fark olmaz olurmu ama türkiyedeki gibi ucurum degil sadece 2bin euro
trendline ve attraction paketlerde standart neler var bunlar da önemli
adanlar bal gibi İSLETME nin karını düşünmüşler ...İSLETME deyip geçmeyelim...
forumda stepneyi madara ettiler ya
bir kaçı
isletme İSTETME istetne istepne
ben bunları hatırlıyorum varsa başka doldurun
bende satış sonrası hizmetlerden bahsediyor zannettim en başta, 4. mesajda falan düştü jeton
quote:
Orjinalden alıntı: fiesta1903
bizim 92 doğanda bile diğer 4 jant gibi stepnede de çelik jant var adamlar taa 92 de koymuşlar şimdikiler ordan burdan kısmaya çalışıyorlar stepne hergün kullanılan bişi değil ama insan okdr para verdikten sonrada stepnede düdük kadar bir teker görünce morali bozulur ama kafaya takılacak bir olay değil tabi lastikçiye kadar götürsün yeter
o bir şeylerden kısmak için değil yerden kazanmak için yapılıyor benim bildiğim
tasarımcı mühendis ya çok zeki,yada gerizekalı ....
ya şu stepneye artık yedek lastik demeye başlasak. bu gidişle bu konu da iyice anlaşamaz olucaz.
volks=halk wagen=araba alman teknolojisi biraz daha halka hitabeden audi ise dünya da diğer spor araba rakipleriyle 4 çeker teknolojisi ile porsche ise sportif bizim toledo ve ibizada tam boy yedek lastik var ancak bazı arabalarda lastik te yok lastik tamir kiti var şimdilerde run on flat teknoloji çıktı lastik patlasada 80 km hızı geçmeden 100 km gidiyormuş belki yedek lastikte vermezler bu run on flat hakkında bilgisi olan veya kullananlardan bilgi almak isterim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme