Şimdi Ara

Kardeş Kavgası: Opel İnsignia ve Chevrolet Malibu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim aracımda ki 2.0 163 hp lik dizel motorla gelirse iş yapar. Ayrıca tasarımı süper olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malibu güzel araba ama ben arkasını çok beğendim. Türkiye'de tutulur mu bilemem, İnsignia varken ama mantıklı motor ve şanzıman
    seçenekleri ile gelirse olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

şimdi ben opel alman değil amerikan desem millet üstüme çullanır... ne diyorsun sen be opel safkan alman malıdır derler... aha size kanıtı opel safkan amerikan üretimi ve malıdır...

gm'yi amerikan bir şirket almıştı hatta alman hükümeti bir ara tekrar almak için baya ugraştı ama alamadılar

GM'yi Amerikan bir şirket almıştı derken:)

GM yani General Motors şirketi zaten bir Amerikan firması ve Opel, Buick, Vauxhall gibi avrupalı markalarrın yanında Chevrolet, Pontiac gibi amerikan markalarını da bünyesinde barındırmaktadır. Tabi bunların dışında Holden, Daewoo gibi çok da adı sanı bilinmeyen markalar da GM bünyesindedir. GM şirketi 2000'li yıllara kadar dünyanın en büyük otomobil grubu ünvanını taşımıştır. Son zamanlarda ise bu ünvanını Toyota'a kaptırmıştır. Bilgilerinize...

• quote:

Orijinalden alıntı: ChevyChevy

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

şimdi ben opel alman değil amerikan desem millet üstüme çullanır... ne diyorsun sen be opel safkan alman malıdır derler... aha size kanıtı opel safkan amerikan üretimi ve malıdır...

gm'yi amerikan bir şirket almıştı hatta alman hükümeti bir ara tekrar almak için baya ugraştı ama alamadılar

GM'yi Amerikan bir şirket almıştı derken:)

GM yani General Motors şirketi zaten bir Amerikan firması ve Opel, Buick, Vauxhall gibi avrupalı markalarrın yanında Chevrolet, Pontiac gibi amerikan markalarını da bünyesinde barındırmaktadır. Tabi bunların dışında Holden, Daewoo gibi çok da adı sanı bilinmeyen markalar da GM bünyesindedir. GM şirketi 2000'li yıllara kadar dünyanın en büyük otomobil grubu ünvanını taşımıştır. Son zamanlarda ise bu ünvanını Toyota'a kaptırmıştır. Bilgilerinize...

Evet ben yanlis tabir etmisim . su sekilde duzelteyim . opel aslinda alman kurulusdur . gm once ortak oluyir opele sinra tum hisselerini aliyor . bi ara alman hukumeti oplei gmden satin almak istedi ama gm satmadi .
    Duzelttiginiz icin tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.