Çözünürlük uygun olsa tam arka plan yapmalık fotoğraf olmuş, ortam ve ışıklar çok hoş, Alfa zaten bildiğimiz gibi |
Karda yanlama denemesi:) (3. sayfa)

-
-
Tesekkurler hocam. Hangisini diyorsun? Instagrama atip ordan koydugum icin cozunurluk dustu tabi.
Yoksa orginali iyiydi.
-
Hocam yurtdışında mı yaşıyorsunuz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4161'in önünde çekilen, netlikten ziyade 16:9 olmamasından dolayı yapamadım. Neyse şimdilik Guilia durmaya devam etsin arka planda, biz de 156 ilanlarına bakalım
-
Evet. Ama cok uzun suredir forumdayim ve Turkce araba muhabbeti daha cok sariyor kopamiyorum
-
Çözünürlük yüksek koysaydın kapak yapacaktım hocam :)
Hangi ülke mahsuru yoksa ?
quote:
Orijinalden alıntı: farate
Çözünürlük yüksek koysaydın kapak yapacaktım hocam :)
Hangi ülke mahsuru yoksa ?Mahsuru yok hocam. Amerika.
Ne kapagi? Yukliim yuksek cozunurluklu unlu olacaksam
Hangisi yukliim orjinalini. arkadasin dedigi 4161 mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 19 Şubat 2021; 23:21:13 > -
Telefona hocam
Evet o güzel olur birde karda uzaktan çektiğin foto var ya o olursa çok teşekkür ederim
2. 4. 5. Fotolar yani hocam sırayla
-
Kendim ve diğer arkadaşlar adına çok teşekkür ederim zahmet verdik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: farateKendim ve diğer arkadaşlar adına çok teşekkür ederim zahmet verdik
Ne demek Ben tesekkur ederim begendiginiz icin.
Hosuma gidiyor fotograf cekmek. Tabi iyi yorum gelince daha cok hosuna gidiyor insanin:) Sizin yorumunza sevindim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 20 Şubat 2021; 0:59:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X