Şimdi Ara

Kare As - Daha Zor Kart Oyunu Yok - App Store

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendi geliştirdiğim ve birkaç gün önce App Store'da yayınlanmaya başlayan uygulamam için desteklerinizi ve görüşlerinizi rica ediyorum.

Oyun içerisinde nasıl oynandığını anlattım aslında ama bir kez daha üzerinden geçmek isterim.

1 deste iskambil ile oynanan oyunumuzda amaç elde hiç kart kalmadığı anda 4 tane As yan yana bırakmaktır.

As en yüksek değere sahip olan karttır. Aynı cins kartlarda büyük kart küçük kartı yiyecektir. Boş kalan sütüna diğer sütunlardan kart geçirmek tamamen oynama tarzınıza bağlı olduğu için zorunlu değildir. Yemek istediğiniz kartın üzerine çift tıklamanız yeterlidir. Boş sütün varsa o sütuna kart geçirmek için de geçmesini istediğimiz kart üzerine çift tıklamak gereklidir.

Yapıcı eleştirilere her zaman açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

Oyun linki: https://apps.apple.com/tr/app/kare-as/id1547182128

• Merhaba, eline sağlık iyi olmuş. İki eleştirim olacak.
    1. Telefonu yan çevirince ekran da dönerse kullanım daha rahat olabilir
    2. Eğer son dört kağıt şans eseri kupa-karo-sinek-maça biçiminde farklı gelirse oyunu boşa oynamış be boşa upraşmışız demektir. Yani ne kadar iyi oynarsak oynayalım baştan kaybetmiş olduğumuzu anlıyoruz. Halbuki hiçbir oyun baştan kaybedilmez. Bir oyun doğru hamlelerle kazanılabilmeli. Doğru hamlelere rağmen kaybetme olasılığı varsa oyuncu oyundan soğur. Umarım anlatabilmişimdir. Son 4 kapıdın farklı olmaması biçiminde komutlayabilirsen çok daha çekici olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sukaplumbaası Merhabalar, evet anladım demek istediğini. Bahsettiğin şekilde bir revize oyuna ve koda nasıl etki eder biraz üzerinde düşünmem gereken bir geliştirme olacak. Aslında hani Batak oynarken de biraz şans işidir ya ihaleye girmek gelen kağıda da bağlıdır becerinin dışında. Ben o şans faktörünün de etkileneceğini düşünüyorum eğer son 4 kağıda etki edersem.

Bu arada elde kağıt varken oyunu yeniden başlatma ve yapılan hamleyi geri alma özellikleri ekledim son versiyona, yarın çıkacak bu geliştirmelerin olduğu versiyon. Belki bu şekilde oyunun kazanılamayacağını anlayan oyuncu için boşa oynama hissiyatını da minimuma indiririz diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi negres_1903 -- 31 Ocak 2021; 14:24:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.