Şimdi Ara

Kararsızım :/ SONY KD49XE7005BAEP SAMSUNG 49MU7400 49 LG 49UJ651V 49 LG 49SJ800V 49 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    TV kullandınız nasıl memnun musunuz bende almayı düşünüyorum tavsiye edersin. eksileri varmı tşkler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu 3 tv arasında kaldım.
    yardım edebilirimsiniz.
    sizce hangisi niye.

Philips'in arka led olayı çok hoş ama hakkında çok şikayet var.

Kararsızım :/  SONY KD49XE7005BAEP  SAMSUNG 49MU7400 49 LG 49UJ651V 49  LG 49SJ800V 49

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 27 Aralık 2017; 17:6:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: floydrose

Ben kararımı Samsung 49MU7400 olarak verdim.

Hepsiburada.com dan 3120tl ye satın aldım 100 tl de chip para ile 3000 e geldi.

http://www.hepsiburada.com/samsung-ue49mu7400-ultra-hd-49-124-cm-dahili-uydu-alicili-smart-led-tv-p-HBV000005EL0T

1 kasımda kargoya verilecek. Gelsin bir bakalım.

hocam 49MU7400 nasıl
    LG 49UJ701v ile arasında kaldım.

• Merhaba,

Panel olarak renkler doğala yakın ama çok canlı bu benim sevdiğim bir durum. :)

Ps4 pro kullandığım icin hdr ve uhd dimming ozellikleri gerekiyordu. Gecikmesiz ve çok akıcı oyun deneyimi yaşadım.

Açılarda görüntü kaybı çok hissettim dersem yalan olur.

Kumanda çok güzel ama WebOs üzerinde olduğu gibi uzaktan yönlendirme veya Türkçe sesli komut yok.

Tüm film ve ses formatlarını sorunsuzca acıyorum. Ses çıkışı çok çok yeterli.

Genel olarak başarılı ama iki tane eksiğinden bahsedeyim.

Tizen işletim sistemi kasmıyor ama istediğim akıcılıkta değil.

Dahili uydu alıcısı çok hantal.
  • 50-100hz olayına takılmalı mıyım sizce ? Benim öncelikli amacım blu-ray filmleri oynatmak ve ps4 pro ile oyun oynamak, rekabetçi ve fps türü oyunları zaten pcde oynuyorum input lag değerlerinin benim açımdan çok farkedeceğini düşünmüyorum. VA panel 100hz diyince de tek seçenek 55mu8000 gibi, ben de 49mu8000 düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Deorvine kullanıcısına yanıt
    Paranız yeterli ise 55 mu8000 tabikide tercih edilmeli ve vatan gece indirimiyle 4600 e geliyor gece 10 da bakarsınız bir haftadir 4600 e satılıyor bu gecede olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorvine

50-100hz olayına takılmalı mıyım sizce ? Benim öncelikli amacım blu-ray filmleri oynatmak ve ps4 pro ile oyun oynamak, rekabetçi ve fps türü oyunları zaten pcde oynuyorum input lag değerlerinin benim açımdan çok farkedeceğini düşünmüyorum. VA panel 100hz diyince de tek seçenek 55mu8000 gibi, ben de 49mu8000 düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şayet benim gibi 100Hz fiyatlarına çıkmak seni zorluyorsa 50Hz cihazlarda seni üzmez. Benim maddi sıkıntım yok diyorsan tabi ki 100Hz tartışmasız daha iyi sonuç verir. Ps4 pro ile oyun konusunda sıkıntı kesinlikle yaşamazsın. Oyun modu ve Uhd dimming gayet başarılı çalışıyor. Witcher 3, God of war, nfs türevi oyunlarda test ettim. Kusur bulamadım.
  • Evet ondan haberim var tekrar düşerse almayı düşünüyorum, kovalayacağız artık. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

50-100hz olayına takılmalı mıyım sizce ? Benim öncelikli amacım blu-ray filmleri oynatmak ve ps4 pro ile oyun oynamak, rekabetçi ve fps türü oyunları zaten pcde oynuyorum input lag değerlerinin benim açımdan çok farkedeceğini düşünmüyorum. VA panel 100hz diyince de tek seçenek 55mu8000 gibi, ben de 49mu8000 düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şayet benim gibi 100Hz fiyatlarına çıkmak seni zorluyorsa 50Hz cihazlarda seni üzmez. Benim maddi sıkıntım yok diyorsan tabi ki 100Hz tartışmasız daha iyi sonuç verir. Ps4 pro ile oyun konusunda sıkıntı kesinlikle yaşamazsın. Oyun modu ve Uhd dimming gayet başarılı çalışıyor. Witcher 3, God of war, nfs türevi oyunlarda test ettim. Kusur bulamadım.

Sizin istediğiniz kıstaslar arasında tv bakıyorum, bende uhd film, 4K vs, ps pro oynamak,hdd den film izlemek vs . Yaklaşık 2 haftadır , 49 mu 7400 ile 49 mu 8000 arasında gidip geliyorum . Kafamı kurcalayan gidip incelemem sonucu 8000 de va panel olup çok daha canlı olduğu ve detayları çok fazla gösterdiğini gördüm. Ancak bugün itibari ile 49 mu 7400 fiyatı -3150 - buldum . 49 mu 8000 ise max -3777- buldum. Aradaki fark kadar kalite oynarmı sence ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tlgbyz

quote:

quote:

Sizin istediğiniz kıstaslar arasında tv bakıyorum, bende uhd film, 4K vs, ps pro oynamak,hdd den film izlemek vs . Yaklaşık 2 haftadır , 49 mu 7400 ile 49 mu 8000 arasında gidip geliyorum . Kafamı kurcalayan gidip incelemem sonucu 8000 de va panel olup çok daha canlı olduğu ve detayları çok fazla gösterdiğini gördüm. Ancak bugün itibari ile 49 mu 7400 fiyatı -3150 - buldum . 49 mu 8000 ise max -3777- buldum. Aradaki fark kadar kalite oynarmı sence ?

Selam,

Benim baktığım zaman 3777 tl ye 100Hz tv bulamadım fiyat gayet güzel duruyor. Bütçene göre en mantıklı olanı seçmen senin için en iyisi olacaktır. Maddi sıkıntın yoksa tabi ki 8000 serisi daha başarılı. Bir şekilde alamadın 7400 aldın o da seni üzmez keyifle oyun oynar film izlersin.

• 49 mu 8000 50 hz ama

• Aynen 49mu8000 50hz. Diğer 8000 serisi tvler 100hz. Fakat VA panel için değecektir bence fark.
  • 49 mu 7400 aldım 3150 tl .inşallh pişman olmam

• quote:

49 mu 7400 aldım 3150 tl .inşallh pişman olmam

İyi günlerde kullanmanı dilerim. Umarım memnun kalmışsındır.
  • quote:

quote:

49 mu 7400 aldım 3150 tl .inşallh pişman olmam

İyi günlerde kullanmanı dilerim. Umarım memnun kalmışsındır.

HocAm ben bunu iptal ettim 49 mu 8000 aldım :)) dayanamadım

• En güzelini yapmışsın sevindim. Hayırlı olsun.

• floydrose kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bende dün itibariyle Kipa da son kalan 49mu7400 ü 3199 tl den almış bulunmaktayim. Forumda herkes kötülemiş özellikle ışık sızması açısından vurmuşlar bende mu7000 ile arasında kaldım 2890 mu7000 di 300 lira cerceve ve pls panel diye aldım ps4 slim var bende bir de dünya kupası yaklaşıyor fiyatı da su an icin uygun geldi açıkcası

• tlgbyz T kullanıcısına yanıt
    49Mu8000 i 3777₺ ye nerede buldunuz acaba ? Bende almayı düşünüyorumda.

• Beyler Sony nin en düşük özellikteki tv si bile bahsettiğiniz diğer modelleri renk ve görüntü kalitesi olarak 5 e katlar emin olun bu kadar kesin ve net konuşuyorum ama 7005 serisi 50 hz gerçek panel hızı 400 hz yazılım bu yüzden fiyat düşük 100 hz 10 bit VA panel Sony tv ler 5000 TL dan başlıyor...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.