Şimdi Ara

Karel'de Türk Siyasi Birliğini Topluyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pokémon Cyrus'a iddialı bir şekilde birkaç arkadaşla geri döndük.

CrasHh (Oyuna henüz başlamadı)
    erkut48 (İyi bir takım kurdu)
    PR0_BJK (Yolun başındayım)
    T. Kaya (En son başlayacağım demişti bana)
    -Rizeli53- (Yaz beni de dedi)

Türk siyasi birliğini toplamak için birkaç büyük düşünen isme daha ihtiyacımız var.Ancak bu isimler mümkünse yükselmek için başkalarının Pokémonları ile Gymleri geçmesin.Zararı sadece kendilerine.

Gel gelelim oyunda neler oldu.
    -TM Sistemi
    -Card Battle Sistemi(Card Collector için özellikler)
    -5. Gym'i yenmeden trade yapamama.
    -Victory Road
    -Meslek değiştirme 100k falan oldu.İlk seçeceğiniz mesleği iyi düşünün.

Dediğim kriterlere uygun oyuncularla büyük işler yapmayı planlıyoruz.İlginize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 1 Nisan 2011; 19:55:00 >

• İndiriyorum şimdi.
  • Size kolay gelsin.Ben başlamayabilirim ama belki başlarım.Belli olmaz :D

Fenix'e bir soruyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 1 Nisan 2011; 19:40:39 >
  • quote:

Ancak bu isimler mümkünse yükselmek için başkalarının Pokémonları ile Gymleri geçmesin.Zararı sadece kendilerine.

Bu çok saçma olmuş. İleriki yerlerde daha rahat kasabilir. Bir gym'i yenemiyor diye eziyet çekmesine gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Ancak bu isimler mümkünse yükselmek için başkalarının Pokémonları ile Gymleri geçmesin.Zararı sadece kendilerine.

Bu çok saçma olmuş. İleriki yerlerde daha rahat kasabilir. Bir gym'i yenemiyor diye eziyet çekmesine gerek yok.

Biz denedik ondan konuşuyorum hacı.Onun yerine başkasına party ile kendi Pokémonlarını kastırsa çok daha rahat eder.
  • Belki başlarım fakat günde max 1 saat.
  • Yaz beni de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 2 Nisan 2011; 16:42:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndiriyorum şimdi.
  • bende gelebilirim
  • Bu arada 2. Gym'i geçmek imkansıza yakın bir hal almış.Bu akşam Erkut Abi de gelince farklı denemelerle Gym'i geçmeyi deneyeceğim aklımda birkaç fikir var.Başarılı bir taktik bulursam size de yardımcı olacağım aynı taktikle.Siz ilk gym ile haşır neşir olun o sırada.
  • Bende en baştan başladım
    Oyundaki adım: CaTReS61 (Squirtle ile başladım)
  • En baştan başlıyorum kurarken avira virüs bulduHiç aldırmadım versionları indiriyor.
  • Yaz benide önceden çok oynamışlığım var
  • bende yeni basladım 9 level squirtle 8 level metapod 7 level pidgeyim var
  • Oynayan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.