Öncelikle kutlu geceler arkadaşlar işyerinde akşam üstü zamannlarında boş vaktim oluyor ve bu projeye başladım normalde intel pentium kullanmam sistem özellikleri şunlar Cpu:İntel pentium 512 mb keş bellek Ram:512 Hdd:20 gb Ekran Kartı:256
bu sisteme bir kare kasa mod'u yapmaya başladım bu gün maksat can sıkıntısını almak için şimdilik 5 adet resim yüklüyorum ilerleyen günlerde son halini koyacağım iyi mod lar
Bu ankartımız özellikleini yukarde belirtmiştim
Bu resimde ekran kartını göstermek istedim normal sogutucusunu daha performanslı ve daha mini boyutttaki soğutucu ile degiştirdim.
Burda da sistemin tüm parçaları var :)
Burda ise kasamızın iç kaplaması yani çatısını oluşturan malzemeden yaptıgım kare var bir tarafı açık bıraktım çünkü ordan hava çıkışını saglayacagım karenin 2 tarafından hava girişi bir tarafından hava çıkışı olacagı için ve kullandıgım malzeme ise çok şaşıracaksınız! Pvc kablo kanalı kullandıgım malzeme ise :)
Bu resimde ise harddisk'i mizi yerleştiriyoruz ve yapıştırmak için ısıalaşımlı silikon kullandım.Harddisk'i mizin altına balon plastigi kullanarak sabitledim ve yapıştırdım .
Burda ise anakartımızın diger tarafından görüntüsü Benden bukadar iyi modlar :)
Düşünceyi çok sevdim Çok güzel olacağa benziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bence 2 ayrı köşebent(profil)alıp birbirlerine perçinlerseniz daha güzel bir görünüm ortaya çıkacaktır.Bu haliyle biraz özensiz duruyor.
Şunun gibi mesela.
Haklısın kasayı yarım bıraktım zaten odamda duruyor ayakkabı dolabında Hanım atalım diyor dur baklaım