Şimdi Ara

Kardeşim çok sıkıntıda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim 10. Sınıf ve bu yıl 3 zayıfla geldi diğer dersleride 2 veya 3. Yani vasat bir öğrenci. Seneye 11 e başlıcak ve bunu endişeleniyorum. Çocugun 2 yılı. Gitti son yıl zaten konu yetiştirme derdine gircek. 1 senesi kaldı. Ve 1 senede bu 2 yılın kaybını kapatabilirmi . Yani geri gelebilirmi düzenli çalışsa? Ayrıca tatilde başlasınmı ders çalışmaya öyle derseniz test kitabı felan almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eeee napalım? Çalışsaydı.

• http://forum.donanimhaber.com/m_117251764//tm.htm

Kardeşim çok sıkıntıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 11 Haziran 2016; 13:16:31 >
  • Bana gönder çalıştırıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

http://forum.donanimhaber.com/m_117251764//tm.htm

Kardeşim çok sıkıntıda

Oo ifşa team iş başında
  • Kardeşimde kullanıyor aynı hesabı. Ben sizden çözüm istiyorum sizin yaptıgınız işlere bakın...

• quote:

Orijinalden alıntı: kurumuşpapağan3535

Kardeşim 10. Sınıf ve bu yıl 3 zayıfla geldi diğer dersleride 2 veya 3. Yani vasat bir öğrenci. Seneye 11 e başlıcak ve bunu endişeleniyorum. Çocugun 2 yılı. Gitti son yıl zaten konu yetiştirme derdine gircek. 1 senesi kaldı. Ve 1 senede bu 2 yılın kaybını kapatabilirmi . Yani geri gelebilirmi düzenli çalışsa? Ayrıca tatilde başlasınmı ders çalışmaya öyle derseniz test kitabı felan almayı düşünüyorum.

Hoş geldin arkadaşım üzülmeyin asıl üzülecek birileri varsa bu yaştaki çocukları üzen onların Ahını alan Öğretmenlerdir.

2 dünyada bunun hesabını asla veremezler. Merhamet ve vicdan çok önemli.

Türkiye'de merhametli ve vicdanlı insanlar çok azaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurumuşpapağan3535

Kardeşimde kullanıyor aynı hesabı. Ben sizden çözüm istiyorum sizin yaptıgınız işlere bakın...

DOĞRUYU SÖYLERSEN SANA YARDIM EDEBİLİRİZ.
  • aynı ben 9-10 boş geçti 11 de gaza geldim xd
  • İkinizin de vasat kelimesini cümlede aynı şekilde kullanmanız ne kadar ilginç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.