Şimdi Ara

Kardeşim için oyun önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetopus

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tambourine Man

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Ülen 8 yaşında ki çocuğua GTA oynatılır mı? Seri katil mi yetiştiriyorsunuz? Bu yaşlarda insanın bilinç altına ne girerse öyle devam eder haberin olsun. Hoş senin yaş kaç acaba 11 12 falandır... Onun için lise 2 den sona almak lazım çocuklara PC Konsol falan.

19 yaşındayım, bilinçaltından bahsetmişken annem psikolog bunu da söyleyeyim. Sadece oyun oynamayla seri katil olunmaz, önemli olan çocuğa gösterilen ilgidir. Tabi ki ben de isterim daha yumuşak oyunlar oynamasını ama adam kabul etmiyo ki illa aksiyon olacak, e böyle olunca da yapacak bir şey kalmıyor.
    Bu arada Manhunt biraz fazla onu ben bile oynayamamıştım

19 yaşındaysan bu tür oyunların zararlı olduğunu bilmen lazım. Annenin psikolog babanın Freud olması kardeşinin GTa oynayıp şiddete meyilli yetişmesine engel değil veya nasıl ki 4 ün kare kökünün 2 olmasını bilmek için mat. prof. ü olmaya gerekmez ise bu durumda benzer...

Yapacak çok şey var! Baştan bu oyunları oynatmamak PC ye bu tür oyunlar için kısıtlamalar koymak ve kan seviyesi düşük oyunları seçmekle işe başlayabilirsin. Aksiyon hissi veren ve bu oyunların dışında bir çok oyun var.

Kardeşinin iyiliği ve psikolojik gelişimi için abi olarak senin görev ve sorumlulukarından biride bunlar. Onu, şiddetin olmadığı spor oyunlarına, zeka oyunlarına, şiddet içermeyen strateji oyunlarına yönlendir. Ha hiç birisini yapmayacaksan en azından kan efektlerini falan kapat...

çok doğru

Bu bağlamda, Indiana Jones and the Infernal Machine diyorum. Ailece oynayabilirsiniz. Bakalım bulmacaları hepbirlikte çözebilecekmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Gta tipinde değil ama biraz şiddet içeren postal 2 var

Postal ağır gelir ama gta III var onu oynasın laptop'da oynanabilir. Mafia 1 GodFather 1 bunlar geldi aklıma

OHA! Adam kardeşim 8 yaşında diyor sen POSTAL 2 diyorsun.

Kardeşim çocuk böyle oyunlar oynamasın san andreas vice city vs.Bunlar cinsellik içeren oyunlar ve aşırı şiddet var.İlerde çok sorun yaşarsınız böyle yetişkin oyunları oynarsa.OYUNUN PAKETİNDE +18 ŞİDDET VE CİNSELLİK yazıyor sen 8 yaşında çocuğa o oyunu oynattırıyorsun.Sonra okulda kavga,dövüş.Oynatma kardeşim çocuğa öyle oyunlar.Bak bir tane ps2 al oğlana 150-200 tl bişey.Taksın oğlan tvye oynasın yaşına göre tonlarca oyun.Hem sistem sorunu da kalmaz.

• Benim kardeşim 13 yaşında ben bionic commando yu bile yeni yeni oynamasına izin veriyorum. Psp de ne oynuyo ne yapıyo hepsini takip ediyorum. Bilgisayar oyunlarına ben bakıyorum zaten. 12+ oyunlar dışındakilere kesinlikle izin vermiyorum. Kardeşiniz saatlerce bilgisayar oynuyo ama sanırım okula gitmiyo??? İlginç valla. İleride çok problem yaşayacağınızı şimdiden söylim hazırlıklı olun. Bence yaşına göre oyunlar bulun onları yükleyin. Daha 8 yaşında ne oynayacağına o değil sizlerin karar vermesi lazım. Gündede 1 saatten fazla bilgisayar başında geçirmemesine dikkat etmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Gta tipinde değil ama biraz şiddet içeren postal 2 var

Postal ağır gelir ama gta III var onu oynasın laptop'da oynanabilir. Mafia 1 GodFather 1 bunlar geldi aklıma

OHA! Adam kardeşim 8 yaşında diyor sen POSTAL 2 diyorsun.

Kardeşim çocuk böyle oyunlar oynamasın san andreas vice city vs.Bunlar cinsellik içeren oyunlar ve aşırı şiddet var.İlerde çok sorun yaşarsınız böyle yetişkin oyunları oynarsa.OYUNUN PAKETİNDE +18 ŞİDDET VE CİNSELLİK yazıyor sen 8 yaşında çocuğa o oyunu oynattırıyorsun.Sonra okulda kavga,dövüş.Oynatma kardeşim çocuğa öyle oyunlar.Bak bir tane ps2 al oğlana 150-200 tl bişey.Taksın oğlan tvye oynasın yaşına göre tonlarca oyun.Hem sistem sorunu da kalmaz.

Maksat çocuğun eğlenmesi ne var yani

Şaka bi yana çocuğa bunların erken yaşta öğretilmesi lazım çünkü ergenlik çağında öğrenirse o zaman işler kötü olur.

• Hulk veya Transformers ama transformersi tavsiye ederim görev yapabiliosnda ama kan man yok oyunda apartman yıkıorsun filan kırıosun dövüşüyorsun aklıma gelenler bunlar.
  • GTA - Vice City Kur Oynasın.
  • Prototype
  • Re-Volt da Kurabilirsin Şimdi Aklıma Geldi.
  • Kesinlikle böyle yapmanı tavsiye etmiyorum, bir abi olarak onu korumak görevin ama yinede kişisel tercih.

Oyun olarak prototype tam aradığın oyun olabilir ama kesinlikle oynamamasını tavsiye ediyorum..
  • Tomb raider serisi var onda ayı falan çıkıyor öldürüyorsun gizemleri çözüyorsun.Ama senin ki laptop olduğu için tomb raider 3 falan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agardeina -- 12 Eylül 2011; 11:55:52 >
  • Dostum yapma kardeşini PC'ye alıştırma.Hergün saatlerce PC başında olmasından mutlumusun ki

Benim de kardeşim var 6-7 yaşından beri PC başında.Hiç kalkmıyor PC başından Yav

Üzülüyorum bu duruma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.