Şimdi Ara

Karbonhidrat konusunda bilgi ve tavsiye !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.71 boyundayim 56 kiloyum zayıflığındam şikayetçi oldugum için kilo almka istiyorum .karbonhidrat kullanmayı düşünüyorum.2 sorum olacak
    1 . karbonhidrati kullanırken evde aksam vakitlerinde belli sayılarda sinav ve mekik yaparak kullanabilir miyim ? (yaglanma olarak kilo almak istemiyorum ama spor salonuna gitmeden bu şekilde olur mu ?)
    2.optimum serius mass'i almayı düşünüyorum kullanımım nasıl olmalı?

• Çok zayifsin kilo almada problem yaşadığın belli. Önüne gelen herşeyi ye. Optimum gainerinide kullanabilirsin üstünde Alman

Gereken porsiyon yazar zaten. Sınav mekik yararlı ve temel hareketlerdir ama onlardan iyisi barfiks gibi mükemmel bir hareketten mahrum etme kendini. Alabiliyorsan bir kapı yada koridor barfiksi al barfikste yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla da zayıf değilsin gainer almak hata olur bence.Benim boyum 174 falan Spora başladığımda 53 kiloydum şu an 60. Karbonhidrattan uzak durmaya çalışmama rağmen ister istemez bir miktar yağlandım.en iyisi spordan önce bir miktar ve spordan sonra olmak üzere pirinç tarzı karbonhitdrat tüketmek olacak.Çünkü kilon o kadar da az değil 50 altı olsan kesinlikle kullan derdim ama bu halde gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.