Şimdi Ara

KARARSIZIM,sony xperia serisinden hangisi iyi?ACELE YARDIM.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende 2hafta sonra falan sony xperia s yada acro s alicam onerirmisiniz telefonu?4.1guncellemesini alicak mi detayli bilgi verirseniz sevinirim bide batarya cikmiyo birlesik oldugu icin sorun olur mu lutfen yardim detayli yazarsaniz iyi olur arkadaslar smdiden TESEKKURLER.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle şimdiden hayırlı olsun alacaksan Sony Xperia S al görsel şölen her yönden iyi ama çok acele etmezsen eğer yakında sony xperia s lt30i mint geliyor 1.7 ghz hızı ve 13 mp kamera özelliği olacakmış sony'i takip et yeni telefonlar çıkarıcak sanırım onlardan birini al bence.
  • Tesekkurlerde ben 2hafta dayanabilirim en fazla arkadasimda huawei daskend d mi sony xperia s yada acro s mi yoksa samsung galaxy s2 mi arkadasim?hangisini onerirsin ve nedeninide yazarsan sevinirim

• sony xperia s in depolama alanı 32gb acroda ise 16 ama genişlitebiliyor 32 gb a kadar + ekran gorilla glass yani çizilmeye darbeye dayanıklı ama sony xperia s değil xperia alacaksan düzgün muhafaza etmelisin. sony xperia s 'in şarjı biraz daha fazla gider tabi bu kullandığın uygulamalara göre değişitir. 2 sinin arasındaki özellikler bu kadar diğerleri aynı zaten birde makyajı farklı yani kasası :)

S2 ye gelirsek sony ler s2 den şu yönden üstün 12 mp kamerası var,işlemcisi daha güçlü 1.5 ghz s2de 1.2 var ekran çözünürlüğü ve pixel yogunlugu s2den daha iyi sony nin

s2nin üstünlüklerine gelirsek veri aktarım hızı 14.4 olan sony den s2 nin hızı 21 mbpsdir.Gorilla glass ekranı mevcut yani sağlam s2 nin şarjı daha fazla gidiyor.

Açıkladım 3 ünüde yoruma göre beğen

• acro s hem suyada dayanikli
  • Ama xperia s de rom yok.

• Olabilir rom'u ne yapacaksın telefonun kendi özellikleri yeterli :D ama rootluyabiliyorsun :)
  • s2 performans olarak saydığınız cihazların hepsinden üstündür, donanımsal açıdan hala güncelliğini koruyan ve muhtemelen bir süre daha koruyacak bir cihaz ayrıca çok popüler bir cihaz olduğu için ilerde custom rom kurmayı falan düşünürseniz çok rahat edersiniz. Acro s Türkiye'de satışa çıkmadı bildiğim kadarıyla, Xperia S'e gelirsek gs2'ye artı olarak 720p ekranı ve 12 mp kamerasını sayabiliriz, ancak performans anlamında çok geride kalıyor, bence s2 alın kafanız rahat etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

s2 performans olarak saydığınız cihazların hepsinden üstündür, donanımsal açıdan hala güncelliğini koruyan ve muhtemelen bir süre daha koruyacak bir cihaz ayrıca çok popüler bir cihaz olduğu için ilerde custom rom kurmayı falan düşünürseniz çok rahat edersiniz. Acro s Türkiye'de satışa çıkmadı bildiğim kadarıyla, Xperia S'e gelirsek gs2'ye artı olarak 720p ekranı ve 12 mp kamerasını sayabiliriz, ancak performans anlamında çok geride kalıyor, bence s2 alın kafanız rahat etsin

ben anlamadım performans olarak xperia s den daha ne bekliyorsunuz ?
  • acro s türkiyeye gelmeyecek yurt dışından alma imkanınız varsa acro s alin yoksa Xperia s alin

• Bence biraz bekle bu aralar hep yeni modeller cikiyor :)http://www.sonymobile.comhttp://www.gsmarena.com/sony-phones-7.php bu siteleri yakip etmeni onerebilirim ben oyle yapiyorum:)
  • Saol kardesim.playmoder10 o yazdigim cihaz var ya huavei askend d dunyanin en hizli telefonu anlamadan konusma litfen

• quote:

Orijinalden alıntı: epiques

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

s2 performans olarak saydığınız cihazların hepsinden üstündür, donanımsal açıdan hala güncelliğini koruyan ve muhtemelen bir süre daha koruyacak bir cihaz ayrıca çok popüler bir cihaz olduğu için ilerde custom rom kurmayı falan düşünürseniz çok rahat edersiniz. Acro s Türkiye'de satışa çıkmadı bildiğim kadarıyla, Xperia S'e gelirsek gs2'ye artı olarak 720p ekranı ve 12 mp kamerasını sayabiliriz, ancak performans anlamında çok geride kalıyor, bence s2 alın kafanız rahat etsin

ben anlamadım performans olarak xperia s den daha ne bekliyorsunuz ?

s2'deki exynos çipsetin Xperia S'teki snapdragon s3'ten hem cpu hem gpu anlamında çok daha güçlü olduğu su götürmez bir gerçek, bunun daha nesini tartışmak istiyorsunuz? Arkadaş sormuş hangisini alayım diye, ben de bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım, daha iyi olduğunu ve daha uzun süre güncel kalacağını düşündüğüm cihazı tavsiye ettim, daha iyi bir öneriniz varsa siz de yaparsınız, aksi takdirde tavsiye için açılmış bir başlıkta polemik yaratmaya çalışmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: jamal2012

Saol kardesim.playmoder10 o yazdigim cihaz var ya huavei askend d dunyanin en hizli telefonu anlamadan konusma litfen

Bunu neye dayanarak söylüyorsun çok güldüm sana ya :D bence sen anlamadan konuşma dostum biraz araştırma yap ondan sonra bu kelimeleri sarfet Huavei marka bi telefonu asla kullanmam 0 alırsan alırsın 2.el olarak satabileceğini sanmıyorum neyse sen bilirsin.
  • Googleye yaz marka cikiyo dunyanin en hizli telefonu diye

• quote:

Orijinalden alıntı: jamal2012

Saol kardesim.playmoder10 o yazdigim cihaz var ya huavei askend d dunyanin en hizli telefonu anlamadan konusma litfen

Bahsettiğiniz telefon Ascend D Quad, dünyanın en hızlı telefonu sözü sadece huaweinin bir reklam stratejisidir, doğru mu değil mi karşılaştırma şansımız yok çünkü SoC denilen yongada sisteminde üretim sıkıntıları yaşandığı için bir türlü piyasaya sürülememiştir, insanlara laf sokmaya çalışmadan önce okuyup araştırmanızı öneririm

• Bilmiyorum artik ben googlede yazani soyluyom

• Merhabalar!

Sony Xperia X serisinden hangisini tercih etmeliğim yardımcı olurmusunuz görüntü, ekran,cpu çekirdek, suya dayanıklı,kamera,teşekkürederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.