Şimdi Ara

KARDEŞİM 13 YAŞINDA SAKALI ÇIKIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ergenliğe erken giriyor boyu uzamaz kısa kalır doktora götürün bende erkenden girmiştim ergenliğe sakallarım çıkıyordu o yaşta ve maalesef boyum 167 bi endokrin uzmanına götürün erken ergenliği önleyebiliyorlarmış geçmiş olsun
  • Hocam boyu 1.65 şuan ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çavuşu çok tokatlıyosa gür çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Hocam boyu 1.65 şuan ama

bende o yaşlarda 164 falandım 3 cm anca uzayabildim
  • Bende GDO dan olduğuna garanti verebilirim. Bizler 20 yaşında olmamıza rağmen sakal çıkmıyor. Bakıyorum ilkokula giden küçük kızlarda bile tüylenme var. Yanlış anlamayın göze çarpıcak derecede yani. Erkekler desen bıyıklar çoktan çıkmış. Genetikler bozululuyor. Daha bugun 2 yaşını doldurmuş bir çocuk gördüm abartmıyorum bacak kılları çıkmış? 2 senede ne yemiştir diyeceksiniz ama ben onuda annenin yediği gıdalara bağlıyorum. Haksızmıyım?

Edit: Fazla kelime ile anlam bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 25 Temmuz 2015; 0:52:38 >
  • Hocam doktora gittiğimzde bu rahat 1.80 olur demişti doktor şimdi tedirgin etmeyin bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Crashman649

13 yasindayim boyum 1 76 kilom 53 benim yasimda benim kadar kaslisi yok
    Yasitlarimla takilmiyorum sakal biyik ne ararsan var gogusumden kil fiskiriyo ve kimse veni on uc yasinda gormuyor

Gülerken kendime hakim olamayıp daha çok güldüm.
  • Benim 8.ainiftaki arkadasim hayvam gibi sakalliydi.Bildigin hayvan gibi cikiyodu suan lise mezunuyum ben hala tüy xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8. sınıftayken sakallarım çıkmaya başladı. ayda 1-2 kez berbere gidiyordum. lisede haftada 1 tıraş olmaya başladım makineyle. lise bitince jilete geçtim. kardeşinin göğüsünde tüylenme falan var mı ? benim lise 2'de göğüsümde,sırtımda,omuzumda falan kıllar çıkmaya başladı. şimdi ki halimi sorma
  • Shepherd. kullanıcısına yanıt
    Hocam baktık göğsünde çok
    Az tüy var ama uzaktan zor görürsün diyeym

• quote:

Hocam baktık göğsünde çok
    Az tüy var ama uzaktan zor görürsün diyeym

sakın kesmek gibi bir hata yapmayın çok pişman olursunuz benim gibi sende,babanda falan durumlar nasıl ? genetik olabilir çünkü. mesela benim babamında sakalları 8. sınıfta çıkmaya başlamış.
  • Shepherd. kullanıcısına yanıt
    Hocam babam çok kıllı kaşları falan kalın hocam

• quote:

Hocam babam çok kıllı kaşları falan kalın hocam

genetiktir hocam o zaman.
  • quote:

Hocam doktora gittiğimzde bu rahat 1.80 olur demişti doktor şimdi tedirgin etmeyin bizi

Sakallar çıkmaya başladığı zaman boy uzaması baya yavaşlar ergenliğe baya erken girmiş çok fazla testestoron salgılıyordur kıllar falanda çıkıyormuş yani 180 olması imkansız gibi 170 falan olur muhtemelen erken ergenliğe girenler pek uzayamıyor çok geç olmadan bir endokrin uzmanına gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E14855D87 -- 25 Temmuz 2015; 1:29:48 >
  • Benim 16 yasında çıkmaya basladiydi

• Sonu böyle ola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Spagetti Canavarı -- 5 Mart 2016; 22:31:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P A N

Sonu böyle ola

Yıl olmuş

• kardeğin bağyansa sıkıntı büyük
  • Normal gibi de rahatsız oluyorsa bir uzmana götürün yavaşlatıcı ilaçlar var diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 18 yaşındayım benim 17 yaşımda çıkmaya başladı bilmiyorum yani. Hormonlara bağlı hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.