Şimdi Ara

KARAVANA BAKIN MİLLET , MANYAKK BİŞEY !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • orayada ancak o araba sığardı herhalde.. benim merak ettiğim araba çukura girince o mercedes e ne oluyor ??
  • lan bu karavan şimdi yolda hızlı giderken alttan o kapaklı yer açılıyor araba çıkıyo ve hemen yanında geçip gidiyor düşünsenize james bond filmleri gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

frene bi asılcak eşya meşya kalmıcak içerde

sabitlemişlerdir canım o kadar saf olamazlar

quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

çok güzel sahipleri güle güle kullansınlar. fakat manyaklar sapıklar sırf kötülük olsun diye ya saldırılarsa karavana? açıkcası ev kadar çok da güvenli bir şey değil karavanlar .

nasıl yani güvenli değil.. kapıyı acıp girerler mi

e düşünsene bir tır geldi çarptı karavanına. evine tır çarpma olasılığı karavana çarpma olasılığından düşüktür herhalde. ya da toplanıp saldırdılar ben korkarım açıkcası.hem alt kısmı yola çok yakın tümseklere çarpabilir ve de içindeki spor araba düştü yolda geri dönüp nasıl topliycaz ya biri alır giderse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GODIVA -- 30 Haziran 2007; 21:35:12 >

• fotoshop
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çok güzel sahipleri güle güle kullansınlar. fakat manyaklar sapıklar sırf kötülük olsun diye ya saldırılarsa karavana? açıkcası ev kadar çok da güvenli bir şey değil karavanlar .

e düşünsene bir tır geldi çarptı karavanına. evine tır çarpma olasılığı karavana çarpma olasılığından düşüktür herhalde. ya da toplanıp saldırdılar ben korkarım açıkcası.hem alt kısmı yola çok yakın tümseklere çarpabilir ve de içindeki spor araba düştü yolda geri dönüp nasıl topliycaz ya biri alır giderse?

tır yolda giderken arabana da çarpabilir

ama eminim ki, böyle bir araca sahip olanın bir evi de vardır. karavan gitse de acıkta kalmazlar

altı alçak ama zaten bu araba türkiyede olmadığı için sorun yok. düzgün yollar için tasarlanmış.

istanbulda mahalle aralarında bu aracı düşünemiyorum

• Onu bırakında kaç fiat onu söleyin..belki alırız.
  • kadın gibi mübarek karavan araba doğurmuş
  • fiyatını bende bilmiytorum millet ama buna para verceğime

ev
    araba

bir sürü alırım
    her 100 metrede bir ev alırım arabayla yer değiştiririm ..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tır yolda giderken arabana da çarpabilir

ama eminim ki, böyle bir araca sahip olanın bir evi de vardır. karavan gitse de acıkta kalmazlar

altı alçak ama zaten bu araba türkiyede olmadığı için sorun yok. düzgün yollar için tasarlanmış.

istanbulda mahalle aralarında bu aracı düşünemiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.