ayrıca 8 GB hafıza bence yetersiz. Almışken en azından 32 GB'lık almalısın. Çünkü artık oyunlar 500-600 mb üstü olmaya başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: Enchantedd Sanırım elinde bir PSP var. Eğer varsa kesinlikle Ipod Touch 4 almalısın. Oyun ve uygulama konusunda kesinlikle sıkıntı çekmezsin. Ayrıca 8 GB hafıza bence yetersiz. Almışken en azından 32 GB'lık almalısın. Çünkü artık oyunlar 500-600 mb üstü olmaya başladı.
haklısın 8gb artık yetersiz ama aile bütçesi 8gbyi zar zor kaldryo hadi 8i geçtim olmazsa 16gb alrm... Ama galiba itouch alacam... Bump: yorumlarınızı esirgemeyin...
quote:
Orijinalden alıntı: AzRocK
quote:
Orijinalden alıntı: Enchantedd Sanırım elinde bir PSP var. Eğer varsa kesinlikle Ipod Touch 4 almalısın. Oyun ve uygulama konusunda kesinlikle sıkıntı çekmezsin. Ayrıca 8 GB hafıza bence yetersiz. Almışken en azından 32 GB'lık almalısın. Çünkü artık oyunlar 500-600 mb üstü olmaya başladı.
haklısın 8gb artık yetersiz ama aile bütçesi 8gbyi zar zor kaldryo hadi 8i geçtim olmazsa 16gb alrm... Ama galiba itouch alacam... Bump: yorumlarınızı esirgemeyin...
4.nesil 16 gb yok. 2 ve 1 var sanirim. Onlari alacagina psp almani tercih ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Enchantedd Sanırım elinde bir PSP var. Eğer varsa kesinlikle iPod Touch 4 almalısın. Oyun ve uygulama konusunda kesinlikle sıkıntı çekmezsin. Ayrıca 8 GB hafıza bence yetersiz. Almışken en azından 32 GB'lık almalısın. Çünkü artık oyunlar 500-600 mb üstü olmaya başladı.
4.nesil 16 gb yok. 2 ve 1 var sanirim. Onlari alacagina psp almani tercih ederim.
4. Nesilde 16 GB yok doğrudur. 8, 32, 64 GB var. İmzasından anladığım kadarıyla arkadaşın elinde zaten bir PSP var. PSP2 çıkacakken bu saatten sonra PSP Go almak bence çok gereksiz. Bende hem PSP hemde iPhone var. İnan iPhone'u aldığımdan beri PSP'ye nerdeyse elimi sürmedim. iPod Touch alman daha iyi olacaktır bence. Ayrıca alan arkadaş fazla müzik falan dinlemeyecek, sadece oyun oynayacaksa 8 GB'da yeterli olur. Oyunları oynayıp oynayıp silersin. Bende hem PSP hemde iPhone var. İnan iPhone'u aldığımdan beri PSP'ye nerdeyse elimi sürmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Enchantedd
4. Nesilde 16 GB yok doğrudur. 8, 32, 64 GB var. İmzasından anladığım kadarıyla arkadaşın elinde zaten bir PSP var. PSP2 çıkacakken bu saatten sonra PSP Go almak bence çok gereksiz. Bende hem PSP hemde iPhone var. İnan iPhone'u aldığımdan beri PSP'ye nerdeyse elimi sürmedim. iPod Touch alman daha iyi olacaktır bence. Ayrıca alan arkadaş fazla müzik falan dinlemeyecek, sadece oyun oynayacaksa 8 GB'da yeterli olur. Oyunları oynayıp oynayıp silersin. Bende hem PSP hemde iPhone var. İnan iPhone'u aldığımdan beri PSP'ye nerdeyse elimi sürmedim.
Evet elimde pspim var ama çok bozuluyor çok parçası değişip duruyo... bende masraf yapıp durduğu için yeni psp almaya karar verdim ama iTouch 4 ü görünce psp go uçtu gitti aklımdan... düşünüyorum benim pspyi yaptırıp yanınada bir touch alsam mı diye...
Evet elimde pspim var ama çok bozuluyor çok parçası değişip duruyo... bende masraf yapıp durduğu için yeni psp almaya karar verdim ama iTouch 4 ü görünce psp go uçtu gitti aklımdan... düşünüyorum benim pspyi yaptırıp yanınada bir touch alsam mı diye...
Sorun sende öyle bir cihazı bozabilmek ayrıca bir başarıdır. 2006 Kasım'da aldığım Fat pal psp halen taş gibi sapa sağlam, yeğenlerim sağını solunu çizdi düşürdü çarptı lakin halen taş gibi sorunsuz
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
quote:
quote:
Sorun sende öyle bir cihazı bozabilmek ayrıca bir başarıdır. 2006 Kasım'da aldığım Fat pal psp halen taş gibi sapa sağlam, yeğenlerim sağını solunu çizdi düşürdü çarptı lakin halen taş gibi sorunsuz
1.benimki slim fata göre daha dayanıksız... 2. Ben aldğm da 1-2 ay kullanılmıştı... 3. Evde 3 yaşında kardeşin varsa ki benim var psp die birşey kalmadı... (kendi adıma konuşuyorum...)
Bence PSP'ni yaptırıp yanına bir iPod Touch almaya bak. Eğer tekrar PSP almaya karar verirsen 3000 falan al, GO alma.
quote:
Bence PSP'ni yaptırıp yanına bir iPod Touch almaya bak. Eğer tekrar PSP almaya karar verirsen 3000 falan al, GO alma.
sağol dostum düşüncen için büyük ihtimal senin fikrini yapacağım... bir yarım saat önce Khalkedon'da pspmi yaptırdım... psp artık kim bilir kaç ay belikide kaç yıl sonra bozulur... ondan bende iPod Touch 4 alacağım...
Ben de yeni nesil Ipod touch'ı tavsiye ederim.
bende hem psp go hende ipod touch 4g(daha elime gecmedi) var sunu diyebilirimki sadece oyun istiyorsan go al yok ben hem maillerime hem oyun hemde internette sorf icin alamak istiyorsan kesinlikle ipod touch 4g almalisin ustelik jireskopla zevkli bir oyun deneyimi sunuyor
quote:
Orijinalden alıntı: leopard10
bende hem psp go hende ipod touch 4g(daha elime gecmedi) var sunu diyebilirimki sadece oyun istiyorsan go al yok ben hem maillerime hem oyun hemde internette sorf icin alamak istiyorsan kesinlikle ipod touch 4g almalisin ustelik jireskopla zevkli bir oyun deneyimi sunuyor
ben öyle iş adamı tarzı maillere falan pek bakmam... zaten hazır pspmide yaptırdım... ben iPod Touch 4'ü müziği, oyunları, dokunmatiği, interneti vb. var diye istiyorum... yani sadce oyun oynamayacağım... bide en son ses nasıl hoparlörünün gümbür gümbür mü yoksa az ses mi çıkarabiliyor???
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: leopard10
ben öyle iş adamı tarzı maillere falan pek bakmam... zaten hazır pspmide yaptırdım... ben iPod Touch 4'ü müziği, oyunları, dokunmatiği, interneti vb. var diye istiyorum... yani sadce oyun oynamayacağım... bide en son ses nasıl hoparlörünün gümbür gümbür mü yoksa az ses mi çıkarabiliyor???
iPod Touch 4'ü bilmiyorum ama arkadaşımda 3. nesil iPod Touch var ve hoparlörden çıkan ses çok az. 4'de biraz daha fazladır herhalde. Zaten kulaklık varken hoparlörden çıkan sesle yetinmek istemeyeceksin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme