Şimdi Ara

Kardeşime abi gibi değil arkadaş gibi davranıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
4.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • para mara verme yokluk içinde büyüsün dayak at zorla işe ver bi kaç sene sonra elinden öper merak etme
  • Zaten yeterince arkadaşı olacak. Abi gibi davranmaya çalış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çayla Simit İyi Gider Ç kullanıcısına yanıt
    15 yaşında çocuk sana nasıl bunları yapabiliyor biraz abiliğini ortaya koymalısın
  • Konu cidden cok iyi.

• yüz vermeyin hocam herzaman mesafeyi koruyun, bu arada kardeşim olmadığı için böyle şeyleri hiç bilmiyorumi iyiki tek çocuğum

• benim senin gibi abim olacakti, ne isterse yapardim. o 300tl lik modemin parasini 150tl kendim vermeden eve sokmazdim sahsen. dediklerin dogruysa cidden super bir abisin. umarim bu yaptiklarini kardesinden olmasa bile, kiz arkadasinda ya da yilbasi piyangosundan falan karsiligini fazla fazla gorursun, hayatta bol sanslar.. bu arada halen bu sekilde devam ediyorsa acimasizligini ortaya koymalisin.
  • Ben böyle davransam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

Çok yüz vermişsin

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCBarzoCcC

Çoğu ana babanın yaptığı hatayı yapmışsın hocam çocuğun abisiysen abisi olacaksın babasıysa babası.İnternette bir sürü makale var bu olayla ilgili oku derim.Dayak iyi değil ama azıtırsa at kendine gelsin.

Aynen öyle.

Bu arada sen sıkıntılı durumlardan geçtin diye kardeşine senin durumlarını yaşamasın diye bonkör davranarak yüz vermemen gerekirdi, en büyük hatayı baştan yapmışsın bana göre. Gerekli ihtiyaçları karşısında bir teşekkür babında yapsan yeterdi, o daha bir şey söylemeden senin yapacağın yardımla böyle alıştırmışsan gelecekte de bayağı kötü yönde etkilenir diye düşünüyorum. Bununla ilgili psikolojik kitaplar olması gerekiyor nasıl davranılacağıyla alakalı, şayet ufak bir durum gibi gözükse de bir çok aile bu durumdan dolayı zaten muzdarip.

• Çayla Simit İyi Gider Ç kullanıcısına yanıt
    şımartmışssın işte bana bir lirayı vermeycek döve döve döve alırım ciddiyim bide belki ben bencilim belki sen çok iyisin ben okadar yapmam yani benim de hayatım ihtiyaçlarım var yani
  • Böyle abiler kaldımı be benim abim beni her ortamda dışlar,sürekli laf atıp,ezer her yanlışımda döver ama ben ona sevgiyle yaklaştıkca sevdikçe o bana gay misin diyor sen benim abim ol benim abim senin kardeşinin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReisimÇetin

Yav kusura bakma ama seni gibi değil dostu iyi bir arkadasi gibi bile gormez. Sıradan bi arkadaş. Yeri gelince dövecen yeri gelince sevecen yeri gelince parasini alacan yeri gelince koruyup kollayacan. Param bitince direk onun kumbaradan alırım ihtiyacimi. Yeri gelir gezdirir birseyler ısmarlarım. Öyle lan mal salak diyecek acımadan sol kroşeyi geçiririm. Çocugu en az 2 gunde bi dövüyom. Artık islemiyo cocuga. cocuk dayaga bagısıklik kazandı. Ne yese benle paylasır terlemez abisi gibi görür. Acıma çak hem stres atarsın.

Abim gibi davranıyosun çocuğa ama haklısın bak abimde beni döve döve bağışıklık kazandım artık canım acımıyor hatta arada öylesine kavga ediyoruz steress atalım diye aa genede severim kendisini
  • Kesinlikle kişilik ile ilgili bir problemi var.Ablam beni hala nereye gitse götürür,her istediğimi yapar daha bir kere kardeşinin tarzında bir harakette bulunmadım bulunmamda.
  • quote:

Yav kusura bakma ama seni gibi değil dostu iyi bir arkadasi gibi bile gormez. Sıradan bi arkadaş. Yeri gelince dövecen yeri gelince sevecen yeri gelince parasini alacan yeri gelince koruyup kollayacan. Param bitince direk onun kumbaradan alırım ihtiyacimi. Yeri gelir gezdirir birseyler ısmarlarım. Öyle lan mal salak diyecek acımadan sol kroşeyi geçiririm. Çocugu en az 2 gunde bi dövüyom. Artık islemiyo cocuga. cocuk dayaga bagısıklik kazandı. Ne yese benle paylasır terlemez abisi gibi görür. Acıma çak hem stres atarsın.

sana abi diyebilir miyim beni de döv

• quote:

Orijinalden alıntı: condorn

quote:

sana abi diyebilir miyim beni de döv

Mazosun sun galiba. Bende sado yum iyi ikili oluruz gel ben sana çakarım

• Abim candır ya eğitim mi almış acaba eğitim konusunda valla bana yaptıklarını bende çocuklarıma uygularım heralde Baktı şımarıyorum sert yüzünü gösterir.Ayda bana şu kadar kitap okuyacaksın der okursam ödüllendirir okumassam cezalandırır.Akşamları çayımızı demleriz film,belgesel allah ne verdiyse izleriz Sandalyeye tekme atıp düşürdükten sonra beni gıkımı çıkaramadım
  • Yeni nesil gencleri anlamak zor abin sana iyi davraninca onu adamdan saymamak saygi gostermemek ne demektir. Illa dovunce sovunce mi abi diyeceksin varmi bole birsey ya bunlarin olmasi bile sacma bazilari abim beni cok eziyor ondan nefret ediyorum der iyi davranilanda abisini saymaz nasil bir nesil var karsimizda anlamak guc.
  • Abi dediğin abilik yapar sen işin şeyini çıkarmışın biraz.

Ben kendimden örnek vereyim kardeşim adeta bana tapar acayip sever o kadar kötü davranmama rağmen bazen çok kızıyorum kendime ama ne yapayım yapım böyle yeri gelir döverim yeri gelir severim ama hiçbirzaman sahipsiz bırakmam her daim benim onun yanında olduğumu bilir zaten herkes çekinir bana söz söylemeye oda hoşuna gider kardeşimin her hareketinde beni taklit eder. Doğru düzgün para falanda vermem aklıma bile gelmez düz bir adamım ama abi olduğumu hissettirrim hatta şöyle söyleyim bizim ailede en çok benden korkar ve bana saygı duyar babamda bile çok siz düşünün kardeşe arkadaş gibi davranmak için önce kardeşinin 20li yaşları geçmesini beklemeliydin abim beni 7/24 döverdi ben hala o kadar dayakla bugüne nasıl sağ geldiğimi düşünüyorum ayağımda mermer kırmalar mı dersin bacağımı kırmalar falan mı dersin neler yapmadı neler ama şimdi aynı arkadaş gibiyiz herşeyin zamanı var sen işin mokunu çıkarmışın gerektiği gibi davran kardeşine.

• o yaşlarda ki çocuklara,ergenlere her neyse laf anlatamazsın, yani büyük insan gibi düşünmesini beklememelisin , senin sorunun bence şurda ona hata yapmamak için zorluyorsun ama hata yapmadan insan yoğrulmaz hatasına göre değişir tabi kötü alışkanlıkları madde bağımlılığı yoksa bırak arkadaşlarıyla rahat takılsın sen ona arkadaşı gibi değil abisi gibi davran araya mesafe koy, her geçen yıl ilerleme kaydedecektir, hiç zorluk yaşamamış birisi hayatı toz pembe görür, riskler onun gözünde hep sıfıra yakındır ergenlikten gençliğe geçiş gibi hayatın yeteri kadar zorluğunu çekmedikleri için toz pembedir, biraz serbest bırak ilgilenme, para eşya alışverişini en aza indirge onun olana ilişme kendi eşyalarının senin olduğunu ona anlat ne kadar ilgi gösterirsen o kadar şımarır ve uzaklaşır kendi haline bırak
  • 7kardesin en kucuguyum. 4 abim var lise donemime kadar bana cektirmedikleri eziyet kalmadi. canlari sıkıldikca benle ugrasiyolardi. bende babama soyluyodum babam bunlari tek tek banyoya sokup islatarak hortumla dovuyodu.. vayy be ne gunlermis harbiden

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.