Şimdi Ara

Karburatorlu arac lpg yakit tuketimi degeri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
17.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün doldurdum.

276 Km - 40.20 YTL - 26.8 lt

Km de 14.5 kuruş , 9.7 lite/100km
  • güzel bir değer
    ucuza gitmek ne güzel
  • 92 şahin Yeni karbüratör takıldı depoyu doldurup yola çıktık geri geldik gaz aldık hesaplama sonucu 138 ykr

Yapılan yolun yarısı sitelerin yoğun akşam trafiği 1. vites dur kalk ve sonrası Ankara-Çubuk (hız 80-110) yolu ve eve dönüş.

Gaz olmasa yılda 10.000 km yi deviremezdik.
  • Bence çok güzel bir değer. En azından benimkinden iyi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekir__

Bence çok güzel bir değer. En azından benimkinden iyi :)

gayet iyi
  • 95 renault 19 1.6 karb. Hava filtresi, bujiler hersey eski sehir ici 16ykrş yaktı.( eski hesapla 156.000 TL)
    Depoyu fulleyip denedik. tup 2000 yılında takıldı. aldesa marka. sehir dısı baya bi duser heralde. ancak babamda bende gayet akıllı uslu kullanıyoruz. tasarrufa yonelik minimum fren maximum mesafe 80-90 km. simdi herseyi sifirlayip tekrar deneyecegiz bide ayar yaptiririz bakalim nolcak.
  • @koftemofte arkadaşım sizin yakıt sarfiyatınız da fena değilmiş

Tüpü 2000 yılında taktırmışsınız bakıma götürdüğünüzde karbüratörün iç elemanlarınıda kontrol ettirin derim yakıtta baya fark oluyor yukarda karbüratörün tamir edilmeden önce ki sarfiyatını tahmini 150 ykr olarak yazmıştım ama değiştikten sonra 138 ykr olması bizii sevindirdi.Buji,platin ve hava filtresinin gazlı araba da önemi büyük.

Sağlıcakla.
  • bende 99 model şahin var.brc tüp takılı.km'de 175-185 bin lira arası yakıyor.ama full şehiriçi..
  • slm arkadaşlar benim 1991 model citroen bx15tge aracım var 1580 motor karburatörlü bende lpg yok orjinal benzin yeni aldım zati gecende depoyu sıfırladım 15 tl lik benzin aldım 4,9 litre yani 41km yaptı yalnız önceden 10 tllik benzinle 15 km gitmezdi ::S bujiler değişti jiglesi gevşemiz o düzeltildi bide karburatör ayarlandı temizlendi sonra 41 km yaptı anlayacağınız km başına yaktığı 365 kr bana yinede fazla geldi sizce normalmidir motor peugeot 205 gt ve 405 modelinin motoruyla birebir aynı ve normal değilse başka neyine baktırabilirim açıklarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicburger -- 25 Eylül 2009; 16:44:02 >
  • arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkürler yalnız bir eleştirim olacak yakıt tüketimlerini para olarak değilde 100 km deki yaktığı yakıtı lt olarak yazarsak daha sağlıklı olur malum bu yazıları yıllar sonra okuyan kişiler lt olarak yazılırsa doğru bilgilendirilmiş olur bende 1,6 93 model şahin var yeni aldım yakıt tüketimini kontrol ettim lpg yi aynı istasyondan aynı pompadan aldım sonuç olarak araç 100 km de 14.4 lt lpg yakıyor şehir içi bu normalmi bilen varsa cevaplarınız bekliyorum
  • 1993 model doğan sl Yakıt tüketimim(tempra motor)
    Yazın
    Şehiriçi : 11-12lt/100km (LPG)
    Şehirlerarası: 8-8.3lt/100km (LPG)
    Kışın
    Şehiriçi : 13-15lt/100km (LPG)
    Şehirlerarası: 9-9.5lt/100km (LPG)

araca yapılabilecek tüm bakımları yaptığım halde değerlerim bunlar lpg kitim lovato

belki sizin şahine fikir verir
  • teşekkürler benimki bu durumda fazla yakıyor demekki
  • http://www.propanturk.com/lpg-performans-mikseri/

Buradaki mikser ile tek nokta ve mekanik enjeksiyonlu araçlara sorunsuz lpg montajlanabilir.

Karbüratörlü araçlarda lpg yakıt ekonomisi sağlanabilir.
  • yerli79 Y kullanıcısına yanıt
    1975 model 6 silindir karburatorlu klasik aracim lpgde 30 litreyle 100 km zor yapiyor. Karburatorune mi baktirmam lazim. Hava yag fitresi motor yagi sanziman yagi yeni. Aracim soguk havalardan dolayi mi cok yakiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.