Şimdi Ara

Kardeşime küfür etmişler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse senin davayı önemsemez ben savcı olsam okumam bile sormazlar mi adama 10 yaşındaki kız napiyosun orda diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Davaydı avukattı kaybedilen paraya yazık Minecraft çok tehlikeli bir oyun özellikle o yaşlardaki çocuklara.

Dostum teyzemiz nasıl?

Ayrıca niye zararlıymış Mine craft? Göz bozuyorlar dediler diye hiç oynama fırsatım olmadı da

Zararlı derken fiziksel olarak değil, eğer yanlış serverlere girerlerse cidden ruhsal sağlığı zarar görebilir çünkü ne serverler var inanamassınız En iyisi premium serverlere girmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: logges

Kimse senin davayı önemsemez ben savcı olsam okumam bile sormazlar mi adama 10 yaşındaki kız napiyosun orda diye

Oyun oynuyor hocam . Savcılık ilgilenemez ise de Bilişim Suçları Müdürlüğe ne gideriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtats

quote:

Orijinalden alıntı: logges

Kimse senin davayı önemsemez ben savcı olsam okumam bile sormazlar mi adama 10 yaşındaki kız napiyosun orda diye

Oyun oynuyor hocam . Savcılık ilgilenemez ise de Bilişim Suçları Müdürlüğe ne gideriz.

Söyle söyleyim sadece ben bile hergun cs de küfür yiyorum karşındaki beni taniyoda kişiliğime mi söylüyor hayır online oyunlarda her küfür edene ceza verseler ülkede 10-20 yas arasında kimse kalmaz sadece kendinize bir aksiyon yapmış olacaksınız ve karşıdakilere de hiçbirşeyi olmayacak haberiniz olsun tabi illa şikayet edecem derseniz esersiniz kimse birsey diyemez

• quote:

quote:

quote:

Davaydı avukattı kaybedilen paraya yazık Minecraft çok tehlikeli bir oyun özellikle o yaşlardaki çocuklara.

Dostum teyzemiz nasıl?

Ayrıca niye zararlıymış Mine craft? Göz bozuyorlar dediler diye hiç oynama fırsatım olmadı da

Zararlı derken fiziksel olarak değil, eğer yanlış serverlere girerlerse cidden ruhsal sağlığı zarar görebilir çünkü ne serverler var inanamassınız En iyisi premium serverlere girmek.

Hocam merak ettim nasıl serverler var pö atarmısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Dostum teyzemiz nasıl?

Hocam bende merak ettim.Nasıl sunucular var PM atar mısınız ?

• quote:

10-11 yaşında kız hocam.

Minecraft 8 14 yas arasi oynuyor genelde. Ugrasma bosuna karsidaki de küçücük çocuk

• İlla online oynatacaksan git konsolda oynat. Özel küfür eden fazla olmaz hatta genelde yabancılar olduğu içinde sorun çıkmaz

• Bi halt olmaz

• Dava size döner 11 yaşında çocuğa minecraft oynatmakdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aldwin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aldwin

quote:

10-11 yaşında kız hocam.

Kufur edenler kardesinizin 10-11 yasinda kiz oldugunu biliyorlarmiydi hocam ?

Bildiklerini sanıyorum.Kasıtlı yapıyorlardı zaten hocam.Sabaha sunucu sahibine de ulaşıp logları isteyeceğim.

Eğer biliyorsa şansınızı deneyin işin peşini bırakmayın, kucucuk cocuk yahu.. Ne sapık parazitler var ki kucuk cocuga küfür etmekten geri durmuyorlar!

Oyunun oyuncu ortalamasi 10 oldugundan umursayacak kimse yok.
    Kufure mudahale edilmeyen bir server ise zaten sunucu sahibide logla ugrasmaz diye dusunuyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şikayet et sırf hakaretten bile para ve ya 6 aydan 2 yıla kadar hapis yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: msnnsm

ya millet normal karşılıyor hey allahım ya. Online oyunda küfretmek normalmiş. Bana kim sövdüyse ss alıp ticket atardım ben. Adam yatsa sövüyor kestim diye. Serverdan banlatabilirsiniz ama işin ileri boyutunu bilemem sonuçta onlar da çocuk ne ceza alırlar ki ?
    Yabancıların serverlarında hiç yok bunlar(ruslar hariç onlar da ayrı pislik)
    Afedersiniz elin p*çi sokakta ne duyduysa anlamını bilmeden gelip sayıyor.

Neden kötü kelime kullanıyorsunuz? Bir de sansürlemissiniz. İroni mi yapıyorsunuz? Veya forum kurallarından haberiniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

quote:

ya millet normal karşılıyor hey allahım ya. Online oyunda küfretmek normalmiş. Bana kim sövdüyse ss alıp ticket atardım ben. Adam yatsa sövüyor kestim diye. Serverdan banlatabilirsiniz ama işin ileri boyutunu bilemem sonuçta onlar da çocuk ne ceza alırlar ki ?

Neden kötü kelime kullanıyorsunuz? Bir de sansürlemissiniz. İroni mi yapıyorsunuz? Veya forum kurallarından haberiniz var mı?

ban yememek için sansürledim. Ne ironisi ? Ortada ironilik bir durum yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

quote:

ban yememek için sansürledim. Ne ironisi ? Ortada ironilik bir durum yok.

Küfür eden birine kızıyorsunuz. Sonra ona burdan küfür ediyorsunuz. Ha bu arada bilmiyorsanız
    3) Üyeler birbirlerine küfür, hakaret ve küçük düşürücü sözler sarf edemeyeceği gibi 3. şahıslar için de bu tip sözler sarf edemez. Hakaret olup olmadığı muğlak kelimelerde söz konusu söze maruz kalan üyenin şikayet etmesi durumunda, takdir üst yönetimindir. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecek ve yazan üyeye ceza uygulanacaktır. (Küfür veya hakaretlerin sansürlenerek yada farklı bir dilde yazılması bir şey değiştirmez.)

• takdiri üst yönetime bırakalım o zaman ne kastınız bu kadar

• Minecraft orjinalmi

• Aklıma direk South Park'ın herkesin birbirine küfür davası açtığı bölüm geldi

• ya arkadaş işsiz misiniz anlamıyorum ki

git aç davayı 5 yaşında ki bebe için dava aç
    aartık polisler anaokulunda kelepçeler bebeyi

sizle uğraşmak zorunda kalıcak hakime savcıya yazık :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 17 Ekim 2013; 10:57:22 >
  • quote:

Minecraft oynuyordu hocam öyle çok vurdulu kırdılı oyunlar oynamaz zaten kız olduğu için.

MİNECRAFT OYNUYORSA SW NİN KURUCUSUNA VER SS LERİ IP BAN ATSIN.

Ip Ban Yeyince küfreden adamın tüm pro4 setleri gitsinde bak zaman ne oluyomuş görsün :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eonsinriba -- 17 Ekim 2013; 11:06:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.