Evet Arkadaslar oyuna Normal gırıyorum. Karakter Şeçiminde Karekterimi Tıklıyorum. Dc Veriyo Neden OLaßilir Acaba ???
Charını cz de bırakmışsan ve 2. serverlara girmeye çalışıyorsan olabilir(Ama bi kere)Ancak sürekli oıluyoırsa server çok kalabalıktır.
id inde tr karakter vardır...
Sürekli Oluyo ya..
bende yolunu buldum dıelımkı olınpıa 1 tıkaldın ve gırdı hemen black cekın o1 tekrar gerın
ßenimki Sanırım ßan.Çünkü Yanında Karekter Actım Girdim Oyuna.Kullandıgım Karektere Dc veriyo.
Banlanınca karakter ekranına gelinitormuydu(Ben hiç banlanmadımda:) )
banlanmışsın gibi geliyo bendede aynısı oluyoda ban yedim:)
karakterinin üstüne gel ve bi 4-5 saniye bekledikten sonra entera bas . Yani adamın o hareketini tamam lasın sonra oyuna gir . ben böyle yapıorum dc olmuyo
Chara ban attılar galiba
5 dk önce login server kapalıydı şimdi açıldı tekrar kapanmazsa eğer..
ban olması mümkün değil banlanırsan ID şifreyi yazdığın an oyur account blocked ..... diye bi yazı gelir yani serverler felan gelmez önüne sorunu nasıl çözeceksin bilemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: technical_tr
ban olması mümkün değil banlanırsan ID şifreyi yazdığın an oyur account blocked ..... diye bi yazı gelir yani serverler felan gelmez önüne sorunu nasıl çözeceksin bilemiyorum
Adamın sadece o chara ban atmışlar...Accounta değil....
chara ban atmışlar galiba ama 10 sn bekledikten sonra girmeyi dene bi de
quote:
Orjinalden alıntı: cocona
chara ban atmışlar galiba ama 10 sn bekledikten sonra girmeyi dene bi de
veya 1 ay sonra
bendede aynı sorun var savaştaydım birden haritanın en köşesine gittim yeniden girdiğimde karakter ekranında dc verio
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme