ms48c santralim var ve tt hattı ve fct bağlı 2 dış hattım var.. dışardan bi numara tt hattını aradığı zaman ilk çalıyor.. ikinci aramada karşı taraf normal çalıyor sesini alıyor ama santral tarafında hiç bir dahili aboneye o hat düşmüyor.. bu seferde karşı taraf telefonlarımıza neden cevap vermiyorsunuz diyor.. ama şöyle bir durum var fct hattını aradığımızda böyle bir sıkıntı olmuyor.. bikaç şey denedim çözüm olmadı bunlar; iki dış hattın yerini değiştirdim ama yine türk telekom hattında sıkıntı oldu.. 805 li kodu girerek döngü oluşturdum yine olmadı.. türk telekom hattında sıkıntı var desek bunu arıza kaydına nasıl açıklıcaz..
durum bu şekil .. Yardımcı olan olursa çok mutlu oluruum..
aynen öyle oldu.. sebebi tamamen telekomdan kaynaklı .. ilk aramadan sonra 2. kez aynı numara ararsa karşı taraf çalıyor gibi duruyor ama aranan telefon çalmıyor.. saçma bir sorun..
hocam santrali bi resetlesen
ayrıca bağlantı noktalarında oksit oluşmuş olabilir sinyal düşüklüğündende yapabilir. klemens bağlantısını tekrardan yapın
bende gözlerime inanamadım açıkçası.. normal analog telefonu direk telefon hattına bağlayıp denedim ve telekom olduğuna karar verdim... ama bida öyle bir sorunla karşılaşırmıyım bilmiyorum açıkçası..
aynen öyle oldu.. ama şuan sorun çözüldümü hiç bilmiyorum .. türk telekoma arıza kaydı bildirildi sorunun çözüldüğünü umuyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme