Bildirim
KARARSIZIM YARDIM EDİN..
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bana göre neden kazandığım paraya göre araba ben olsam ERA alırım -
tabi ki skoda octavia bi kere sınıf farkı var arada ;) -
arabaları görmek gerek önce özellikleri ne motorları ne durumda onlarıda yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz -
yedek parça bakım masrafları gibi kriterlerde era, diğer bakımdan octavia...! -
era -
Era'nın pek fazla bir avantajı Octavia karşısında söz konusu değil... -
eraların sıfır kampanyaları bayaa cazipti.bence piyasayı iyi araştır. -
daha yeni olduğu için era -
era kesinlikle -
araçaların özellikleri bakımından octavia sanki donanaım olarak biraz daha fazla gibi ama ben ilk önce sağlamlık ve geniş hacim güvenlik gibi unsurlar benim için önde olduğundan octavia sanki eraya göre daha sağlammış gibi geliyor sizce...de böylemi arkadaşlar.. -
quote:
Orjinalden alıntı: gezgin1976
araçaların özellikleri bakımından octavia sanki donanaım olarak biraz daha fazla gibi ama ben ilk önce sağlamlık ve geniş hacim güvenlik gibi unsurlar benim için önde olduğundan octavia sanki eraya göre daha sağlammış gibi geliyor sizce...de böylemi arkadaşlar..
-
era= daha güncel kasa, modeli yeni, arıza yapma ihtimali daha düşük, yedek parçası daha ucuz, yakıtı azda olsa daha düşüktür. satarken elden çıkarmak daha kolaydır.
octavia= daha üst sınıfta, daha geniş konforlu, kulanımı daha rahattır. LPG varsa binilebilcek en ideal araçtır ayrıca fiyatı pazarlıkla biraz daha düşürülebilir -
skoda octavia genişlik ve sınıf olarak farklı olur dezavantajı yaşı, artık 6-7 yaşında
era daha yeni bagajı biraz daha küçük
kayınbabam era benzinli otomatik aldı 1,5 ay oldu önceden de 98 model accent kullanıyordu bir sorunu olmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X